Δεν υπάρχει μεγαλύτερη π@π@ρια από το "θέλω να ακούσω τα ηχεία στον χώρο μου". Σαφώς πρέπει να ληφθεί υπόψη η απόσταση ακρόασης ώστε να επιλέγουν ηχεία με κατάλληλα γουφερς. Επίσης είναι λογικό να ληφθούν υπόψη τυχόν ιδιομορφίες του χώρου ως προς τη διαρρύθμιση , που θα θέσουν περιορισμούς στην τοποθέτηση. Αλλά αυτά γίνονται εξ αποστάσεως και δε χρειάζεται να κουβαλήσει κανείς ηχεία για δοκιμή επί τόπου. Το να θες να ακούσεις πώς συμπεριφέρονται στον δικό σου χώρο, συνεπάγεται μια εκ των προτέρων αποδοχή πως ο χώρος είναι αφροντιστος και έχει "θέματα".
Συνεπώς, η λύνεις αυτά τα θέματα, κατά προτίμηση με τη βοήθεια επαγγελματία, ή μαθαίνεις να ζεις με αυτά όπως εγώ πχ. Το να ελπίζεις πως μέσω ακροάσεων στον χώρο σου, θα πετύχεις το ηχείο που θα υπερκερασει τα προβλήματα του χώρου, είναι αντίστοιχο με το να είσαι πεπεισμένος πως θα πιάσεις το Τζόκερ μετά από 9 συνεχόμενα τζακ ποτ..
Συνεπώς, η λύνεις αυτά τα θέματα, κατά προτίμηση με τη βοήθεια επαγγελματία, ή μαθαίνεις να ζεις με αυτά όπως εγώ πχ. Το να ελπίζεις πως μέσω ακροάσεων στον χώρο σου, θα πετύχεις το ηχείο που θα υπερκερασει τα προβλήματα του χώρου, είναι αντίστοιχο με το να είσαι πεπεισμένος πως θα πιάσεις το Τζόκερ μετά από 9 συνεχόμενα τζακ ποτ..