Ακουστές διαφορές σε καλώδια ρεύματος

Reaction score
831
Χααχαχχαχχαχχα......Νταξει ρε μαγκα,
Τα στερεα καλα ειναι ρε συ...Δωσε τα φραγκα σου και παρε ΠΟΛΥ καλα στερεα...!!!
ΟΧΙ ομως ρε αδερφακι να δινεις τα φραγκα στους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....
6.000€ το γαμω Valhalla H to FREY..H οποιοδηποτε αλλο μπουρδελο καλωδιο για να γινονται πλουσιοι και με ιδιωτικα αεροπλανα οι καργ@@δες...!!!
Δεν εχω τιποτα ουτε μαζι σου ουτε με κανενα εγω, απλα απαντησα στο ποστ...!!!
Και κυριως γιατι εχω ξεφτιλισει πολλους,,,ΑΥΤΙΑΔΕΣ.
Που αντι να ακουνε...Απλα μιλανε,,!
Και οοοολαααα αυτα ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ αδερφε, με ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ..
Να εισαι καλα φιλε μου, Υγεια πανω απ'ολα
Τα Νορντοστ που αναφερεις με αφηνουν παγερα αδιαφορο, δεν τα θεωρω καλωδια τις προκοπης.
Επισης δεν εχω κανενα κολλημα με καλωδια, εχω αναφερει πολλακις οτι θεωρω πως ειναι ο τελευταιος κρικος της αλυσιδας!
Χαιρομαι γι ΄σενα που δεν ακους διαφορες, αυτο ομως με τις μετρησεις, .....μετρησατε ολη την αναπαραγωμενη μουσικη, ή απλα καποιες συχνοτητες?
Οταν η επιστημη θα εχει προχωρησει τοσο που θα μπορει να μετρηθει η αναπαραγωμενη μουσικη στο συνολο της, ξερεις, αυτα που χλευαζουν καποιοι φιλοι, χροιες κτλ.., (λες και τα οργανα δεν εχουν χροιες, τιμπρο), τοτε θα μπορω να συμφωνησω ή να διαφωνησω μαζι σου.

Μεχρι τοτε, τελικος κριτης θα ειναι παντα το ατελες αυτι μου.
Πανω απο ολα υγεια! Συμφωνω απολυτα σε αυτο!

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.232
ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ , ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ
Αυτός είναι ο δικός σου ισχυρισμός (αν μπορούσες να τον αποδείξεις κιόλας...)
Μάντεψε ποιος θα μπορούσε να είναι ο δικός μου
(αφού δεν μπορείς να αποδείξεις τον δικό σου) :whistling:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.568
Τα Νορντοστ που αναφερεις με αφηνουν παγερα αδιαφορο, δεν τα θεωρω καλωδια τις προκοπης.
Επισης δεν εχω κανενα κολλημα με καλωδια, εχω αναφερει πολλακις οτι θεωρω πως ειναι ο τελευταιος κρικος της αλυσιδας!
Χαιρομαι γι ΄σενα που δεν ακους διαφορες, αυτο ομως με τις μετρησεις, .....μετρησατε ολη την αναπαραγωμενη μουσικη, ή απλα καποιες συχνοτητες?
Οταν η επιστημη θα εχει προχωρησει τοσο που θα μπορει να μετρηθει η αναπαραγωμενη μουσικη στο συνολο της, ξερεις, αυτα που χλευαζουν καποιοι φιλοι, χροιες κτλ.., (λες και τα οργανα δεν εχουν χροιες, τιμπρο), τοτε θα μπορω να συμφωνησω ή να διαφωνησω μαζι σου.

Οι χροιές ως ηχητική ιδιότητα αντιμετωπίζονται με πλήρη σοβαρότητα,αφού εδώ και αρκετά χρόνια έχουν αναλυθεί οι μετρήσιμες παράμετροί τους σε σχετικό τεχνικό νήμα.Ομοίως και η ποιότητα στη μεταβατική απόκριση και ρυθμική αγωγή (που συνιστούν το περιβόητο PRaT) σε άλλα νήματα,όπως ΄΄Λειτουργία της Ακοής΄΄ και ¨Ανατομία Ακουστικής Χώρων΄΄.

