- Reaction score
- 4.587
Δεν ξέφυγε, απέφυγαν όλοι να δώσουν απάντηση σε αυτό το τόσο εύκολο ερώτημα με μόνο σκοπό να ξετυλιχτεί το νήμα.Κλειδώστε το ξέφυγε το thread.![]()
Δεν ξέφυγε, απέφυγαν όλοι να δώσουν απάντηση σε αυτό το τόσο εύκολο ερώτημα με μόνο σκοπό να ξετυλιχτεί το νήμα.Κλειδώστε το ξέφυγε το thread.![]()
Οκ, να απαντήσω εγώ, με ονόματα, απροκάλυπτα και επί του θέματος. Αν είχα στη διάθεσή μου αυτόν τον DAC που αναφέρει ο DIMITRIS, τον Audio synthesis τέλος πάντων, και είχα τη δυνατότητα να βρω κάποιον κολημμένο να του τον πουλήσω ένα χιλιάρικο, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, και μετά θα αγόραζα τον RME ADI-2 DAC, αν δεν υπήρχε περίπτωση να συνδυάσω ηχεία με σαμπγούφερ. Τα καβουρντιστήρια της γηραιάς αλβιόνος, Κορντ, Τσορντ, Κρηκ, Μιούζικαλ Φιντέλιτυ και δεν ξέρω τί άλλο, θα τα άφηνα για τους άλλους. Αν, πάλι, ήθελα να ενσωματώσω αποτελεσματικά καναδυό σαμπγούφερ, τότε θα έπαιρνα ένα miniDSP DAC σλας στρήμερ, σλας άκτιβ κροσόβερ, σλας πρηάμπ, σλας έη του ντι κονβέρτερ. Υπάρχει και κάτι ακόμη, ανώτερο, αλλά δεν μπορώ να τα λέω όλα, θα επέμβει η λογοκρισία.Δεν ξέφυγε, απέφυγαν όλοι να δώσουν απάντηση σε αυτό το τόσο εύκολο ερώτημα με μόνο σκοπό να ξετυλιχτεί το νήμα.
Άλλος στον προτράκτορα και άλλος στον...εισπράκτορα.Οκ, να απαντήσω εγώ, με ονόματα, απροκάλυπτα και επί του θέματος. Αν είχα στη διάθεσή μου αυτόν τον DAC που αναφέρει ο DIMITRIS, τον Audio synthesis τέλος πάντων, και είχα τη δυνατότητα να βρω κάποιον κολημμένο να του τον πουλήσω ένα χιλιάρικο, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, και μετά θα αγόραζα τον RME ADI-2 DAC, αν δεν υπήρχε περίπτωση να συνδυάσω ηχεία με σαμπγούφερ. Τα καβουρντιστήρια της γηραιάς αλβιόνος, Κορντ, Τσορντ, Κρηκ, Μιούζικαλ Φιντέλιτυ και δεν ξέρω τί άλλο, θα τα άφηνα για τους άλλους. Αν, πάλι, ήθελα να ενσωματώσω αποτελεσματικά καναδυό σαμπγούφερ, τότε θα έπαιρνα ένα miniDSP DAC σλας στρήμερ, σλας άκτιβ κροσόβερ, σλας πρηάμπ, σλας έη του ντι κονβέρτερ. Υπάρχει και κάτι ακόμη, ανώτερο, αλλά δεν μπορώ να τα λέω όλα, θα επέμβει η λογοκρισία.
Γνωρίζω εκ των προτέρων πως η παραπάνω πληροφόρηση είναι σωστή, τέλος πάντων ρε παιδί μου, δίνει ήχο άριστης έως κορυφαίας ποιότητας, αλλά ελάχιστοι θα της δώσουν σημασία, αφού είναι τζάμπα. @pankrok για σένα το λέω. Εδώ μέσα σ' αυτό σάιτ υπάρχει διαθέσιμο προτράκτορ για να ρυθμίσει κάποιος οποιονδήποτε βραχίονα θα βρει μπροστά του, Ο-ΠΟΙ-ΟΝ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ, και μάλιστα τεκμηριωμένο με εκλαϊκευμένα μαθηματικά. Αλλά είναι δωρεάν και προέρχεται από κάποια χώρα μη καθιερωμένη. Αναρωτήσου τώρα πόσοι το αξιοποίησαν, και πόσοι ψάχνουν να βρουν το προτράκτορ από το τάδε ή το δείνα site, ή το προτράκτορ που είναι κατάλληλο για το τάδε πικάπ - έλεος!...
