- Reaction score
- 138.036
Βάση στη βάση της βάσης.
Δώσε βάση...
Δώσε βάση...
Την έχεις ακούσει και ειρωνεύεσαι;;;;Βάση στη βάση της βάσης.
Δώσε βάση...
Βάλε σαμπρέλα ποδηλάτου
Ειναι άσχετος του κερατά ο Μιχαλάκης, και διαμορφώνει και απόψεις.Γνωστή περσόνα. Πασίγνωστη. Δοκιμάζει συνήθως υπέρ-ακριβά μηχανήματα. Και συνήθως τα θάβει. Τώρα δοκίμασε κάποια ηχεία.
"The bass was set "by ear," to my preference, with Mr. Swanson adjusting as I listened."
Ναι, κατάφερε και το φέρε το μπάσο με το αυτί. Δηλ. τι έφερε δε ξέρω, εμένα δε μου φαίνεται από το παρακάτω διάγραμμα να το φέρε (κόκκινο το ηχείο που δοκιμάζει, μπλε το δικό του). Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει το θράσος να μιλάει για μπάσο πανάκριβων συσκευών σε ένα δωμάτιο που η απόκριση του είναι η παρακάτω! Αυτό που βλέπετε είναι 1/6 οκτάβας και Μ.Ο. πολλών μετρήσεων παρακαλώ! Ήμαρτον δηλαδή!
Παρόλα αυτά, στον JA αρέσει λέει πάντα το σύστημα του κυρίου. Λέτε;
Von Schweikert Ultra 55 loudspeaker
Achieving room-filling, high-quality sound in a hotel room is difficult enough. Getting it in a cavernous ballroom is even more problematic. Yet, over the past few years at AXPONA, RMAF, and most recently at the February 2020 FLAX (Florida Audio Expo), Von Schweikert Audio, in association with...www.stereophile.com
αν έχει καλό μπουφέ στο σπίτι του ο κύριος...καλά κάνει και του αρέσειΓνωστή περσόνα. Πασίγνωστη. Δοκιμάζει συνήθως υπέρ-ακριβά μηχανήματα. Και συνήθως τα θάβει. Τώρα δοκίμασε κάποια ηχεία.
"The bass was set "by ear," to my preference, with Mr. Swanson adjusting as I listened."
Ναι, κατάφερε και το φέρε το μπάσο με το αυτί. Δηλ. τι έφερε δε ξέρω, εμένα δε μου φαίνεται από το παρακάτω διάγραμμα να το φέρε (κόκκινο το ηχείο που δοκιμάζει, μπλε το δικό του). Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει το θράσος να μιλάει για μπάσο πανάκριβων συσκευών σε ένα δωμάτιο που η απόκριση του είναι η παρακάτω! Αυτό που βλέπετε είναι 1/6 οκτάβας και Μ.Ο. πολλών μετρήσεων παρακαλώ! Ήμαρτον δηλαδή!
Παρόλα αυτά, στον JA αρέσει λέει πάντα το σύστημα του κυρίου. Λέτε;
Von Schweikert Ultra 55 loudspeaker
Achieving room-filling, high-quality sound in a hotel room is difficult enough. Getting it in a cavernous ballroom is even more problematic. Yet, over the past few years at AXPONA, RMAF, and most recently at the February 2020 FLAX (Florida Audio Expo), Von Schweikert Audio, in association with...www.stereophile.com
Το διάγραμμα είναι σύγκριση του vS και του Wilson ΜΕΣΑ στο ΔΩΜΑΤΙΟ του Fremer. Προφανώς έχει πρόβλημα ο χώρος και ο JA το γράφει, ευγενικά μεν, αλλά το γράφει:
ΝαιΜπορείς να ευχαριστιέσαι τη μουσική, ακόμα κι αν το σύστημα έχει ατέλειες
Οχι, σε καμία περίπτωση. Ο άνθρωπος ειναι τσαρλατάνος που τολμάει και μιλάει με αυτήν την καμπύλη.Μπορείς να συγκρίνεις ακόμα και κάτω από δυσχερείς συνθήκες, αρκεί να ξέρεις ποιες είναι αυτές!
Wrong darling.Γιδέμποροι.