- Reaction score
- 101.984
...μαζί με τον xfader παρέα!
κάποτε όταν είχα φάει το πρώτο ban από τον Αρβανιτάκη....είχα πει από μέσα μου ''θα τον γμσω τον φούστη''
για κάποιον περίεργο λόγο νόμιζα ότι ο Αρβανιτάκης ήταν ο Vlasis......όταν τον είδα ολόσωμο
είπα ''μπα..δε μαμιέται.......ας στήσω λώλο καλύτερα''
μην κάτσεις μαυτόνα...είναι περίεργος ...θα σου ζητάει να τον ταίζεις στον στόμα...μαζί με τον xfader παρέα!
Μρε Βλαση μαζεψε ιτε στην κορινθο ιτε στην αθηνα αυτους τους δεξιοτεχνες μουσικουςεινη τη μέρα μου 'πεσε η μηχανή δυό φορές:
Εγω τον σκεφτηκα ετσι......χαχαχαχαχακ εσυ σαν τη μάνα του Βουτσά θα κάθεσαι ξαπλώστρα με το σομπρέρο κ θα φωνάζεις ΟΟΟΟΥ ΟΥΥΥ σε αυτούς που κολυμπάνε
Τωρα ετοιμαζουμε νεο album με lounge και chill out summer mood κομματια ....μεγαλωσαμε βλεπεις και το παμε λιγο ποιο χαλαρα το πραμα.....!!!Υπομονη αγαπητα μας παιδια και συντομα στους δεκτες σας....χαχαχχααΜρε Βλαση μαζεψε ιτε στην κορινθο ιτε στην αθηνα αυτους τους δεξιοτεχνες μουσικους
Εγω φευγω απο τα γιαννενα και ερχομαι να ακουσω αυτη την υπεροχη μπαντα
Γιατι δεν συμμετεχει το μεγαλο αυτι ; μεγιστη απωλεια η μη παρουσια του σ αυτη την υπεροχη μπαντα
ελα ρε παιχτουρεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!Έχω περάσει υπέροχα με τα φιλαράκια.
Πάτρα,Ηράκλειο,Αθήνα, Κατερίνη,Κόρινθο, 2 φορές στο Βόλο και πάνω από 10 στη Θεσσαλονίκη.
Μέχρι που τελειώσαμε το τσίπουρο στο ΟΥΖΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ...
Υπάρχουν πολλά ντοκουμέντα , ας ψάξετε και λίγο, όχι μόνο για καλώδια και ντουβάρια να γίνονται ''ανασκαφές''.
Μια ωραία φωτό απ το 12 στο Βόλο του Κωσταυτιά (περίπου).
View attachment 166560
αβγδ, αν ειναι να παιξεις σαξοφωνο να με ενημερωσεις οπωσδηποτεΘα φέρω και οινόπνευμα να απολυμάνω τα πνευστά σου!
ναι κυρ Χρήστο....κάντε ένα 20ρικο σε ψιλάαβγδ, αν ειναι να παιξεις σαξοφωνο να με ενημερωσεις οπωσδηποτε
πρεπει νασε ακουσω δεν μπορω να χασω τετοιο ιβεντ
ένας τέτοιος μουσικός όμως πρέπει να και να φάει....μρε 666 ενας τετοιος μουσικος σου δινει αναταση ψυχης και το οτι πεζ μας κανει μεγαλη χαρη
Ω, ρε φίλε, τι θυμήθηκες! Σεπτέμβριος 2012, είχα κάνει το ταξίδι Λευκωσία, Πάφος, Θεσσαλονίκη, Βόλος και πίσω για να συμμετέχω στη γιορτή για τα γενέθλια του AVsite εκείνη τη χρονιά!Έχω περάσει υπέροχα με τα φιλαράκια.
Πάτρα,Ηράκλειο,Αθήνα, Κατερίνη,Κόρινθο, 2 φορές στο Βόλο και πάνω από 10 στη Θεσσαλονίκη.
Μέχρι που τελειώσαμε το τσίπουρο στο ΟΥΖΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ...
Υπάρχουν πολλά ντοκουμέντα , ας ψάξετε και λίγο, όχι μόνο για καλώδια και ντουβάρια να γίνονται ''ανασκαφές''.
Μια ωραία φωτό απ το 12 στο Βόλο του Κωσταυτιά (περίπου).
View attachment 166560
Ναι Γιώργο μου , το ξέρουμε πως είσαι βλαμμμμένος!Εξαιρετική εμπειρία, εξαιρετικοί άνθρωποι.
Ναι, αλλά με αγαπάτε!!!Ναι Γιώργο μου , το ξέρουμε πως είσαι βλαμμμμένος!
ΕΒΚΥ και τέτοια...
Ω ρε φίλε, κάπνιζα τότε!Αυτο εδώ ας πούμε, το θυμάμαι σαν να ήταν χτές, δυο τρία τηλέφωνα έπεσαν, ήταν και μεσοβδόμαδα, κι άλλο που δε θέλατε, πετάξατε τη σκούφια σας:
11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Εχουμε θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :116::116::116:www.avsite.gr