Γι' αυτό σας λέω. Αυτοί που μπορούν να αξιοποιήσουν τη δωρεάν πληροφόρηση είναι λίγοι, άντε το 10-15% του συνόλου. Για να αξιοποιήσεις πληροφόρηση που παρέχεται δωρεάν, χρειάζεσαι ικανότητες. Δεν μπορεί αυτό να το κάνει οποιοσδήποτε.
Αυτά...
Το ίδιο και για να την αξιολογήσεις.Για να αξιοποιήσεις πληροφόρηση που παρέχεται δωρεάν, χρειάζεσαι ικανότητες.
Κατα την γνωμη μου,πεταμενα λεφτα ειναι να αγοραζεις ακριβο ρολοι οταν εχεις παντα μαζι σου κινητο να κοιτας την ωρα,βηματομετρητη οταν δεν κανεις διαιτα να ξεφουσκωσεις και φθηνες συσκευες ηχου οταν νομιζεις οτι παιζουν τελεια.Να προσθεσω και κατι ακομη για να καταλαβαινομαστε.
το να μιλαμε τοσο υποτιμητικα για ηχειακια η ντακακια των 500 και 200 σε μια χωρα οπου περασε μια οικονομικη κριση με μνημονια και τωρα ζει ακομη μια, ε ειναι κατι που με ξεπερνα.
επισης κυριε γιανννη ο πολυς ο κοσμος δεν ψαχνει την ευτυχια μεσα απο ντακς και λοιπα μηχανηματα. υπαρχουν και αλλα πραγματα στην ζωη. αλλα ειδικα εσυ που δεν δινεις 6 ευρω να αγορασεις ενα τευχος περιοδικου του χωρου και μου θελεις να σε στειλουμε δειγματοληπτικα καποιες σελιδες μην καθεσαι και μιλας για ποσα, γελανε και τα παντζουρια στο κορδελιο.
Άλλο εννοούσα εγώ.Οκ, να απαντήσω εγώ, με ονόματα, απροκάλυπτα και επί του θέματος. Αν είχα στη διάθεσή μου αυτόν τον DAC που αναφέρει ο DIMITRIS, τον Audio synthesis τέλος πάντων, και είχα τη δυνατότητα να βρω κάποιον κολημμένο να του τον πουλήσω ένα χιλιάρικο, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, και μετά θα αγόραζα τον RME ADI-2 DAC, αν δεν υπήρχε περίπτωση να συνδυάσω ηχεία με σαμπγούφερ. Τα καβουρντιστήρια της γηραιάς αλβιόνος, Κορντ, Τσορντ, Κρηκ, Μιούζικαλ Φιντέλιτυ και δεν ξέρω τί άλλο, θα τα άφηνα για τους άλλους. Αν, πάλι, ήθελα να ενσωματώσω αποτελεσματικά καναδυό σαμπγούφερ, τότε θα έπαιρνα ένα miniDSP DAC σλας στρήμερ, σλας άκτιβ κροσόβερ, σλας πρηάμπ, σλας έη του ντι κονβέρτερ. Υπάρχει και κάτι ακόμη, ανώτερο, αλλά δεν μπορώ να τα λέω όλα, θα επέμβει η λογοκρισία.
Γνωρίζω εκ των προτέρων πως η παραπάνω πληροφόρηση είναι σωστή, τέλος πάντων ρε παιδί μου, δίνει ήχο άριστης έως κορυφαίας ποιότητας, αλλά ελάχιστοι θα της δώσουν σημασία, αφού είναι τζάμπα. @pankrok για σένα το λέω. Εδώ μέσα σ' αυτό σάιτ υπάρχει διαθέσιμο προτράκτορ για να ρυθμίσει κάποιος οποιονδήποτε βραχίονα θα βρει μπροστά του, Ο-ΠΟΙ-ΟΝ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ, και μάλιστα τεκμηριωμένο με εκλαϊκευμένα μαθηματικά. Αλλά είναι δωρεάν και προέρχεται από κάποια χώρα μη καθιερωμένη. Αναρωτήσου τώρα πόσοι το αξιοποίησαν, και πόσοι ψάχνουν να βρουν το προτράκτορ από το τάδε ή το δείνα site, ή το προτράκτορ που είναι κατάλληλο για το τάδε πικάπ - έλεος!...
