wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 16.597
Μπόλικη ουσία μαζεμένη. Τα υπόλοιπα είναι για να "τσακωνόμαστε" και με τη διαδικασία αυτή να μαθαίνουμε και να περνάει η ώρα...Φίλε @wizzy, ήταν ένα τυχαίο παράδειγμα, αντπροσωπευτικό, ας πούμε, των ακουσμάτων μου, μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. Ήθελα να καταδείξω ότι οι μουσικές που ακούω δεν κατεβαίνουν τόσο χαμηλά που να μην μπορώ να τις απολαύσω. Έχω συνυπάρξει με sub παλαιότερα, και τα προβλήματα που μου έλυνε ήταν λιγότερα από αυτά που μου δημιουργούσε στο χώρο μου. Δεν ισχυρίζομαι ότι τα proac μου παράγουν αβυσσαλέο μπάσο, έχω όμως επίγνωση ότι στον οικιακό χώρο μου το ζητούμενο είναι να απολαμβάνω τη μουσική μου λειτουργώντας εντός των περιορισμών που τίθενται από τις συνθήκες διαβίωσης, και όχι να αγγίξω την "πιστή" αναπαραγωγή του μουσικού γεγονότος (δεν έβαλα τυχαία τα εισαγωγικά). Προσπαθώ να υπενθυμίζω στον εαυτό μου το λόγο ύπαρξης των μηχανημάτων στο χώρο μου και να βάζω τελεία όταν νιώθω ότι αυτό που ακούω με ικανοποιεί, χωρίς να τρώγομαι με τα ρούχα και τα μηχανάκια μου.