Χαϊεντάδες με Περικεφαλαία

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.438
Γνωστή περσόνα. Πασίγνωστη. Δοκιμάζει συνήθως υπέρ-ακριβά μηχανήματα. Και συνήθως τα θάβει. Τώρα δοκίμασε κάποια ηχεία.

"The bass was set "by ear," to my preference, with Mr. Swanson adjusting as I listened."

Ναι, κατάφερε και το φέρε το μπάσο με το αυτί. Δηλ. τι έφερε δε ξέρω, εμένα δε μου φαίνεται από το παρακάτω διάγραμμα να το φέρε (κόκκινο το ηχείο που δοκιμάζει, μπλε το δικό του). Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει το θράσος να μιλάει για μπάσο πανάκριβων συσκευών σε ένα δωμάτιο που η απόκριση του είναι η παρακάτω! Αυτό που βλέπετε είναι 1/6 οκτάβας και Μ.Ο. πολλών μετρήσεων παρακαλώ! Ήμαρτον δηλαδή!

Παρόλα αυτά, στον JA αρέσει λέει πάντα το σύστημα του κυρίου. Λέτε;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.984
Γνωστή περσόνα. Πασίγνωστη. Δοκιμάζει συνήθως υπέρ-ακριβά μηχανήματα. Και συνήθως τα θάβει. Τώρα δοκίμασε κάποια ηχεία.

"The bass was set "by ear," to my preference, with Mr. Swanson adjusting as I listened."

Ναι, κατάφερε και το φέρε το μπάσο με το αυτί. Δηλ. τι έφερε δε ξέρω, εμένα δε μου φαίνεται από το παρακάτω διάγραμμα να το φέρε (κόκκινο το ηχείο που δοκιμάζει, μπλε το δικό του). Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει το θράσος να μιλάει για μπάσο πανάκριβων συσκευών σε ένα δωμάτιο που η απόκριση του είναι η παρακάτω! Αυτό που βλέπετε είναι 1/6 οκτάβας και Μ.Ο. πολλών μετρήσεων παρακαλώ! Ήμαρτον δηλαδή!

Ειναι άσχετος του κερατά ο Μιχαλάκης, και διαμορφώνει και απόψεις.

Κρίνει μηχανήματα με αυτή την καμπύλη ο καραγκιόζης.

B9345197-59CC-4B83-91BE-EFF4B03A9A4B.jpeg

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.898
Γιατί ρε? τι έχει δλδ ο μιχαλάκης ο φρέμερ? μια χαρά καραγκιωζάκος είναι.
Με ποιόν να ασχοληθούν δλδ ? με τον Κωτσή ? ή τον Μωραϊτη?

Reaction score
30.453
Μια χαρά τα λέει ο Μιχάλης!
Κάτι τέτοια γλαφυρά ριβγιους με θριντι σαουντστέιτζις και μελλοου αππερ εντς διαβάζουν και οι δικοί μας οι λεανδροι και μετά κάθονται στις καναπεδαρες τους, εναλλασσουν καλωδιαρες στις συστηματαρες τους και ακούνε δγιαφορές!!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.768

αν έχει καλό μπουφέ στο σπίτι του ο κύριος...καλά κάνει και του αρέσει

άλλωστε το χουμε πει...
οι χαιενδάδες πρέπει να συστήσουν ίδρυμα
δεν έχουμε λίγους εδώ μέσα που ακούνε το ίδιο και μας το πλασάρουν ως ''φυσικό'' ήχο:roflmao::lolsign:

Reaction score
563
Πιστευω οτι με το νεο σου rack θα εχεις ηχητικη βελτιωση αλλα ακομα καλυτερα θα ηταν αν επελεγες αλουμινιο.Οταν με το καλο τοποθετηθει,να ζητησεις απο το αλλο μελος να σου δανεισει τα αντικραδασμικα του.Ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις ακομα μεγαλυτερη βελτιωση.Καλη επιτυχια.

Δεν θέλω να γίνω προσβλητικός αλλά δεν μπορώ και να μην το ποστάρω εδώ προφανώς.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.762
Ανάθεμα αν καταλαβαίνει τη λέει.
Ανάθεμα αν καταλαβαίνει τη έδειξε με το γράφημα που όλο περηφάνια δημοσίευσε.
Αν όλοι οι αναγνώστες του μπορούσαν να διαβάσουν και να καταλάβουν αυτό το γράφημα θα ήταν ήδη άνεργος.
Δεύτερες σκέψεις και για το περιοδικό.