Γι' αυτό σας λέω. Αυτοί που μπορούν να αξιοποιήσουν τη δωρεάν πληροφόρηση είναι λίγοι, άντε το 10-15% του συνόλου. Για να αξιοποιήσεις πληροφόρηση που παρέχεται δωρεάν, χρειάζεσαι ικανότητες. Δεν μπορεί αυτό να το κάνει οποιοσδήποτε.
Αυτά...
Όλα στο φως!!Υπάρχει και κάτι ακόμη, ανώτερο, αλλά δεν μπορώ να τα λέω όλα, θα επέμβει η λογοκρισία.
Με ενδιαφέρει η αγοραστική συμπεριφορά όλων των ανθρώπων, αλλά η κρίση μόνον αυτών που έχουν δεμένα μάτια.-Και προς τον @Costas Coyias θα ρωτησω κατι αλλο αν και μαλλον θα αποφυγει ξανα να μου απαντησει...Απο τη στιγμη που η Chord βγαζει ακομη ακριβοτερα dac οπως το Dave,που θεωρειται απο τα κορυφαια του κοσμου και απο τη στιγμη που το RME βγαινει κατωτερο σε συγκριτικες ακροασεις και μετρησεις σε σχεση με το Qutest πολλακις,πως εχεις κολλησει τοσο πολυ με την λανθασμενη αποψη σου και δεν κοιτας τα γεγονοτα,παρα μονο τις μετρησεις;Γιατι δεν κοιτας μπροστα και κοροιδευεις οσους εχουν καλο αυτι με τον ορο χαλιεντας;Οχι μονο εσυ βεβαια...
Παντόφλα, ε;αν δεν υπήρχε περίπτωση να συνδυάσω ηχεία με σαμπγούφερ
Νταξ ρε μάγκα μου, αυτό δουλεύει, αλλά γιά να σε πω, γιατί σώνει και καλά πρέπει ακόμη να μιλάμε εν έτει 2020 για δικάναλο;Αν, πάλι, ήθελα να ενσωματώσω αποτελεσματικά καναδυό σαμπγούφερ, τότε θα έπαιρνα ένα miniDSP DAC σλας στρήμερ, σλας άκτιβ κροσόβερ, σλας πρηάμπ, σλας έη του ντι κονβέρτερ.
Μλκα μη μου πεις ότι είναι κι αυτό το "μυστικό" δικάναλο, θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο.Υπάρχει και κάτι ακόμη, ανώτερο, αλλά δεν μπορώ να τα λέω όλα, θα επέμβει η λογοκρισία.
Συννεφο λεμεεεεεεεεε ..λαστιχο σου λεωωωωωωωΌσοι ακούνε με ντακ ή και άλλα μηχανήματα ήχου άνω των 200 ευρώ να τιμωρηθούν παραδειγματικά με κονσερβοκούτια και μετά τύλιγμα με λινάτσες (τσουβάλια).
Ρε σεις τι άλλο θα διαβάσουμε.
Πραγματικά πάντως χώρια την πλάκα είναι κάποιες αναρτήσεις που προκαλούν μόνο θλίψη και ίσως και λίγο φόβο για την όποια αντίληψη ορισμένων κάτι το οποίο δεν το γράφω για να υποτιμήσω τον συγγραφέα αλλά πραγματικά νιώθοντας τα παραπάνω συναισθήματα διαβάζοντας τέτοια πράγματα.
Ελπίζω να κάνω λάθος και να παρανόησα μία πιθανή πλάκα.
Ερώτηση. Αυτό το σήμα, ήχος + εικόνα, πώς το στέλνεις από το ΝΑΣ στον Τρινόβ (γιατί αν έχω καταλάβει σωστά, το ρουν μόνο ήχο κουβαλάει) ?Για τυχόν καμία συναυλία από μπλουρεϊ ρε φίλε
Δηλαδή το καλό το Ντακ το σενιο το θες για δικάναλο γιουτχιούμπ, οκ, να το δεχτώ.
Για τυχόν καμία συναυλία από μπλουρεϊ ρε φίλε; Τι; Από την τηλεόραση αυτή; Και οι ταινίες από τα ηχεία της τελεόρασης;
Δε θέλουν σαμπ αυτά ή δε κάνει να μολυνθεί το καλό το σαμπ του δικάναλου με τέτοια δγιαβολικά κόλπα, ή θα έχεις κι άλλο σεταπ για ταινίες κι άμα λάχει και καμιά πολυκάναλη μουσική; Δηλαδή θες δγιό στέρεα;
Ρε φίλε, κάτσε δε μας τα λες καλά.
Αφού σε είπα.
