christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.529
πολυ γουσταρω τι ωραια
είδες περιορισμοί...Eγώ πάντως τρέμω τη στιγμή που θα μας αρχίσει στα...γαλλικά η Ρόζι...
Αμα σου βαλω ολοσωμη, θα εχεις το θρεντ του προστατη καμια εβδομαδα πρωτο-πρωτο κι ας ειμαι 45...είδες περιορισμοί...
αν είχαμε μια ολόσωμη θα γνωρίζαμε και για τυχόν άλλες γλώσσες
ανέβασε...... και θα σου γράφω κάθε μέρα το ''σκορ'' να περηφανεύεσαιΑμα σου βαλω ολοσωμη, θα εχεις το θρεντ του προστατη καμια εβδομαδα πρωτο-πρωτο κι ας ειμαι 45...
Κανονας απαραβατος = ακροαση του απρετουα τσι βικης - χαμος μετα !Θα κατέβω Κρήτη να γίνει χαμός ρε, μαφιόζε...
Έμπαινε Γιούτσο!στην καλυτερη ηλικια εισαι ροζι την αποδοτικοτερη
Το 1965, ο παίκτης του Ολυμπιακού Νίκος Γιούτσος κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό.Έμπαινε Γιούτσο!
Από το review:Φρέσκα κουλούρια...
AudioQuest PowerQuest 3 Power Conditioner & Surge Protector Review
This is a review and detailed measurements of the AudioQuest PowerQuest 3 Power Conditioner, Non-Sacrificial Surge Protector and Power Strip. It was purchased new and kindly drop shipped to me by a member. It costs US $300 from Amazon including Prime shipping. OK, power strips don't have to...audiosciencereview.com
καιIt is clear that the PowerQuest 3 does nothing for our audio performance. I am confident the same is true for your video device. So the claims there completely unjustified.
As an audio and video improving device, I cannot recommend the AudioQuest PowerQuest 3. Only buy it because you need some of the other things it does, or its form factor.
Διε φτάgνει που δεν έχεις αποκαgλυπτικό σύστημα, είσαι κιαι κουφός. Κιαι το λες κι από πάνω! Ανερυθρίαστα! Και δεν ξέρεις κι από χάι εντ. Πωωω ρε φίλε θράσος να πούμε...Προσωπικά μάλλον είμαι απ' τα κουφαλογα της παρεας.... Δεν ακουω διαφορά ουτε με καλώδια ρεύματος αλλά ούτε καν με αλλαγη των rca καλωδιων για line level.
Άκουσα μικρή διαφορά με καλώδια ηχείων όπου όσο πιο ακριβά τόσο χειρότερα. Δεν θυμαμαι μάρκες πανε χρόνια. Κατεληξα παντως στο χοντρό φθηνό multicore καλώδιο. Αυτο το φθηνιαρικο ναι...
Κουφός στ αυτιά. Ψυχιακιυστικα ομως ακούω μεχρι τα πενήντα χιλιάρικα άμα λάχει!Διε φτάgνει που δεν έχεις αποκαgλυπτικό σύστημα, είσαι κιαι κουφός. Κιαι το λες κι από πάνω! Ανερυθρίαστα! Και δεν ξέρεις κι από χάι εντ. Πωωω ρε φίλε θράσος να πούμε...
Προσωπικά μάλλον είμαι απ' τα κουφαλογα της παρεας....
Άρα ακούς τέλεια! τζάμπα ανησυχείς!Κατεληξα παντως στο χοντρό φθηνό multicore καλώδιο. Αυτο το φθηνιαρικο ναι...
δε θα έλεγα ότι έχω την ίδια ακροαματική εμπειρία, άλλωστε, αυτό φαίνεται!!Προσωπικά μάλλον είμαι απ' τα κουφαλογα της παρεας.... Δεν ακουω διαφορά ουτε με καλώδια ρεύματος αλλά ούτε καν με αλλαγη των rca καλωδιων για line level.
Άκουσα μικρή διαφορά με καλώδια ηχείων όπου όσο πιο ακριβά τόσο χειρότερα. Δεν θυμαμαι μάρκες πανε χρόνια. Κατεληξα παντως στο χοντρό φθηνό multicore καλώδιο. Αυτο το φθηνιαρικο ναι...
Γιάννη φίδια φαρμακερά.Ωχ ! ρε συ τι φίδια είναι αυτά?