- Reaction score
- 34.477
KTM 1290 Super Adventure
Πολύ τσιμπημένη την βρίσκω και για ψεκαστό ρε συ.Στα 990 που ειχα (ειχα δυο) η καταναλωση ηταν 8,5 με 9 λιτ και στο 1190 7,5 λιτ
Ή υπολογίζεις λάθος, ή σου καίει περισσότερο από Veyron SS σε full throttle.Εγώ. Υπολογίζω 9 χιλιόμετρα στο λίτρο περίπου .
Δεν είχες ποτέ tmax και τα λες αυτά εεεε::::::Καλά , δεν πιστεύω ότι το εννοείς αυτό spylab. ?
Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση scooter με κανονική μοτ/τα.
Το μεν είναι καναπές με ΄ροδες , το άλλο κανονική μοτ/τα, τι να συγκρίνεις δλδ? Τα φρένα που δεν έχει το scooter? Το πλάισιο και τις αναρτήσεις ?
Δεν παίζει με τίποτα , η σύγκριση. Είναι άκυρη.
Κατανοητό , ότι έχεις βαρεθεί βρεμένα και βρώμικα ρούχα και παπούτσια, ξέρεις υπάρχουν και αδιάβροχα για όλα αυτά αν βαριέσαι .
Αν όντως βαριέσαι , υπάρχει και η λύση αυτοκίνητο , για τις βροχερές μέρες.
Το έχω εφαρμόσει , με πολύ καλά αποτελέσματα . Σκέψου , φοράω στολή.
Πρωί γύρω στις 09"00 γίνεται της κακομοίρας , θρακομακεδόνες-βενιζέλο , θέλω με το αυτ/το περίπου 45 λεπτά.
Με την μηχανή , περίπου 20-25. Δεν το συζητώ.
Ακόμα και με την στολή.
Η veyron κάιει πολλά γαλόνιαΉ υπολογίζεις λάθος, ή σου καίει περισσότερο από Veyron SS σε full throttle.
τι να πουμε κι εμεις με τις λαδιερες τις κλασσικες τις βεσπες δηλαδη !DT200r ειχα και εγω 2 χρονια μετα το DT και βρωμαγα ακομα λαδιλα
Δραμα !τι να πουμε κι εμεις με τις λαδιερες τις κλασσικες τις βεσπες δηλαδη !
Τώρα μιλάς σωστά. Διάβασε ξανά πώς το είχες γράψει πριν.Η veyron κάιει πολλά γαλόνια
Νομίζω σε τέρμα γκάζι για 10 λεπτά μένει από καύσιμα ....
Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει
Τσεκαρισμενο ότι το ktm smt θέλει 9-10 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα
Ακριβώς τα ίδια ζητάω και εγώ μιάς και ψιλοκουράστηκα να με βαράει ο αέρας αλύπητα. Ίσως μόνο το ΣΚ γιατί δεν πρόκειται να φύγει το μηχανάκι.Ήθελα κάτι να φρενάρει σωστα με αίσθηση μηχανής, να έχει abs, σασί δεμένο να είναι βράχος σε όσα χιλιόμετρα και να πάω, εννοειτε να έχει γκάζι αν το χρειάζομαι, να είναι άνετο και κύριος να είναι ωραίο με μεγάλη ζελατίνα μην με μαστιγώνει ο αέρας που στα πολλά χιλιόμετρα το απεχθάνομαι.
Απο το 2016 καλοκαίρι, είμαι ένας ευτηχης κάτοχος ενός Kymco Xciting 400i . Τρελό εργαλείο. Κατανάλωση σε νορμαλ οδήγηση δίκη μου (Έτσι και έτσι ήρεμα) περίπου 5 λιτρα τα 100 χιλιόμετρα. Απίστευτα φρένα, αίσθηση μοτοσυκλέτας σε φρενάρισμα και δέσιμο. Ο κωλος μου δεν υποφέρει. Πολύ χαρούμενος. Ένα μόνο κακό, που δεν μου αρέσει καθόλου, επειδή έχουν μεγάλο μεταξόνιο, ναι μεν έχουν σταθερότητα, αλλά θέλουν άλλο τρόπο οδήγησης από τις μηχανές. Ποιο ανοιχτό σε στροφές και δεν είναι για παντιλικια και τέτοια παιχνίδια. Ούτε για αστείο. Αυτά
Καλη επιλογή σε ότι πάρεις!
Εάν θες εξήγησε ποια η διαφορά μεταξύ τους ;Τώρα μιλάς σωστά. Διάβασε ξανά πώς το είχες γράψει πριν.
Το πρώτο μου σοβαρό μηχανάκιDT200r ειχα και εγω 2 χρονια μετα το DT και βρωμαγα ακομα λαδιλα
11 λίτρα τα 100 χιλιόμετραΕάν θες εξήγησε ποια η διαφορά μεταξύ τους ;
9-10 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα
Με το
9 χιλιόμετρα στο λίτρο περίπου