Οι όποιοι αστεϊσμοί δεν απευθύνονται στα ίδια τα μεγέθη,αλλά στον τρόπο που εκλαμβάνονται εκείνα από μη ενημερωμένους χρήστες.Για να μη μπλέκονται οι ιδιότητες με τις...αστειότητες. :sneaky:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.144
Οι χροιές ως ηχητική ιδιότητα αντιμετωπίζονται με πλήρη σοβαρότητα,αφού εδώ και αρκετά χρόνια έχουν αναλυθεί οι μετρήσιμες παράμετροί τους σε σχετικό τεχνικό νήμα.Ομοίως και η ποιότητα στη μεταβατική απόκριση και ρυθμική αγωγή (που συνιστούν το περιβόητο PRaT) σε άλλα νήματα,όπως ΄΄Λειτουργία της Ακοής΄΄ και ¨Ανατομία Ακουστικής Χώρων΄΄.

Οι όποιοι αστεϊσμοί δεν απευθύνονται στα ίδια τα μεγέθη,αλλά στον τρόπο που εκλαμβάνονται εκείνα από μη ενημερωμένους χρήστες.Για να μην μπλέκονται οι ιδιότητες με τις...αστειότητες. :sneaky:
Δηλαδή (μετάφραση) δε ξέρετε τι λέτε.

Reaction score
831

Οι όποιοι αστεϊσμοί δεν απευθύνονται στα ίδια τα μεγέθη,αλλά στον τρόπο που εκλαμβάνονται εκείνα από μη ενημερωμένους χρήστες.Για να μην μπλέκονται οι ιδιότητες με τις...αστειότητες. :sneaky:
Θα ηθελα καποια στιγμη, ακουγοντας μηχανηματα, καλωδια κλπ., να μου υποδεικνυες τις ακουστικες μεταβολες που ακουμε, στα μετρικα συστηματα, ολες ομως, ακομα και το μεγαλυτερο βαθος σκηνης ας πουμε.
Ναι στην επιστημη, αλλα δυστυχως ακομα δεν μπορει να αναλυσει, μετρησει τα παντα.

Last edited:

Reaction score
3.085
Όποιος γράψει σε αυτο το θρεντ κατι (τεκμηριωμένο) που δεν εχει ήδη γραφτεί στα προηγούμενα παρόμοια θρεντς, κερδίζει μια δωρεάν ορθοπαιδική εξέταση για τον ίδιο ή για μέλος της οικογένειάς του στο ιατρείο μου.
Για να μην αναγκαστείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε "τζαμπατζήδες" χαϊεντάδες του Α-Βου-σάιτ, που θα γράψουν σίγουρα τεκμηριωμένες απόψεις, θα τους προλάβω με δυο - πολύ παλιές -συζητήσεις που κάναμε τότε γύρω από το φλέγον θέμα:

Last edited:

Reaction score
831
Πολυ χομ σινεμα βλεπω στα του ηχου.
Ωραιο το χομ σινεμα, κλεινει η πορτα του αυτοκινητου και γινεται μια μικρη εκρηξη στο σαλονι σου, οπως ακριβως συμβαινει και στην πραγματικοτητα!

Reaction score
2.826
ΟΧΙ ομως ρε αδερφακι να δινεις τα φραγκα στους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....
6.000€ το γαμω Valhalla H to FREY..H οποιοδηποτε αλλο μπουρδελο καλωδιο για να γινονται πλουσιοι και με ιδιωτικα αεροπλανα οι καργ@@δες...!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.568
Θα ηθελα καποια στιγμη, ακουγοντας μηχανηματα, καλωδια κλπ., να μου υποδεικνυες τις ακουστικες μεταβολες που ακουμε, στα μετρικα συστηματα, ολες ομως, ακομα και το μεγαλυτερο βαθος σκηνης ας πουμε
Οι αντιλαμβανόμενες διαστάσεις στην ηχητική σκηνή εξαρτώνται σε πρώτο στάδιο από την τεχνική σύλληψης της πληροφορίας και το βαθμό που θα έχει ενσωματωθεί εκείνη από τον υπεύθυνο τεχνικό ήχου κατά την παραγωγή.

Στο δεύτερο στάδιο της αναπαραγωγής θα εξαρτώνται όχι μόνο από την πιστότητα των συσκευών στο πεδίο του χρόνου - που συχνά υποτιμάται ως δευτερεύον έναντι εκείνου της συχνότητας - αλλά και από την κατάλληλη χωροταξία κατά την εγκατάστασή τους και τις ακουστικές ιδιότητες του χώρου.

