Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.251
φοβαμαι οτι ειναι smartphone vs τηλεφωνο με καντραν...
..κανείς δε μπερδεύεται...Κανένας "τρινοβ" δεν αχρηστεύει την ανάγκη της ηχητικής περιποίησης του χώρου, μη μπερδεύεστε.
και σου εχω απαντησει... οτι δεν ειμαι εγω αυτος που ψαχνετε...Μαιμου, δε θυμαμαι αν σε εχω ξαναρωτησει, εσυ δεν εχεις ενα νταλαβερι με Εξαρχεια μερια?
Αν ναι, θα σου δωσω κατι καλωδια να τα δωσεις σε κατι φιλαρακια απο κει, και αυτοι θα σου δωσουν χρηματα να παρουμε τον Trinnov, power buy style.
Απλα επειδη δεν εχω πολλα καλωδια για πουλημα, ισως χρειαστω τα κονε σου στο σαιτ για μια καλυτερη τιμη!
Δεν το λες πιο ευχαριστο..Απο την στιγμη που ο Λεανδρος με τον Jiovanni συμφωνησαν γενικα οτι ο ηχος ηταν πιο ευχαριστος εκτος του Τριννοβ,θα ελεγα να το σκεφτεις καλυτερα...
Ισως τα λεφτα που δινεις να πηγαινουν στις πατεντες και την υποστηριξη και οχι στην ποιοτητα των υλικων και της ηχητικης αποδοσης.
part II
Ακρόαση πλέον με δικάναλο 2.2 πάλι με τον trinov και ένας μέρος του εντυπωσιασμού χάνεται αλλά...
τα ηχητικά δρώμενα γίνονται λίγο πιο φυσικά, το μπάσο εξακολουθεί να είναι σεισμικών διαστάσεων με την ίδια αίσθηση της ομαλής μετάβασης μεταξύ των subs και των ηχείων, όμως η σκηνή ανεβαίνει και απλώνει..
και περνάμε στο καθαρό δικάναλο πλέον και τον bryston bdp17 χωρίς subs και χωρίς καμιά ισοσστάθμιση.... κι εδώ τα πράματα πέρνουν ομολογουμένως μιας απρόσμενη τροπή!
Ο ήχος είναι πιο φυσικός, η σκηνή είναι πλέον εξωπραγματική, οι φωνές και τα κύμβαλα ακούγονται πιο καθαρές, λες και κάτι τα φρενάριζε νωρίτερα, το μπάσο δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακό με πριν αλλά παραμένει υπεραρκετό και είναι πιο αληθοφανές... το φάντομ κεντρικό είναι τεράστιο και ξεκάθαρο και η σκηνή αποκτά μεγαλύτερο βάθος ύψος και πλάτος....λες και βρίσκεσαι στο halfnote κai βλέπεις live τον Erik Truffaz να παίζει τη τρομπέτα του μπροστά σου!!
Απλά εκπληκτικό!! Σίγουρα ένα απ τα δύο -τρία καλύτερα σετάπ που έχω ακούσει!!
Πιο φυσικος τοτε!Ακομα μεγαλυτερη ηττα...Δεν το λες πιο ευχαριστο..
Μήπως κάνεις πλάκα;Θα ήθελα να εκφράσω πόσο "χαζό" είναι αυτό που πιθανώς κάποιοι θέλουν να "περάσουν" ως "φακτ", πως ο τρινοβ είναι ένα μηχάνημα τραγικά πολύπλοκο στη χρήση, κι αδύνατο να το χειριστεί ένας μέσου IQ άνθρωπος.
Προφανώς, ένας μέσου IQ άνθρωπος, δε μπορεί να πραγματοποιήσει τον οδηγό ισοστάθμισης του μπουτχια. Οκ.
Αλλά τον τρινοβ; Έλεος μάγκες.
Έχει την απόλυτη απλοϊκότητα για υλοποίηση του πιο πολύπλοκου και αποτελεσματικού τρόπου ισοστάθμισης.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι 10 μετρήσεις στο χώρο με το μικρόφωνο της φίρμας, και με τον τρόπο που αναλύεται στο μανιουαλ.
Μετά βάζετε ένα "δόκιμο" ταργκετ κερβ, όπως τα έχουμε αναλύσει σε βάθος, και τέλος της ιστορίας. Φινιτο.
Θα σας σταθεί πολύτιμος βοηθός στα ανωτέρω ο κάθε Αντουάν από την ίδια την τρινοβ, η υποστήριξη είναι από άλλο πλανήτη.
Δε χρειάζεται τίποτε παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι εμμονές και βλάβες.
Κι ότι άλλο κι αν πείτε, το γράφω κανονικά στα παλαιότερα των υποδημάτων μου. Αρκετά με τις ανοησίες. Φτάνει.
Μπορεί να είναι ακριβό το μηχάνημα, αλλά τα κάνει όλα αυτοματοποιημένα σωστά κι εύκολα. Για μένα, ήταν παιχνίδι, σε σχέση με όσα έχω κάνει στο παρελθόν. Πιο απλά, δεν γίνεται, είναι απελπιστικά απλή η χρήση του, για idiots.
Καθόλου.Μήπως κάνεις πλάκα;
Για κονέ προκειμένου να πετύχουμε τις καλύτερες τιμές παγκοσμίως ,μόνο η Kondo προσφέρεται!Ρε παιδια, πολυ ενδιαφερον φαινεται ο Trinnov!
Κανενας απο εδω απο το σαιτ που να εχει σχεσεις με τον αντιπροσωπο, ή εστω καποιον μεταπωλητη να το παρουμε σε καλυτερη τιμη το μηχανημα?
παρακαλω με πμ
Ε, θα μπορούσες κι αυτό να πεις, αν θες να είσαι "καυστικός".Δηλαδή, μαζεύτηκαν ένας καλιμπράτορας, ο αντιπρόσωπος χιμσέλφ, και μαζί μ' αυτούς κι ο Γάλλος απ' την άλλη άκρη της Ευρώπης με rdc, απλώς για να ικανοποιήσουν την αυταρέσκεια του πελάτη τους, που πήγε κι αγόρασε ένα κουτί φτιαγμένο σαν κοτέτσι; Που το βλέπουν οι Γιαπωνέζοι καφετζήδες και γελάνε;
..¨είχε διαβάσει το manual”....σαφώς, απαραίτητη προϋπόθεσηΜόλις το έβγαλε από το κουτί ο ντιμιφουτ (είχε διαβάσει το μανιουαλ), ήμουν εκεί, ήταν μισή ωρίτσα δουλειά για να γίνει ισοστάθμιση και να ακούσουμε.
οκ, εχεις εσυ κονε για κοντο?Για κονέ προκειμένου να πετύχουμε τις καλύτερες τιμές παγκοσμίως ,μόνο η Kondo προσφέρεται!