Last edited:

TGD

Reaction score
8.781
Το διάγραμμα είναι σύγκριση του vS και του Wilson ΜΕΣΑ στο ΔΩΜΑΤΙΟ του Fremer. Προφανώς έχει πρόβλημα ο χώρος και ο JA το γράφει, ευγενικά μεν, αλλά το γράφει:
The Von Schweikerts' in-room output starts to shelve down in the mid-treble to a greater extent than the Wilsons, but then rolls off relatively quickly in the top octave due to the tweeter's limited top-octave dispersion. By contrast, the Alexxes have a little too much energy in this region.

Οι μετρήσεις του vS είναι λέει πολύ καλές, αν και προφανώς δεν είναι τόσο καλές μέσα στο δωμάτιο του Fremer. Όσο για το σύστημα του Fremer, φυσικά μπορεί να ακούγεται καλά. Σκεφτείτε ότι ακούει με πικάπ, επομένως κάποιες από τις ατέλειες του βινυλίου μπορεί να βοηθούνται από το σύστημα -πχ υποθέτω η δεύτερη οκτάβα. Η τρίτη είναι το πρόβλημα... Επιπλέον:
1. Μπορείς να ευχαριστιέσαι τη μουσική, ακόμα κι αν το σύστημα έχει ατέλειες!
2. Μπορείς να συγκρίνεις ακόμα και κάτω από δυσχερείς συνθήκες, αρκεί να ξέρεις ποιες είναι αυτές!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.984
Μπορείς να ευχαριστιέσαι τη μουσική, ακόμα κι αν το σύστημα έχει ατέλειες
Ναι
Μπορείς να συγκρίνεις ακόμα και κάτω από δυσχερείς συνθήκες, αρκεί να ξέρεις ποιες είναι αυτές!
Οχι, σε καμία περίπτωση. Ο άνθρωπος ειναι τσαρλατάνος που τολμάει και μιλάει με αυτήν την καμπύλη.

alexis

Reaction score
30.762
Αν άκουγε για να περνά η ώρα ας κάνει ότι θέλει.

Εφόσον διαμορφώνει άποψη για τον ήχο γενικά, παρουσιάζει μηχανήματα και υπάρχει κόσμος που καταθέτει δεκάδες χιλιάδες € σύμφωνα με τα conclusions του τρομάρα του, ο χώρος είναι απαράδεκτος και υπάρχουν και αποδείξεις πλέον.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.175
Κοίτα ρε κάποιους αχρείους που πάνε να βγάλουν ασχετίδη τον Michael, τον Μέγα,τη χρυσή...βελόνα,ψαλίδι και δακτυλήθρα του χαιενδ....ποιον,τον Fremer που είχε πέσει από ανέκαθεν στη χύτρα της σοβαρής ακρόασης με ονειρικά μηχανήματα των εκατοντάδων χιλιάδων που εκείνοι ούτε στον ύπνο τους δεν θα δουν ποτέ.Δεν αλλάζουν αυτοί, ισοπεδώνουν τα πάντα και πυροβολούν χαρακτήρες προκειμένου να καμουφλάρουν το φθόνο και τη γύμνια τους συμβιώνοντας οι ίδιοι με ενεργά καβουρντιστήρια που ούτε τοστ δεν θα εμπιστευόταν να του έψηναν ένας σοβαρός μουσικόφιλος...

Αφού όλοι ξέρουμε ότι τα πολύτιμα μηχανήματα που σέβονται τη μουσικότητα ξεχωρίζουν ακόμα και στο... λουτροκαμπινέ να ήταν εγκατεστημένα...

... κάποια δε μόνο για...εκεί αρμόζουν. :roflmao:
Και να μη χασκογελάνε μερικοί στην ανάγνωση του δημοσιεύματος,επειδή τότε θα πρόσβαλαν τη...γενετήσια αξιοπρέπεια όσων τα πιστεύουν και τα διατυπώνουν στα σοβαρά... :sneaky:

alexis

Reaction score
30.762
Αμφιβάλλω πολύ αν σε όσα έχει για "δικά του", έχει πληρώσει έστω το 100% export price list.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29