Παρουσίαση συστήματος... PMC

Reaction score
8.867
Η μεθοδικότητα στο στήσιμο ενός σεταπ, δεν οδήγησε κανέναν στην δαιμονοποίηση του χόμπι, ίσα ίσα το αντίθετο συμβαίνει, απλοποιείται και τελικώς αποδαιμονοποιείται το Hi-Fi με τήρηση των βασικών στοιχείων που το συνθέτουν και με χρήση ..κοινής λογικής. ;)
Και κάτι άλλο: η μεθοδικότητα οδηγεί σε πλήρη απαξίωση της έννοιας της "αναβάθμισης", η οποία είναι η μεγαλύτερη πληγή στο χόμπι.
Παίρνεις αυτό που θες, για τη χρήση που θες, και τελειώνει το παραμύθι.
images.jpeg

Αφού τα παιδιά δεν......
Count Binface poses ahead of the 2019 General Election.jpg.gallery.jpg

P

PMC

Guest
Καλημέρα σε όλους,

Έχουμε κάποιες θετικές και άμεσες εξελίξεις στο θέμα μου.
Από την πρώτη στιγμή που εκφράστηκαν παράπονα σχετικά με το αποτέλεσμα της ισοσταθμισης έγιναν κάποιες ενέργειες κυριως από τον αντιπρόσωπο κ.Λαιο σε συνεργασία με τον Μανώλη Καστρουνη.
Ο Μανώλης ξέρει το σετ απ και τα προβλήματα του χώρου μου αλλά και την ρύθμιση που έχει γίνει.
Απευθύνθηκαν λοιπόν στην τριννοβ από την πρώτη στιγμή εκφράζοντας το δεδομένο ότι υπάρχει δυσαρεστημένος πελάτης με αλτιτιουτ 16.
Η αντίδραση ήταν άμεση .
Κανονίστηκε ραντεβού το οποίο πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα με την φυσική παρουσία του κ.Λαιου και του Μανώλη στο σπίτι αλλά και την διαδικτυακή ( remotely) με τον Τομ Γκάρετ , μεγαλοστέλεχος και εκπαιδευτής καλημπρατορας από την τριννοβ στην Γαλλία.

Ο Τομ μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπει στο μηχανημα .
Στήσαμε το ειδικό μικρόφωνο της τριννοβ και επαναλήφθηκε η διαδικασία ιςοσταθμισης.
Με βάση τις μετρησεις του τριννοβ μας έκανε μια λεπτομερή ανάλυση σχετικά με το τι συμβαίνει στον χώρο μου .
Το καλό είναι ότι αυτά που είχαμε κάνει εμείς με τον Μανώλη δεν απείχαν πολύ από αυτά που έκανε και ο ίδιος ο Τομ remotely, αν και δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για αυτό.
( συγκεκριμένα ο Μανώλης είχε μπει και πιο βαθειά στην τελευταια του επίσκεψη με μικρό ρυθμίσεις στο εκουαλαιζερ του κάθε ηχείου και αλλά πολλά που δεν πολύ καταλαβαίνω....)

Αυτή την στιγμή είμαστε στην μέση της διαδικασίας η οποία στηρίζεται αρκετά και στις ακροάσεις ....
Ο Tom μας έφτιαξε 10 πρισετς και πρέπει να του απαντήσουμε τι μας αρέσει και τι όχι ....
Το συγκεκριμένο μηχανημα είναι ένα σπάνιο εργαλείο που μπορείς να το φέρεις εκεί που θες αλλά αν θες μπορείς να το πας ακόμα παραπέρα....
Το ραντεβού θα επαναληφθεί Δευτέρα η Τρίτη για να γίνουν οι τελικές επιλογές.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Μανώλη αλλά και τον κ.Λαιο για το πραγματικό ενδιαφέρον και την άμεση αντίδραση που είναι αλήθεια με ξάφνιασε και με εξέπληξε πολύ ευχάριστα.
Πραγματικά έχουν φτάσει το customer support σε άλλο επίπεδο .....

