Παρουσίαση συστήματος... PMC

Reaction score
831
Μαιμου, δε θυμαμαι αν σε εχω ξαναρωτησει, εσυ δεν εχεις ενα νταλαβερι με Εξαρχεια μερια?
Αν ναι, θα σου δωσω κατι καλωδια να τα δωσεις σε κατι φιλαρακια απο κει, και αυτοι θα σου δωσουν χρηματα να παρουμε τον Trinnov, power buy style.
Απλα επειδη δεν εχω πολλα καλωδια για πουλημα, ισως χρειαστω τα κονε σου στο σαιτ για μια καλυτερη τιμη!;)

C

chrispo

Guest
Κανένας "τρινοβ" δεν αχρηστεύει την ανάγκη της ηχητικής περιποίησης του χώρου, μη μπερδεύεστε.
..κανείς δε μπερδεύεται...:tongue:

απ´ το σάιτ της Trinnov....

”..Typical rooms introduce up to 10dB of distortion in the frequency response. Furthermore, loudspeakers with a perfect impulse response don’t exist. The Trinnov’s ST2-HiFi solves this acoustic equation. It takes your high-end system to a whole new level of accuracy, from high-fidelity to acoustic-fidelity.” Trinnov audio

“...Only in the acoustically optimized listening room can a playback system prove its sound quality. The Trinnov ST2-HiFi is intended to replace acousticians and extensive building projects and create true sound wonders.¨
Harald Wittig, Fidelity-magazin.de (Germany)

...λοιπόν κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο.,..αλλά με ένα τέτοιο ΕΡΓΑΛΕΙΟ, μπορείς κάλλιστα να παρακάμψεις αυτό το στάδιο , με σαφή επιτυχία τελικού αποτελέσματος..:cool:

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.789
Και το RT πως θα σου το φτιάξει ο Trinnov? Κατά τη γνώμη μου το treatment = RT και η ισοστάθμιση = FR, Impulse και ενσωμάτωση subs.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.251
Μαιμου, δε θυμαμαι αν σε εχω ξαναρωτησει, εσυ δεν εχεις ενα νταλαβερι με Εξαρχεια μερια?
Αν ναι, θα σου δωσω κατι καλωδια να τα δωσεις σε κατι φιλαρακια απο κει, και αυτοι θα σου δωσουν χρηματα να παρουμε τον Trinnov, power buy style.
Απλα επειδη δεν εχω πολλα καλωδια για πουλημα, ισως χρειαστω τα κονε σου στο σαιτ για μια καλυτερη τιμη!;)
και σου εχω απαντησει... οτι δεν ειμαι εγω αυτος που ψαχνετε... 🐒

Reaction score
15.543
Απο την στιγμη που ο Λεανδρος με τον Jiovanni συμφωνησαν γενικα οτι ο ηχος ηταν πιο ευχαριστος εκτος του Τριννοβ,θα ελεγα να το σκεφτεις καλυτερα...

Ισως τα λεφτα που δινεις να πηγαινουν στις πατεντες και την υποστηριξη και οχι στην ποιοτητα των υλικων και της ηχητικης αποδοσης.
Δεν το λες πιο ευχαριστο..

part II

Ακρόαση πλέον με δικάναλο 2.2 πάλι με τον trinov και ένας μέρος του εντυπωσιασμού χάνεται αλλά...
τα ηχητικά δρώμενα γίνονται λίγο πιο φυσικά, το μπάσο εξακολουθεί να είναι σεισμικών διαστάσεων με την ίδια αίσθηση της ομαλής μετάβασης μεταξύ των subs και των ηχείων, όμως η σκηνή ανεβαίνει και απλώνει..
και περνάμε στο καθαρό δικάναλο πλέον και τον bryston bdp17 χωρίς subs και χωρίς καμιά ισοσστάθμιση.... κι εδώ τα πράματα πέρνουν ομολογουμένως μιας απρόσμενη τροπή!

Ο ήχος είναι πιο φυσικός, η σκηνή είναι πλέον εξωπραγματική, οι φωνές και τα κύμβαλα ακούγονται πιο καθαρές, λες και κάτι τα φρενάριζε νωρίτερα, το μπάσο δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακό με πριν αλλά παραμένει υπεραρκετό και είναι πιο αληθοφανές... το φάντομ κεντρικό είναι τεράστιο και ξεκάθαρο και η σκηνή αποκτά μεγαλύτερο βάθος ύψος και πλάτος....λες και βρίσκεσαι στο halfnote κai βλέπεις live τον Erik Truffaz να παίζει τη τρομπέτα του μπροστά σου!! 😍
Απλά εκπληκτικό!! Σίγουρα ένα απ τα δύο -τρία καλύτερα σετάπ που έχω ακούσει!!

