Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.232
με γειες και καλοαπογειωτα!
δε το λες και πολύ ακριβό!..με περίπου 800€ αγοράζεις ένα 2,5μετρο ζευγλαρι εργοστασιακά τερματισμένο.Είπαμε ! καβλώδια ακριβά εγώ ΔΕΝ.
βάρος θα ήταν αν είχες πχ δυο μονομπλόκια των 40-45 κιλών σε ένα ράφι και τον av ανάμεσα τους.Ναι είναι τοποθετημένες για να μη ζοριζεται ιδιαίτερα κάποιο ράφι, αλλά δε τις λες κι ελαφριές!
Είναι πάνω από 85 κιλά όλες μαζί!!
κανε μου την χάρη και βάλε και μια με το βιβλιο πάνω στο τραπεζάκι ......σε παρακαλωωωωωωω!!!Χαλάω εγώ χατηρι??
Μόλις φορτώθηκε και τελείωσαν οι συνδέσεις. View attachment 171528
Απολύτως κανένα!
Είναι κτήνος το ρακ, ζυγίζει κενό 79 κιλά, φορτωμένο ξεπερνά τα 160!
χαχαχα το γνωστο βιβλίο που πίνουν νερό πολλοί???κανε μου την χάρη και βάλε και μια με το βιβλιο πάνω στο τραπεζάκι ......σε παρακαλωωωωωωω!!!
Βρε δεν αφήνεις τις μαϊμουδιες λέω εγώ??αν το διαβαζατε κιολας ..και αν καταλαβαινατε κιολας τι ελεγε.. τι καλα που θα ηταν..
Σιγά σιγά Παναγία μ..τώρα που πήρες φόρα μήπως να κάνεις ένα όμοιο για τους δίσκους; για αισθητικούς λόγους
Ενώ αν είχες ενεργά και άκουγες μόνο άυλα δεν θα χρειαζόσουν κανένα ρακ. Λίγο το 'χεις;Σιγά σιγά Παναγία μ..
Δεν βγαίνει φτηνά και δε μου φτάνει ένα, θέλω τουλάχιστον 2 για βινύλια και άλλα τόσα για cd's!
Πολλά λεφτά φίλε @pankrok ..
Θα πηδηχτω απ'το παράθυρο!
ρε συ. μου βγηκαν τα ματια απο την καθαροτητα της φωτο ...Χαλάω εγώ χατηρι??
Απολύτως κανένα!
Είναι κτήνος το ρακ, ζυγίζει κενό 79 κιλά, φορτωμένο ξεπερνά τα 160!
..επιμενω οτι χρειαζεται, για οποιον ασχολειται με τη διαδικασια του οντιο παραπανω απο εμενα, δηλαδη οι περισσοτεροι απο εσας, εγω ειμαι σε ρολο μασκοτ περισσοτερο και πολυ λιγοτερο επι των τεχνικων θεματων , ασε που ηλικιακα ακομα ειμαι ακομα στο αλφαβηταρι (του διαβολου).Δεν ξέρω αν χρειάζεται Decembered... Αν δε θέλεις να εμβαθύνεις τουλάχιστον... μιας και τα βασικά έχουν ειπωθεί τόσες φορές στο forum... μυαλό χωρίς αγκυλώσεις στις 'παραδοσιακες' πρακτικές αρκεί...
..... λογικό μου φαίνεταιρε συ. μου βγηκαν τα ματια απο την καθαροτητα της φωτο ...
Μπράβο, ωραιο. Τακτοποιησες μια χαρα τα μηχανηματα.Χαλάω εγώ χατηρι??
Ευχαριστώ,Μπράβο, ωραιο. Τακτοποιησες μια χαρα τα μηχανηματα.
Υ.Γ: δεν πιστευω να αρχισεις να ανακαλυπτεις τιποτε χροιές λόγω του ρακ! Χα χα
Γιατι δεν βάζεις κάτω απο τελευταίο ραφι ενα ποδαράκι ακόμα..Οι πρώτες φωτό από το στήσιμο χωρίς τα μηχανήματα.
View attachment 173325
View attachment 173326
View attachment 173327
View attachment 173328
View attachment 173329
View attachment 173331