Έχω πίστη στην διαδικασία και υπομονή για το τελικό αποτέλεσμα που πιστεύω θα είναι ανάλογο του κορυφαίου επαγγελματισμού που δείξανε όλοι τους.

Τους ευχαριστώ πολύ.

C

chrispo

Guest
θα ειχαν ενδιαφερων τα πρισετ 🐒
..δεν ξέρω αν είναι εφικτό , αλλά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον Jio να ποστάρεις 2-3 απ´αυτά , για να δούμε πώς διαφοροποιούνται μεταξύ τους και σε ποιό βαθμό ( όσον αφορά στην κλίμακα μέτρησης).

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.234

εχω δει το μελλον ειναι ... phonos.. φονος... το λεει και ενας τροβαδουρος πρωην-ποιητης αλλα για την ωρα μου διαφευγει το ονοματου... 🐒
..δεν ξέρω αν είναι εφικτό , αλλά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον Jio να ποστάρεις 2-3 απ´αυτά , για να δούμε πώς διαφοροποιούνται μεταξύ τους και σε ποιό βαθμό ( όσον αφορά στην κλίμακα μέτρησης).
..ευχαριστω Chrispo, αυτο πανω κατω εννοω βεβαια, καθως και που αποσκοπουν ως πιθανη αδυναμια του χωρου (στη προκειμενη) ή στο προσωπικο γουστο ?! αν υπαρχει κατι τετοιο στα πρισετ. :)

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.940
Αυτή την στιγμή είμαστε στην μέση της διαδικασίας η οποία στηρίζεται αρκετά και στις ακροάσεις ....
Ο Tom μας έφτιαξε 10 πρισετς και πρέπει να του απαντήσουμε τι μας αρέσει και τι όχι ....
Το συγκεκριμένο μηχανημα είναι ένα σπάνιο εργαλείο που μπορείς να το φέρεις εκεί που θες αλλά αν θες μπορείς να το πας ακόμα παραπέρα....
Το ραντεβού θα επαναληφθεί Δευτέρα η Τρίτη για να γίνουν οι τελικές επιλογές.
Μην βιαστείς να αποφασίσεις. Πες του να μην σου σβήσει κανένα preset, ίσως κάποιο που δεν σου αρέσει σήμερα να σου αρέσει σε τρεις μήνες. Κράτα όλες τις επιλογές.
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Μανώλη αλλά και τον κ.Λαιο για το πραγματικό ενδιαφέρον και την άμεση αντίδραση που είναι αλήθεια με ξάφνιασε και με εξέπληξε πολύ ευχάριστα.
Πραγματικά έχουν φτάσει το customer support σε άλλο επίπεδο .....
Μόνο στην Trinnov γίνονται αυτά!
Χωρίς ανταγωνισμό ...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.754
Μόνο στην Trinnov γίνονται αυτά!
Χωρίς ανταγωνισμό ...
Στα αντίστοιχα της jbl άραγε παρέχει υποστήριξη η τριννοφ ή η jbl?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.940
Δεν ξέρω...νομίζω η JBL

Έχουν και κάποιες μικροδιαφορές στο software.
To JBL δεν εχει remapping, ενώ προσφέρει έτοιμα PEQs για τα ηχεία της. Ισως και κάποιες άλλες διαφορές.
Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλα JBL στην Ευρώπη

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.234
ναι....

διαλειμμα για τσιγαρο στη ζουγκλα
ειμουν σιγουρο οτι ειμαι διαστραβωμενο ειδος.. 🐒

γουελ, η "hifi" Ολιγοκαναλη πλευρα της τρινοβ εχει phono stage !!
βεβαια .. στους πελατες της ειναι το bbc...η fox κtl...
πραγματι ενδιαφερων..

Last edited:

Reaction score
239
Aπο οτι διαβαζω τα μικρα (Μη Τρινοφ) ειναι χαλια. Μετα απο 6 μηνες παλευουν με το λειτουργικο...Οσο αφορα το JBL Τρινοφ δεν ξερω. Αυτο που ειδα ειναι οτι δεν εχει το 3D mapping. Τωρα δεν ξερω ποσο σημαντικο ειναι αυτο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.840
Members
38.248
Νεότερο μέλος
Alexx