Reaction score
8.871
Τελικά τώρα σε τι φάση είμαστε?
Το είχα αφήσει εκεί που ο κάτοχος δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτό το τρινοφ πατκιουτ 16 πως στο διαλα το λένε που υπόσχεται τον ουρανό με τ άστρα και είχαν σκυψει πάνω του 2 Έλληνες ειδικοί και ενας Γάλλος ο Τομ (άκου Τομ) από το Παρίσι, ρε ούτε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς να ήταν ρε παιδάκι μου :biggrin:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.044
Αυτό που από τη μια μεριά κάποιος κάνει την παραδοχή ότι ένας χώρος δεν έχει τελειοποιηθεί ακουστικά με παθητικά στοιχεία, άρα παίζει όπως να 'ναι, και από την άλλη πιστεύει ότι το σύστημα έπαιξε καλύτερα με έναν προενισχυτή που έπαιξε όπως τον έβγαλε η μάνα του και όχι με ένα επεξεργαστή σοβαρό μετά από κάποια στοιχειώδη επεξεργασία του χώρου, οπότε και η αγορά του είναι πεταμένα λεφτά, τι φάση ρε φίλε; ανωτάτη συμβουλευτική λέμε

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.896
Θα ήθελα να εκφράσω πόσο "χαζό" είναι αυτό που πιθανώς κάποιοι θέλουν να "περάσουν" ως "φακτ", πως ο τρινοβ είναι ένα μηχάνημα τραγικά πολύπλοκο στη χρήση, κι αδύνατο να το χειριστεί ένας μέσου IQ άνθρωπος.

Προφανώς, ένας μέσου IQ άνθρωπος, δε μπορεί να πραγματοποιήσει τον οδηγό ισοστάθμισης του μπουτχια. Οκ.

Αλλά τον τρινοβ; Έλεος μάγκες.

Έχει την απόλυτη απλοϊκότητα για υλοποίηση του πιο πολύπλοκου και αποτελεσματικού τρόπου ισοστάθμισης.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι 10 μετρήσεις στο χώρο με το μικρόφωνο της φίρμας, και με τον τρόπο που αναλύεται στο μανιουαλ.

Μετά βάζετε ένα "δόκιμο" ταργκετ κερβ, όπως τα έχουμε αναλύσει σε βάθος, και τέλος της ιστορίας. Φινιτο.

Θα σας σταθεί πολύτιμος βοηθός στα ανωτέρω ο κάθε Αντουάν από την ίδια την τρινοβ, η υποστήριξη είναι από άλλο πλανήτη.

Δε χρειάζεται τίποτε παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι εμμονές και βλάβες.

Κι ότι άλλο κι αν πείτε, το γράφω κανονικά στα παλαιότερα των υποδημάτων μου. Αρκετά με τις ανοησίες. Φτάνει.

Μπορεί να είναι ακριβό το μηχάνημα, αλλά τα κάνει όλα αυτοματοποιημένα σωστά κι εύκολα. Για μένα, ήταν παιχνίδι, σε σχέση με όσα έχω κάνει στο παρελθόν. Πιο απλά, δεν γίνεται, είναι απελπιστικά απλή η χρήση του, για idiots. ;)
Μήπως κάνεις πλάκα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.051
Μήπως κάνεις πλάκα;
Καθόλου.

Μέσο IQ όπως προβλέπεται, το 100.

Αρκεί για να πατήσεις 3 ρημάδγια κουμπγιά.

Μόλις το έβγαλε από το κουτί ο ντιμιφουτ (είχε διαβάσει το μανιουαλ), ήμουν εκεί, ήταν μισή ωρίτσα δουλειά για να γίνει ισοστάθμιση και να ακούσουμε.
Εντάξει, δεν είναι μέσου IQ ο ντιμιφουτ.
Άντε πες μια ώρα να πάρει στο μέσο άνθρωπο.
Πρόκειται για αστειότητα. Μηδενική δυσκολία.

Αδυνατώντας να αντιληφθώ γιατί δε τα έχει κάνει σωστά ο Τζιοβάνι, μετρήσεις σε 10 σημεία κι ένα ταργκετ κερβ, δεν εμπλέκομαι στη διαδικασία, απλώς παρακολουθώ και "προτείνω".

