Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.382
Οχι.Ενω οι υπόλοιποι οχι ?
Έχει σημασία; Απλά ξέχνα το.Ε! πες τουλάχιστον πόσα παίρνει.
Σιγά μωρέ. 5" μακριά από το να βρεις την τιμή είσαι.Ε άντε πέστο ντε!! με το τσιγκέλι θα σου τα βγάζουμε?
Ε! καλά δεν είναι και τρελά ακριβά.
Εχω διαβάσει για τιμές πολλαπλάσιες από αυτήν εδώ.
Νόμισα ότι θα άκουγα τίποτα 5000 κι έτσι.
Εγω σε εκανα παρατήρηση? Εσυ μπηκες να μου την πεις...εγω αναρωτήθηκα.Οχι.
Μας κάνεις και παρατήρηση ?
Έδωσες τα χρήματα που έχει ένα Dynaudio 18s για να πάρεις 2 καλώδια ενώ δεν έχεις ούτε ένα Sub;Όταν πάρω και τα σαμπ σε ποιο θρεντ να το ανακοινώσω ?
Ρε άνθρωπε , εσύ δεν γκρίνιαξες για την λέξη ''θύματα'' στον τίτλο?Εγω σε εκανα παρατήρηση? Εσυ μπηκες να μου την πεις...εγω αναρωτήθηκα.
Γιατί δεν εξηγηθεί Nick...Σου το εξηγησαν 10 φορές!
Γιατί επιμένεις?
Δεν τρέχει τίποτα. Έχουμε δώσει και παραπάνω. Είχα μέχρι και καλώδια των 3000€ και την διαφορά που έκανε το Sub Paradigm Ultracube 10 του χιλιάρικου δεν την έδωσε κανένα καλώδιο.Κόντεψα να πνίγω απ' τον καφέ....
Τι να πω... άμα κάποιος τα έχει κ θελει να τα δώσει για ένα καλώδιο... με γεια του και χαρά του...
Βρε ανθρωπε αυτο καταλαβες? Οτι γρινιαξα για τον τίτλο?Ρε άνθρωπε , εσύ δεν γκρίνιαξες για την λέξη ''θύματα'' στον τίτλο?
Τι θέλετε?
Να περνάει από λογοκρισία κάθε νήμα που ανεβαίνει?
Λάθος!ενταξει, των 500 ευρω.
ψαξετο, εχει ειπωθει οτι δεν υπαρχει διαφορα.
δεν το ξεχειλωσα εγω πρωτος
Ποια καλώδια είχες ρε συ @alexis , σε πιο σύστημα και με τι τα αντικατεστησες και δεν είδες διάφορες??Δεν τρέχει τίποτα. Έχουμε δώσει και παραπάνω. Είχα μέχρι και καλώδια των 3000€ και την διαφορά που έκανε το Sub Paradigm Ultracube 10 του χιλιάρικου δεν την έδωσε κανένα καλώδιο.
Ολα χρειαζονται! Τα καλωδια ειναι το κερασακι στην τουρτα.Δεν τρέχει τίποτα. Έχουμε δώσει και παραπάνω. Είχα μέχρι και καλώδια των 3000€ και την διαφορά που έκανε το Sub Paradigm Ultracube 10 του χιλιάρικου δεν την έδωσε κανένα καλώδιο.
Και όμως...εκ των πραγμάτων προκύπτει πως ανταποκρίθηκες στην προτροπήΕάν έκανα στιχουργική κατά παραγγελίαν,τώρα...θα είχα διαφορετικό επάγγελμα.
Η δική μου όμως προκύπτει αυθόρμητα και άξαφνα,χάρη σε κατάλληλα ερεθίσματα...
Nηαρέ διακρίνω μνιά ελαφρότητα...δεν πιστεύω νάσαι αραχτός σε κανιά μπαραλία και να ποστάρεις..καλά σέχω φτιάξει εικόνα νάχεις στήσει ηχομπάρα με ατμος και σαμπ στην αμμούδα!!!Έλα, ας το δούμε θετικά.
Χαλάλι τα λεφτά.
Αφού αυτό είναι το σωστό καλώδιο για αυτά τα ηχεία, πάω πάσο.
Money well spent.
Καλό;
Αυτές τις χαζομάρες να μη λέγατε. Για ήχο μιλάμε.Ολα χρειαζονται! Τα καλωδια ειναι το κερασακι στην τουρτα.
Οσο πιο καλη η τουρτα, τοσο καλυτερα θα δειξει με τα κερασακια.
Δεν κατάλαβες. Το γκαζίμπο είναι 5.4.4.Nηαρέ διακρίνω μνιά ελαφρότητα...δεν πιστεύω νάσαι αραχτός σε κανιά μπαραλία και να ποστάρεις..καλά σέχω φτιάξει εικόνα νάχεις στήσει ηχομπάρα με ατμος και σαμπ στην αμμούδα!!!
Εντάξει, διερεύνησέ το, ασεμαςήσυχους.Τώρα, αν αυτό είναι δικαιολογία για το τι κάνει ένα σαμπ στην αναπαραγωγή του βιολιού είναι ένα θέμα προς διερεύνηση!
Αυτο ακριβως!!Αυτές τις χαζομάρες να μη λέγατε. Για ήχο μιλάμε.