Όσοι ακούνε με ντακ ή και άλλα μηχανήματα ήχου άνω των 200 ευρώ να τιμωρηθούν παραδειγματικά με κονσερβοκούτια και μετά τύλιγμα με λινάτσες (τσουβάλια).
Ρε σεις τι άλλο θα διαβάσουμε.
Πραγματικά πάντως χώρια την πλάκα είναι κάποιες αναρτήσεις που προκαλούν μόνο θλίψη και ίσως και λίγο φόβο για την όποια αντίληψη ορισμένων κάτι το οποίο δεν το γράφω για να υποτιμήσω τον συγγραφέα αλλά πραγματικά νιώθοντας τα παραπάνω συναισθήματα διαβάζοντας τέτοια πράγματα.
Ελπίζω να κάνω λάθος και να παρανόησα μία πιθανή πλάκα.
Φιλε μου,η αποκριση συχνοτητας σε ολα τα dac ειναι ιδια και ολα ακουγονται διαφορετικα-καλυτερα ή χειροτερα το ενα απο το αλλο.Όσο για μένα? Τι περισσότερο να ψάξω όταν έχω αυτό:
( με το dac του μαραντζ sr 7009, σε συνδυασμό με τον τελικό Advance α-160 και τα chario cygnus) ?
Προσοχή μη μας κάνουν...Topping στο ξύλο.Κατα την γνωμη μου,πεταμενα λεφτα ειναι να αγοραζεις ακριβο ρολοι οταν εχεις παντα μαζι σου κινητο να κοιτας την ωρα,βηματομετρητη οταν δεν κανεις διαιτα να ξεφουσκωσεις και φθηνες συσκευες ηχου οταν νομιζεις οτι παιζουν τελεια.
Επισης,το περιοδικο ΗΧΟΣ το παρατησα οταν καταλαβα οτι ειχε γινει πολυ εμπορικο και ξεφυγε απο τα γουστα μου.Δε θα ηθελα να δωσω λεφτα σε κατι παρομοιο με αλλο ονομα.Αν δεν θελουν να δειγματισουν,εμενα κατι μου βρωμαει.
Και προς τον @Costas Coyias θα ρωτησω κατι αλλο αν και μαλλον θα αποφυγει ξανα να μου απαντησει...Απο τη στιγμη που η Chord βγαζει ακομη ακριβοτερα dac οπως το Dave,που θεωρειται απο τα κορυφαια του κοσμου και απο τη στιγμη που το RME βγαινει κατωτερο σε συγκριτικες ακροασεις και μετρησεις σε σχεση με το Qutest πολλακις,πως εχεις κολλησει τοσο πολυ με την λανθασμενη αποψη σου και δεν κοιτας τα γεγονοτα,παρα μονο τις μετρησεις;Γιατι δεν κοιτας μπροστα και κοροιδευεις οσους εχουν καλο αυτι με τον ορο χαλιεντας;Οχι μονο εσυ βεβαια...
Ξεκολληστε και ανοιξτε τα αυτια σας λιγο.
Αυτα.Φιλικα.
Διότι πέρα από την τυπική απόκριση συχνότητας υπάρχει σωρός από μετρήσιμες παραμέτρους που μπορούν να φανερώσουν τόσο την ακρίβεια της μετατροπής,όσο και διάφορες ευφωνικές αποκλίσεις που μπορεί να έχουν γίνει συνειδητά από τη σχεδίαση συχνά για ταχύ εντυπωσιασμό χρηστών και την επακόλουθη εξοικείωση μ'εκείνες σε βάθος χρόνου.Φιλε μου,η αποκριση συχνοτητας σε ολα τα dac ειναι ιδια και ολα ακουγονται διαφορετικα-καλυτερα ή χειροτερα το ενα απο το αλλο.
...
Το ζήτημα είναι ότι αυτά μπορεί ν'ακούγονταν με τον ίδιο τρόπο εάν θα ήταν καλοσυντηρημένα και οι συνοδές συσκευές απαράλλακτες,πλην όμως σε διάστημα εικοσαετίας και βάλε τόσο οι συσκευές όσο και εμείς ως ακροατές οφείλουν να έχουν προοδεύσει.Άλλο εννοούσα εγώ.
Στην ερώτηση: Πως ακούγονται τα παλιά dac σήμερα?
Η απάντηση είναι: Όπως ακούγονταν και τότε.
Και το νήμα θα έκλεινε
Πες όμως τι πιστεύεις πως είναι ανώτερο από minidsp?