- Reaction score
- 478
Υπάρχει άραγε κανένας 5καναλος τελικός με τουλάχιστον 150-200 watt στο κανάλι? Κάτω από 1000ρικο?
Για πείτε καμιά ιδέα..
Για πείτε καμιά ιδέα..
Έχω τον pa-160 και προ τον pro-1, τούς οποίους σκέφτομαι να βγάλω προς πώληση σύντομα...3 x used xls 1502
Τους βρίσκεις άνετα σε άψογη κατάσταση ~900€
ιδικά τα klf θα κελαηδήσουν
Εναν sherbourn δεν έχεις? Ποιος είναι τι είναι?
Και εμένα η εμφάνιση τους, λόγω σαλονιού, με χαλάει..Καλημέρα
Για 5 κάναλο δεν ξέρω αλλά για 3 τεμάχια Crown XLS 1002 δεν θα έλεγα όχι (1 για τα μπροστά, 1 για τα πίσω, 1 για το κεντρικό - για το κεντρικό ίσως είναι too much ανάλογα με τα watt). Είναι λίγο πιο πάνω απο τα ζητούμενα watt αλλα κάνενα δεν χάλασαν τα περισσότερα. Το μόνο που με χαλάει είναι η rack μορφή τους για το σαλόνι.
Φιλικά Κωνσταντίνος
Τον κοιτούσα και αυτόν για αγορά από Γερμανία αλλά είναι λίγα τα watt για τα LRΚαλήμερα και από εμένα,
Αν θέλεις να κελαηδήσουν η γνώμη μου είναι να πας σε έναν ενισχυτή τάξης ΑΒ πεντακάναλο και ησυχάζεις, μετά θα πρέπει να βρεις έναν 2κάναλο και εναν 3κάναλο και φυσικά χώρο να τα τοποθετήσεις.
Και συμφωνώ με τον hawkwind78 τα Crown δε είναι για το σαλόνι ............
Για καινούργιο τώρα δύσκολο στα 1000 ευρώ ένας μέτριος είναι αυτός
Marantz MM7055 Black - Πολυκάναλοι τελικοί - Τελικοί ενισχυτές - Ενισχυτές - Προενισχυτές - Hi-Fi
ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ MULTICHANNEL MM7055 • 5 x 140W RMS 8 ohm • Μέτρο ισχύος σε κυκλική θέση • Κύκλωμα Ανατροφοδότησης Ρεύματος • Ισορροπημένες είσοδοι • Επιχρυσωμένοι ακροδέκτες ηχείων • Είσοδοι ελέγχου DC trigger • Απομακρυσμένος δίαυλος της Marantz • Διατίθεται σε μαύρο χρώμαwww.odes.gr
Και με πολλούς που θέλουν να πηδήξουν τάξη, αλλά δεν είναι ικανοί για κάτι τέτοιο. Οπως περίπου και τα hypex κατά καιρούς.Η τάξη των ενισχυτικών βαθμίδων, είναι μια τάξη δύσκολη, με πολλούς μεταξεταστέους και με αιώνιους φοιτητές.
Υπάρχει άραγε κανένας 5καναλος τελικός με τουλάχιστον 150-200 watt στο κανάλι? Κάτω από 1000ρικο?
Για πείτε καμιά ιδέα..
Έλα μωρέ τι είναι 700 ευρώ....
άλλα 700 έμειναν .... Χτύπα τον !!!
Ε, δώστου του Χριστιανού 7 κατοστάρια να τον πάρει...ωραιος ο classe .....