- Reaction score
- 79.980
φτιάχνεσαι μπάρμπα?Ασε μας ρε πειραγμένο.
να σου στείλω μία καλή που έχει ο αβγδ?
φτιάχνεσαι μπάρμπα?Ασε μας ρε πειραγμένο.
Όλα τα λεφτά Γιάννη!!!!!! , Ή πασχαλιτσες στο βάζοΑυτά που τα συνοδεύουν . Να πω του dimi να σου γράψει κανά υπογλώσιο?
SANSUI βρε άχρηστε, τα Ψωράλ είναι στην άλλη φωτογραφία.
Από τώρα πρεσβύωπας? Να το κοιτάξεις αυτό.
τώρα δεν μπορώ...βλέπει και το παιδί....Μπαρμπαριά και τούνεζι .
Στείλε ρε άντρα , να σε δω.
Είσαι και ντροπιάρης , ντρέπεσαι , μπεμπέκο α! μπεμπέκο.τώρα δεν μπορώ...βλέπει και το παιδί....
στείλε πμ στον αβγδ
για το αποτύπωμα του κwλου του στον καναπέ δεν θα μιλήσει κανείς?Όλα τα λεφτά Γιάννη!!!!!! , Ή πασχαλιτσες στο βάζο
τι α! ρε χοιροβοσκέ.....?Είσαι και ντροπιάρεις , ντρέπεσαι , μπεμπέκο α! μπεμπέκο.
Θα προσπεράσω το σχόλιο σου..... Έχεις χάσει κάθε στοιχειώδη ευγένεια.για το αποτύπωμα του κwλου του στον καναπέ δεν θα μιλήσει κανείς?
Πάντως σίγουρα δεν είμαι γιδοβοσκός.τι α! ρε χοιροβοσκέ.....?
απ το Κουφόβουνο είσαι?
Θα προσπεράσω το σχόλιο σου..... Έχεις χάσει κάθε στοιχειώδη ευγένεια.
Κρίμα.......
Δε χανεις κατι που ποτε δεν ειχες.Θα προσπεράσω το σχόλιο σου..... Έχεις χάσει κάθε στοιχειώδη ευγένεια.
Κρίμα.......
γιατί μωρέ τι έχουν τα γίδια?Πάντως σίγουρα δεν είμαι γιδοβοσκός.
για πες....Δε χανεις κατι που ποτε δεν ειχες.
ξερω γω...Γιατί? τα γουρούνια τί έχουν?
Εγω οταν μπαινω σε καταστηματα με εργαλεια καθομαι και τα χαζευωΤεχνικο καταστημα.Εργαλεια-σιδηρικα-υδραυλικα-χρωματα.
στου Γιάνννη σε βάζει να τα ακούσεις κιόλαςΕγω οταν μπαινω σε καταστηματα με εργαλεια καθομαι και τα χαζευω
Σπέρνεις ανακρίβειες. Δεν κανουν διαφορά στα φωτιστικά !στο επόμενο επεισόδιο μην ξεχάσεις 12voltες μπαταρίες σε μοντεμρούτερ και φωτιστικά
Θα απαντησω περιληπτικα διοτι αλλιως θα γραφω κανα μισαωρο...Ρώτησες τη γνώμη της chord για το τροφοδοτικό αυτό ή άλλο αντίστοιχο? Αν ναι μπορείς να μου πεις ακριβώς τι σου απάντησαν, με ενδιαφέρει.
Ρε Χρηστο τι λες τωρα;Ο αδερφος του μενει ακριβως πισω απο το μαγαζι μου!Εχει ψωνισει απο μενα αρκετες φορες!Εγω οταν μπαινω σε καταστηματα με εργαλεια καθομαι και τα χαζευω
Ειμαι σαν τον μακαριτη Νικο Παπαζογλου υπεροχος συνθετης