- Reaction score
- 79.980
ωχ Παναγία μου που έδωσε λεφτά....
δεν στρώνει λέμε
δεν στρώνει λέμε
Ειπαμε...ωχ Παναγία μου που έδωσε λεφτά....
δεν στρώνει λέμε
Υπηρξαν και αλλοι "τρελλοι" εκτος απο τον Buster Keaton???Ή ειναι αυτος;
Αυτός είναι, αλλά σίγουρα υπήρξαν πολλοί.Υπηρξαν και αλλοι "τρελλοι" εκτος απο τον Buster Keaton???Ή ειναι αυτος;
Και είπες να πετάξεις μερικά χρήματα στη σαβούρα.https://www.mcru.co.uk/product/mcru-linear-power-supply-chord-qutest-dac/
Ειπαμε για σαμπ και ισοσταθμιση πρεπει να τα σταξω για τα καλα και δεν ειναι η ωρα ακομη.Δεν θελω να χαλασει ο ηχητικος χαρακτηρας με φθηνα μηχανηματα.
Ναι Γιάνννη μου...νιώθω απίστευτα τυχερός που δεν έχω χαιενδομλκία μέσα μου να τα σκάω σε παπαριές μηδαμινής απόδοσης....Ειπαμε...
Τυχεροι εσεις που δεν ακουτε διαφορες απο αναβαθμιση μηχανηματων και την βγαζετε με Crown και Topping!Ειστε ευτυχισμενοι!
να μαντέψω?Dahari άμα ακούσεις αυτά τα δύο μαζί με αυτά που τα συνοδεύουν θα χάσεις τον ύπνο σου .
SANSUI βρε άχρηστε, τα Ψωράλ είναι στην άλλη φωτογραφία.να μαντέψω?Ψωράλ φάση κ έτσι?
Μάρκου αυτά τα κουπάκια στο τραπεζάκι...ρυζόγαλο είναι?Αυτά που τα συνοδεύουν . Να πω του dimi να σου γράψει κανά υπογλώσιο?
SANSUI βρε άχρηστε, τα Ψωράλ είναι στην άλλη φωτογραφία.
Από τώρα πρεσβύωπας? Να το κοιτάξεις αυτό.
με το ντουπου ντουπου φτιάχνω και γιαούρτι αμα λάχειΟχι ρε χαμένε ξηροί καρποί. Χουανίτα κι έτσι.
Αλλά που να ξέρεις εσύ από αυτά? Μόνο crown και ντούπου ντούπου.
Είναι μαγνητικό και με βολεύει να το έχω εκεί.JOHN, το αλφάδι πάνω στο σταθεροποιητή τάσης απλά βρέθηκε εκεί ή πρέπει να είναι αλφαδιασμένος;
το χει για την καμπύλη στο audyssey επειδή δεν έχει appJOHN, το αλφάδι πάνω στο σταθεροποιητή τάσης απλά βρέθηκε εκεί ή πρέπει να είναι αλφαδιασμένος;