Κανάλια με έντονες διαφοροποιήσεις στις μεταξύ τους αποκρίσεις,μικρότερα ποσοστά άμεσης ηχητικής ενέργειας προς πεδίο αντήχησης και χρόνοι εξασθένησης RT ανά οκτάβα πάνω στη θέση ακρόασης με τιμές έξω από τα συμβατά με οικιακές ακροάσεις μουσικής όρια ή/και χαρακτηριστικές αποκλίσεις αυτών από το ένα κανάλι στο άλλο,τείνουν να μην αναπλάθουν την προβλεπόμενη από δεδομένη παραγωγή στερεοφωνική σκηνή,όσο εντυπωσιακή και να προέκυπτε σε κάθε περίπτωση η τελευταία.Είτε εμπλέκονται αβανταδόρικα καλώδια είτε όχι.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.501
Κωστα ακου με προσοχη το κοντρα μπασσο στον μεγαλο ερωτικο το μεγιστου χατζιδακι
κοντρα μπασσο παιζει ο ανδρεας ροδουσακης μεγαλος μουσικος
ε οταν το βαζω με καλωδια ΔΕΗ μου λενε οι χαιενταδες πολυ μπασσο
οταν βαζω τα AUDIOQUEST τους αρεσει καλυτερα
οταν τους λεω εγω ειχα τη μεγιστη τυχη να το ακουσω ζωντανα υπο τη διευθυνση του χατζιδακι
με κοιταν σα χαζοι

Reaction score
831
Στο δεύτερο στάδιο της αναπαραγωγής θα εξαρτώνται όχι μόνο από την πιστότητα των συσκευών στο πεδίο του χρόνου - που συχνά υποτιμάται ως δευτερεύον έναντι εκείνου της συχνότητας - αλλά και από την κατάλληλη χωροταξία κατά την εγκατάστασή τους και τις ακουστικές ιδιότητες του χώρου.
Καμια αντιρρηση

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.568
Καμια αντιρρηση
Κι ένα ακόμη στοιχείο,έχει αποδειχθεί επίσης ότι στην πιστή αντίληψη της ηχητικής σκηνής συντελεί και παρεχόμενη ενέργεια στο κάτω όριο του ακουστού φάσματος εκτός από τις ανώτερες οκτάβες,των οποίων η περιεχόμενη πληροφορία είναι συνήθως σεσημασμένη για κάτι τέτοιο.

Reaction score
3.628
Πολυ χομ σινεμα βλεπω στα του ηχου.
Ωραιο το χομ σινεμα, κλεινει η πορτα του αυτοκινητου και γινεται μια μικρη εκρηξη στο σαλονι σου, οπως ακριβως συμβαινει και στην πραγματικοτητα!
Αν κατσεις και πανω στο σαμπ να δεις!Καρφιτσα πεφτει και το νοιωθεις για τα καλα!Τιποτα δεν σου ξεφευγει!

Αργα το πηρα χαμπαρι αλλα προσφατα καταλαβα τον λογο που ολα τα σαμπ μοιαζουν με σκαμπω!Αν θες ακουμπας και τα ποδαρια παν!

Reaction score
831
Κι ένα ακόμη στοιχείο,έχει αποδειχθεί επίσης ότι στην πιστή αντίληψη της ηχητικής σκηνής συντελεί και παρεχόμενη ενέργεια στο κάτω όριο του ακουστού φάσματος εκτός από τις ανώτερες οκτάβες η περιεχόμενη πληροφορία των οποίων είναι συνήθως σεσημασμένη για κάτι τέτοιο.
Ο μακαριτης ο Κόντο τα ελεγε χρονια πριν.
Ολα τα συστηματα αναπαραγωγης υστερουν στην σωστη αποδοση του χαμηλου.
(ειχε και χομ σινεμα) ;)

P

PMC

Guest
....μετρησατε ολη την αναπαραγωμενη μουσικη, ή απλα καποιες συχνοτητες?

Έχει σίγουρα διαφορα να παίζει μια - μια ολες τις συχνοτητες από 20 έως 20000 χερτζ και να μετράς την στάθμη τους από το να παίζουν ταυτόχρονα πολλές συχνοτητες( τύμπανα, πνευστά , φωνές , πιατινια , έγχορδα , κ.α ) .
Το τι μετράμε σε μια μέτρηση έχει διαφορα από την μουσική. Στο μέλλον πολύ πιθανόν να γελάμε με τον τρόπο που μετράμε σήμερα τον ήχο..... αυτή την στιγμή όμως αυτό έχουμε με αυτό συγκρίνουμε.:dance:

Έχει τύχει να ακούσω διαφορες σε καλώδιο. Στο σπίτι του λεανδρου. Μεγάλες διαφορες .
Το μετρήσαμε με το rew. Καμία διαφορα......

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.637
Members
38.213
Νεότερο μέλος
koumou57