- Reaction score
- 58.150
Ούτε είναι και ο μόνος που θα πουλούσε...΄΄μούρη μ'έχεις κάνει καψούρη΄΄ με ξένα κόλυβα.Αμφιβάλλω πολύ αν σε όσα έχει για "δικά του", έχει πληρώσει έστω το 100% export price list.
Ούτε είναι και ο μόνος που θα πουλούσε...΄΄μούρη μ'έχεις κάνει καψούρη΄΄ με ξένα κόλυβα.Αμφιβάλλω πολύ αν σε όσα έχει για "δικά του", έχει πληρώσει έστω το 100% export price list.
Σιγά μη κάτσω να διαβάσω Μιχαλάκη..o μόνος που ασχολήθηκε και διάβασε το κείμενο δοκιμής του test
Έτσι πως ακούει, όρχεις ξέρειΑν γράφει για βινύλια, ξέρει.
Στο site χρειάζεται να προστεθεί ένα ακόμη reaction icon δίπλα στο Like...Όταν νομίζεις πως τα έχεις δει όλα ….
https://jcat.eu/product/reference-sata-cable/
350€ το sata cable γαμάτα θα παίζει.
Με τόσο χρήμα αγοράζω γραμμικό τροφοδοτικό και passive cooling case για τον nuc μου και είμαι άρχοντας μπρε! άντε, πες ότι ο nuc δεν χρειάζεται τόσο μεγάλο καλώδιο μιας που είναι μια σταλιά, αλλά και πάλι, ένα μικρό καλώδιο δεν θα κοστίζει μια κατοστάρα;Όταν νομίζεις πως τα έχεις δει όλα ….
https://jcat.eu/product/reference-sata-cable/
350€ το sata cable γαμάτα θα παίζει.
Οι χαϊεντάδες να είναι καλά και να τα χαίρονται. Το πρόβλημα ξεκινά όταν οι χαϊεντάδες είναι σε θέση να επηρεάσουν τους αδαείς, τους νεοεισερχόμενους.αφήστε τους χαιεντάδες να απολαύσουν τα αποκτήματά τους στο κάτω κάτω δεν ενοχλούν κανένα και είναι και όμορφα
στη όψη ,εδώ αγοράζουν αυτοκίνητα που κανονικά έπρεπε οι οδηγοί τους να έχουν αγωνιστική λισάνς και δεν λέμε τίποτα το χαί εντ μας πείραξε
Και εσύ τι είσαι ρε πουλάκι μου; ο προστάτης των νιουμπηδων;Οι χαϊεντάδες να είναι καλά και να τα χαίρονται. Το πρόβλημα ξεκινά όταν οι χαϊεντάδες είναι σε θέση να επηρεάσουν τους αδαείς, τους νεοεισερχόμενους.
Η μπαρουφολογία ενοχλεί κι εμένα, αλλά παράλληλα θυμάμαι και τον λόγο για τον οποίο γράφτηκα στο παρόν forum...Και εσύ τι είσαι ρε πουλάκι μου; ο προστάτης των νιουμπηδων;
Χεστηκα για τους νέους, χεστηκα και για τους παλιούς.
Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι το να λένε (κάποιοι, όχι όλοι) μπαρούφες με ύφος χιλίων καρδιναλιων.
Αυτό ισχύει και για την άλλη πλευρά.Και εσύ τι είσαι ρε πουλάκι μου; ο προστάτης των νιουμπηδων;
Χεστηκα για τους νέους, χεστηκα και για τους παλιούς.
Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι το να λένε (κάποιοι, όχι όλοι) μπαρούφες με ύφος χιλίων καρδιναλιων.
Γιατί πρέπει να ακούσω ένα τέτοιο χώρο για να έχω άποψη;σκέψου ότι μιλάμε για ηχητικά μέσω πληκτρολογίου