- Reaction score
- 79.677
να την δει και ο Μάρκου πρώτα κ μετάΑπαράδεκτος! Να επαναληφθεί αμεσότατα η θέασις πάραυτα (από τις ταινίες που ευχαρίστως επιδέχονται δεύτερης θέασης).
να την δει και ο Μάρκου πρώτα κ μετάΑπαράδεκτος! Να επαναληφθεί αμεσότατα η θέασις πάραυτα (από τις ταινίες που ευχαρίστως επιδέχονται δεύτερης θέασης).
Ξεκίνα μία με τα άπαντα του Christopher Nolan, γιατί δεν σου έχω καμία εμπιστοσύνη...Δεν ξέρω πως μου είχε διαφύγει τούτη....
2.30 καλές ωρίτσες....
μέχρι και το γωγουλίνι άντεξε μετά τις 2 το βράδυ.... και την πήρε ο ύπνος μόλις το τελευταίο τέταρτο
7-/ 10
View attachment 171418
Εχει μπει στα προσεχως, καθοτι δεν την εχω βρει ακομα, μονο σε βινυλιο (το OST).Μη δεις μαϊμού, εσύ!
Πιστεύω ότι την αδικείς!7-/ 10
Είναι νωρίς ακόμα!να την δει και ο Μάρκου πρώτα κ μετά
ναι ρε....άλλη όρεξη δεν έχω να πετάω 2.5σάωρα για να σου ανεβάζω βαθμολογίες.....Πιστεύω ότι την αδικείς!
Να την ξαναδείς οπωσδήποτε και πιστεύω θ' ανεβάσεις την βαθμολογία.
Εμ αντί να δείς καμιά ταινιούλα πας και χαλάς τις εργατοώρες σε νήματα με καβλώδια κτλΔεν ξέρω πως μου είχε διαφύγει τούτη....
ναι....η αλήθεια είναι ότι τελευταία το χα ρίξει στις κωμωδίες και τα στανταπ κομεντιΕμ αντί να δείς καμιά ταινιούλα πας και χαλάς τις εργατοώρες σε νήματα με καβλώδια κτλ
Μλκία...μέχρι και το γωγουλίνι άντεξε μετά τις 2 το βράδυ.... και την πήρε ο ύπνος μόλις το τελευταίο τέταρτο
Ο Μάρκου ρε χαμένε την είδε όταν βγήκε και έβριζε θεούς και δαίμονες με την πατάτα. Μεγάλη χαλαρή και άψητη πατάτα.να την δει και ο Μάρκου πρώτα κ μετά
Μάρκου εκτός από άμπασος.....Ο Μάρκου ρε χαμένε την είδε όταν βγήκε και έβριζε θεούς και δαίμονες με την πατάτα. Μεγάλη χαλαρή και άψητη πατάτα.
2.000.000 ψήφοι, 8,8/10 κι ο Μάρκου που έχει γνώσεις όπως λέει, να μας τις πει για να μαθαίνουμε κι εμείς!Πατάτες , πάρτε καλέ κύριε πατάτες. Από τις μεγαλύτερες πατάτες διεθνώς η εν λόγω ταινία. Απορώ τι σας άρεσε?
Τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά , αλλά και γνώσεις Χάρη μου.