- Reaction score
- 25.485
ΓΙΑΤΙ "ΜΑΜΑΚΙΑΣ'?
- αλλιώς λέγεται αυτόεχω γινει γεροπαραξενος που στελνω φιλακια στις γατες που συναντω ?
- και εγώ μιλάω με όλα τα ζωντανά , όπως οι σαμάνοιοκ, τους λεω και κατι σε μεταφραση ελευθερη "χερεστε ψιψινα!!" ... "ψιψινελ" ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΑΣΤΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟ 40-44.....και δως του να περιμενω με τη γεμιση στο ψυγειο, ποτε θα γινουν οι κολοκυθοανθοι.... View attachment 171340
σημερα ανακαλυψα την αιτια ...
View attachment 171341
ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΕΛΩΝΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ.την εχω βαλει απο νεογεννητη στο κηπο*, την ειχα βρει να περναει το δρομο απο ενα γειτονικο χωραφι
(εβλεπα πολλα πατημενα απο τα αυτοκινητα, καθε χρονο... - περυσσι το καθαρισανε , και βαλανε μπροστα πολυκατοικια)
εκτοτε δεν ξαναδα.
*πρεπει να χουνε περασει απο τοτε καμια 10 χρονια, την βλεπω 3-4 φορες το χρονο (μια στο νερο, μια στα αγγουρακια...), εχει γινει θηριο, που παει κ κρυβεται μετα δεν εχω καταλαβει, το λεγα περυσσι στον πατερα , "το χελονακι ειναι στο κηπο , παμε να το δεις", μεχρι να παμε, ποσο καναμε 10 λεπτα; ειχε εξαφανιστει, 1 ωρα το ψαχνα, στο τελος δεν με πιστεψε...