- Reaction score
- 80.756
Έτσι κι αλλιώς θέλω κάποιο μπιτάκι να παίζει για χαλαρή παρέα με ποτό.
Κάτι mp3άκια παίζνε, κι αυτά για χαλαρή ακρόαση στη βεράντα καλοκαιράκι. Μέχρι εκεί.
Last edited:
Έτσι κι αλλιώς θέλω κάποιο μπιτάκι να παίζει για χαλαρή παρέα με ποτό.
Κάτι mp3άκια παίζνε, κι αυτά για χαλαρή ακρόαση στη βεράντα καλοκαιράκι. Μέχρι εκεί.
Σόρρυ για το οφτόπικ. Ποιος συνθέτης είναι αυτός; Καμνιά δευτεράτζα του γαλλικού ρομαντιζμού;Παλουκώνομαι μόνο για ταινία, η αυστηρή ακρόαση μουσικής με προσήλωση στις νότες του κλειδοκύμβαλου δεν ήταν ποτέ του γούστου μου.
Ναι, θα κάνει παρέα στα άλλα δύο.αυτό είναι το τρίτο κουτί για τον ίδιο ιδιοκτήτη?
άντε παρήγγειλε τώρα και 30 μπαταρίες να μην έχεις θόρυβο στις ταινίεςΝαι, θα κάνει παρέα στα άλλα δύο.
1. Αύριο1. Στήθηκε;;
2. το περιεχόμενο με ποιό τρόπο γίνεται προσπελάσιμο;
Αυτό το τροφοδοτικό είχα πάρει αλλά μετά από λίγες μέρες βγήκε ελαττωματικό και το άλλαξα με το Corsair TX-M Series TX750M
3 συστοιχίες raid Z2. Μειώνει την συνολική χωρητικότητα από τα 64 στα 40ΤΒ, αλλά (φτου φτου...) παρέχει την ασφάλεια 2 disk fails.@rose.athens Ποια είδη συστοιχιών RAID έχεις υλοποιείσει;
Ήμουν παλιότερα CHDBits vip, αλλά τους έχασα από τότε που έκλεισαν και στο καινούριο δεν μπαίνεις ως παλιό μέλος.Κι εγώ περισσότερο αν μου 'λεγες ότι είσαι HDBits.
Οταν έχεις κάνει μπαλέτο μικρός.
Πόσο αθώος3 συστοιχίες raid Z2. Μειώνει την συνολική χωρητικότητα από τα 64 στα 40ΤΒ, αλλά (φτου φτου...) παρέχει την ασφάλεια 2 disk fails.