Last edited:

Reaction score
30.453
Ρε παιδια, πολυ ενδιαφερον φαινεται ο Trinnov!
Κανενας απο εδω απο το σαιτ που να εχει σχεσεις με τον αντιπροσωπο, ή εστω καποιον μεταπωλητη να το παρουμε σε καλυτερη τιμη το μηχανημα?
παρακαλω με πμ
Για κονέ προκειμένου να πετύχουμε τις καλύτερες τιμές παγκοσμίως ,μόνο η Kondo προσφέρεται!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.896
Δηλαδή, μαζεύτηκαν ένας καλιμπράτορας, ο αντιπρόσωπος χιμσέλφ, και μαζί μ' αυτούς κι ο Γάλλος απ' την άλλη άκρη της Ευρώπης με rdc, απλώς για να ικανοποιήσουν την αυταρέσκεια του πελάτη τους, που πήγε κι αγόρασε ένα κουτί φτιαγμένο σαν κοτέτσι; Που το βλέπουν οι Γιαπωνέζοι καφετζήδες και γελάνε;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.051
Δηλαδή, μαζεύτηκαν ένας καλιμπράτορας, ο αντιπρόσωπος χιμσέλφ, και μαζί μ' αυτούς κι ο Γάλλος απ' την άλλη άκρη της Ευρώπης με rdc, απλώς για να ικανοποιήσουν την αυταρέσκεια του πελάτη τους, που πήγε κι αγόρασε ένα κουτί φτιαγμένο σαν κοτέτσι; Που το βλέπουν οι Γιαπωνέζοι καφετζήδες και γελάνε;
Ε, θα μπορούσες κι αυτό να πεις, αν θες να είσαι "καυστικός". :lol:

C

chrispo

Guest
Μόλις το έβγαλε από το κουτί ο ντιμιφουτ (είχε διαβάσει το μανιουαλ), ήμουν εκεί, ήταν μισή ωρίτσα δουλειά για να γίνει ισοστάθμιση και να ακούσουμε.
..¨είχε διαβάσει το manual”....σαφώς, απαραίτητη προϋπόθεση 👀

Reaction score
831
Για κονέ προκειμένου να πετύχουμε τις καλύτερες τιμές παγκοσμίως ,μόνο η Kondo προσφέρεται!
οκ, εχεις εσυ κονε για κοντο?
Εγω ειμαι μεσα σε ολα. τριννοβ, Κοντο, ο,τι να'ναι, αρκει να το παρουμε φθηνοτερα!
Ελεος δηλαδη! Για εμας τους φτωχους προλεταριους δεν υπαρχει καμμια ελπιδα?
''Και οπως ειπαμε, εχω κατι καλωδια για σπρωξιμο πολυ χάι!"

Last edited:

P

PMC

Guest
Ο trinnov είναι ( από ) ένας απλός προενισχυτης έως το απόλυτο εργαλείο audio που υπάρχει.
Είναι τεράστια η ποικιλία στην χρήση και στις δυνατότητες που έχει .
Όταν τον είχα πρωτοπάρει τον χρησιμοποίησα για ένα διάστημα σαν απλό προενισχυτη γραμμής.
Ούτε μικρόφωνα ούτε ισοσταθμιση ούτε πρισετς ούτε .....τίποτα .

Ήταν ΑΨΟΓΟΣ. Έπαιζε ίδια με τον bryston pb17 .

Από εκείνο το σημείο και μετά έγιναν πολλά πράγματα ( μπήκαν ρουμ θριτμεντ, ρυθμίστηκε , έγινε ισοσταθμιση, ορίστηκαν πρισετς, διορθώθηκαν χρονικεσ φάσεις , αποστασεις .....κ.α)

Σε καμία περίπτωση δεν είναι user friendly προϊόν.
Αν ο @costas EAR πιστεύει ότι είναι ......είναι γιατί αυτός μπορεί !
Για μένα είναι δύσκολο μηχανάκι.

Το κόστος του είναι υψηλό γιατί δεν απευθύνεται μόνο σε χρήστες όπως εγώ.
Πελάτες της τριννοβ μπορεί να είναι μικρές κινηματογράφικες αίθουσες και στούντιο.
Για εμένα είναι πολυτέλεια.....να τον έχω στο σαλόνι μου και αυτή την στιγμή να απολαμβάνω το εξαιρετικό καστομερ σέρβις της εταιρίας.....

Reaction score
4.802
Μήπως ο τζιο έχει συνηθίσει τον ηχητικο χαρακτήρα της bryston (δεν είχα ποτέ προενισχυτη της ) και αυτό του λείπει ;
Νομίζω ότι εκεί είναι το κλειδί της όλης διαδικασίας .
Γιατί καλά τα γραφήματα και οι μετρήσεις , καλος και ο φροντισμένος χωρος , αλλά εάν θες γιατί σου αρέσει να είναι μουντο η λαμπρό το επάνω φάσμα υπάρχει πρόβλημα ....
Εγω πλέον δυσκολεύομαι πάρα πολύ να ξεμαθω από τον ήχο των b&w με αποτέλεσμα να ακούω μουσική όλο και λιγότερο ....
Τροφή για σκέψη ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.867
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao