- Reaction score
- 58.360
Δεν ξέρω γι αυτό που καλέις ΄΄ενεργή ισοστάθμιση΄΄,ξέρω όμως ότι η Συνέλιξη κάνει και τα φτηνά DAC ν'αφομοιώνονταν ομαλά σε ηχοσύνολα με ακριβότερα συνοδά,αφού έτσι δεν θα χαντακώνονταν τα δεύτερα από άλλους παράγοντες, ανεξάρτητους των DAC...Ουτε εγω. Η αληθεια ειναι οτι αποφευγω να γραψω πλεον σε θεματα που αφορουν καλωδια καθως πολλες φορες εχω πει οτι ειναι ο τελευταιος κρικος της αλυσιδας.
Διαβαζω ομως πολλους που δεν ακουν διαφορες οχι μονο σε καλωδια, αλλα και σε ντακ, λυχνιες, αστρωτα-στρωμενα ηχεια-μηχανηματα, και απορω.
Ισως η ενεργη ισοσταθμιση να ειναι μαγικη και να μπορεις να ακους το ντακ ας πουμε των 300 ευρω να παιζει σαν αυτο των 6.000, δεν το ξερω.
Προξενεί εντύπωση πως φαίνεται να μην έχεις εμπεδώσει ακόμα το ότι ο γράφων δεν βγάζει πορίσματα χωρίς να έχει από πριν διαθέσιμα τόσο ακροαματικά,όσο και μετρητικά -χειροπιαστά- δεδομένα.Αυτή η βεβαιότητα σου βρε bhutia m...
Η μια τουλάχιστον εκ των τριών ανά sub φόραγε το σφουγγάρι της!, δε μπορώ να σου πω με βεβαιότητα αν ήταν οι δύο απ' τις τρείς οπές ταπομενες..
Ίσως ο @jiovani75 να σε διαφωτίσει!
Τώρα, αν αυτό είναι δικαιολογία για το τι κάνει ένα σαμπ στην αναπαραγωγή του βιολιού είναι ένα θέμα προς διερεύνηση!!