Καλώδια και θύματα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.497
Σου έχω ξαναπεί επίθετα στα φιλαράκια σου, να προσεχείς πως γράφεις, δεν με ξέρεις και από χθες, τελικά δεν ξέρω τι είσαι Ιατρός επιστήμονας ή αγροίκος? γιατί σίγουρα σαν τον δεύτερο γράφεις
Βρε άντε πάνε πάρε ένα δικάναλο turbo X για αναβάθμιση από τα χρεπια που έχεις και άδειασέ μας τη γωνιά!

Και πρόσεξε τις χημικές αντιδράσεις.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.000
Βρε άντε πάνε πάρε ένα δικάναλο turbo X για αναβάθμιση από τα χρεπια που έχεις και άδειασέ μας τη γωνιά!

Βρε άι απο δω.....Πολάκη του χαιενδ :lol: :lol:

Reaction score
2.826

Γιατρέ μάλλον μπερδεύτηκες για άλλη μια φορά δεν μιλάμε για τα δικά σου χρέπια για τα δικά μου μιλάμε.

Reaction score
12.264
Όπως βολεύει τον καθένα, χαρακτηρίζει το forum. Όποτε ζορίζεστε, είναι forum για μουσικόφιλους, αλλά δεν σας βλέπω να συζητάτε για μουσική, μόνο για μηχανήματα και κυρίως για τη βελτίωσή τους. Αν δεν σας ενδιαφέρει η βελτίωση και κάνω εγώ λάθος, τότε προς τι η αναζήτηση του καλύτερου καλωδίου;
Έχετε παραμείνει κολλημένοι σε απόψεις και τακτικές του παρελθόντος, χωρίς να έχετε καν ασχοληθεί με αυτό που σας αντιπροτείνεται, πετάτε ένα σωρό χρήματα σε μπούρδες και μαγκιά σας, αλλά το κακό είναι ότι έτσι διαιωνίζεται η μπουρδολογία της ακουστικής ρύθμισης του συστήματος, του οντιοφιντελισμού και γενικότερα, απόψεων που προτίστως ευνοούν τους κατασκευαστές παρελκομένων και των εμπόρων αυτών. Εσείς ακούτε την ηχητική σας νιρβάνα μέσω των Kondo, ωραία και μαγκιά σας. Δεν είναι κακό να υπάρχει ο αντίλογος, ειδικά όταν αυτός ο αντίλογος ασκείται με επιχειρήματα και αναλύσεις και όχι με βάση τις ακουστικές εντυπώσεις του καθενός.
Μακάρι να διαβάζουν οι νέοι στο χώρο τί γράφετε και μακάρι να στρέψουν τη προσοχή τους σε αυτά που λέει ο Κώστας, μπας και επενδύσουν τα χρήματά τους εκεί που θα πιάσουν τόπο.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.000
Γιατρέ μάλλον μπερδεύτηκες για άλλη μια φορά δεν μιλάμε για τα δικά σου χρέπια για τα δικά μου μιλάμε.
αυτόνα τόσα σου έχει πει...έναν φωσφορούχο μαρκαδόρο.... δεν τον πάτησες :laugh:

Reaction score
12.264
Τα καλώδια είναι τράκα ρε φίλε. Αλλά πραγματικά ρώτησα για να μάθω. Αναφέρεται τακτικά και δεν γνωρίζω τι είναι.
Είναι ένα αστείο όπου κάποιος έλεγε ότι πότιζε ένα καλώδιο με φιδόλαδο και βελτιωνόταν η απόδοσή του. Οι ίδιες μπούρδες που λένε οι κατασκευαστές καλωδίων, αλλά αυτός έκανε πλάκα.

Reaction score
6.814
Είναι ένα αστείο όπου κάποιος έλεγε ότι πότιζε ένα καλώδιο με φιδόλαδο και βελτιωνόταν η απόδοσή του. Οι ίδιες μπούρδες που λένε οι κατασκευαστές καλωδίων, αλλά αυτός έκανε πλάκα.
Εντάξει, δεν νομίζω ότι κάποιος κατασκευαστής λέει τέτοια πράγματα. Κατάλαβα πάντως οκ.

Reaction score
12.264
Εντάξει, δεν νομίζω ότι κάποιος κατασκευαστής λέει τέτοια πράγματα. Κατάλαβα πάντως οκ.
Εσύ ειδικά, να κρατήσεις σημειώσεις απο το τί ακούς με τα Kondo. Θα σου βάλω τεστ λίαν συντόμως. χεχεχεχεχε!!!

daharis666

Moderator
Reaction score
80.000
Εσύ ειδικά, να κρατήσεις σημειώσεις απο το τί ακούς με τα Kondo. Θα σου βάλω τεστ λίαν συντόμως. χεχεχεχεχε!!!
όχι τεστ....τσάλεντζ....
να ξηλώσει όοοολα αυτά που έχει βάλει στα τουβάρια:sneaky:
και να κάνει μόνο τεστ καλωδίων να μας πει πως σφίγγουν τα μπάσα :p

Reaction score
11.255
τελευταια, οι 4 εποχες του Vivaldi μ αρεσουν παρα πολυ, αλλα πρωτα σε Max Richter Recomposed και μετα με Jan Jansen παντως εμενα, να ξερετε.
Άμα δεν τις ακούσω και τις δύο, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη! ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.045
Members
38.285
Νεότερο μέλος
Dulappy