Πόση την έχει; (Spin-off Κατασκευάζοντας το νέο μου «DIY» Rack)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883
Οτι πείς.
Σε άλλα νέα της ημέρας , .......................... μπλα μπλα , μουμπλε μουπλε , ρουμπλε , γκασπ , ........... μουμπλε ρουμπλε.... ζντραγκαντάου.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.733
Υπάρχουν ενισχυτικά που δεν δυσκολεύονται στην οδήγηση οποιουδήποτε φορτιου; Χμμμ..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.092
Μην του βάζεις δύσκολα τώρα.Είπαμε τα οδηγεί μέχρι και μία 300B.
Ψάχνει να βρεί αν κλιπάρουν ή όχι οι densen. :gotcha:
Είναι πάντως ενδεχόμενο να υπήρχε και ασυμβατότητα στις συνθήκες απόσβεσης μεταξύ τελικών και ηχειακού συστήματος με τα Ψωράλ - τα οποία έχουν ιδιαίτερες ηλεκτρομηχανικές ιδιότητες κατά τα εξηγηθέντα στο ΄΄Κατά Απόσβεσιν Ευαγγέλιον...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883
Ναι ρε φίλε κλιπάρανε τα Ψωράλ από την τεράστια ισχύ των densen. :lolsign:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.092
Οι συνθήκες απόσβεσης δεν συναρτώνται με τις προδιαγεγραμμένες τιμές ισχύος...

Reaction score
2.826
Ρε Μάρκου πραγματικά δεν ξέρεις τι λες απλά θες να πεις την σοφία σου άλλα λες ανακρίβειες καλό θα ήταν να προσεχείς τι λες, και τράβα κάπου άλλου να πεις τις εξυπνάδες σου το νήμα μιλάει για rack αλλά επειδή μάλλον επειδή δεν είμαι της αρεσκείας σου μπήκες για να χαλάσεις το νόημα του νήματος, το πρόβλημά σου είναι τα ενισχυτικά τα ηχεία και για να τελειώνουμε οποτε θες έρχομαι στο σπίτι σου με τα 350 να παίζω τάπα τα Ψωράλ και να μετρήσουμε ποσα ντεσιμπέλ βγάζουν τα χρέπια μου αλλά όταν λέμε τάπα τάπα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883
Εσένα δεν σου την έπεσα , οπότε γιατί αρπάζεσαι?
Με τον Λέανδρο τα λέγαμε.
Τώρα για τις πολλές τάπες φόρα κανά δερμάτινο με ξύστρα μην σκίσεις κανά καλσόν , έτσι τάπα που θα πηγαίνεις με 200 στις στροφές.
Τι Gain είπαμε έχουν τα ενισχυτικά σου?

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Ρε Μάρκου πραγματικά δεν ξέρεις τι λες απλά θες να πεις την σοφία σου άλλα λες ανακρίβειες καλό θα ήταν να προσεχείς τι λες, και τράβα κάπου άλλου να πεις τις εξυπνάδες σου το νήμα μιλάει για rack αλλά επειδή μάλλον επειδή δεν είμαι της αρεσκείας σου μπήκες για να χαλάσεις το νόημα του νήματος, το πρόβλημά σου είναι τα ενισχυτικά τα ηχεία και για να τελειώνουμε οποτε θες έρχομαι στο σπίτι σου με τα 350 να παίζω τάπα τα Ψωράλ και να μετρήσουμε ποσα ντεσιμπέλ βγάζουν τα χρέπια μου αλλά όταν λέμε τάπα τάπα.
Ε όχι και τάπα με τα Ψωράλ, λυπήσου τα παπουδια ρε συ @gdresios, άντε να βρει πηνία μετά γι' αυτά..
Ούτε η UNESCO δεν έχει πια τα σχέδια περιέλιξης τους..
Άσε μη κλ@σει και καμιά ανάρτηση απ'τα woofers και μας κάνει μυνηση η αρχαιολογική υπηρεσία!!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Λέανδρε , άμα κλάσουν τα Ψωράλ θα το νοιώσετε σαν μετάκαυση από F14, άστο δεν το θέλεις.
Εγκεφαλικό θα πάθεις. Και συ και ο Ντρέσιος.
Για μετακαυση δε ξέρω, για καύση νεκρών πάντως ψηφίστηκε πλέον επίσημα...

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.507
Αφού φαγωθήκατε να μετρήσετε τις π.....ς σας...
Χάθηκε κάποιος στο δάσος και μετά από περιπλάνηση ωρών βρέθηκε σε ένα απομονωμένο χωριό... ο καφενές ήταν ανοιχτός οπότε πήγε να φάει και να δει τι θα κάνει...
Εκεί που έτρωγε βλέπει κάτι γραμμές στο τραπέζι από μαχαιριές.
Ρωτάει πως έγιναν και οι χωρικοί του απαντούν: να... τα βράδια παίζουμε ένα παιχνίδι εδώ στην ερημιά, στεκόμαστε στην άκρη του τραπεζιού βγάζουμε τις π...ς μας και σημαδεύουμε με το μαχαίρι μέχρι που φτάνουν, όποιος την έχει μικρότερη, κάνει τη γυναίκα της βραδιάς.
Σκέφτεται λίγο ο τύπος, βλέπει και τις γραμμές, δεν του φάνηκαν μεγάλα τα μεγέθη, οπότε ζητάει να παίξουν και να παίξει κι αυτός.
Ξεκίνα του λένε οι άλλοι, βγάλτην να την μετρήσουμε... τη βγάζει όλο καμάρι και την ακουμπάει για μέτρημα... οπότε του λένε οι υπόλοιποι: "φιλαράκι, από την άλλη μεριά του τραπεζιού καθόμαστε"

Ξεκολλάτε, για diy rack είναι το θέμα :p

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.733
Συμφωνώ για την ικανότητα του emitter Μάκη, η ερώτηση είναι εντελώς ρητορική. Με απόλυτα κριτήρια όμως η αρχη διατήρησης της ενέργειας δεν καταρίφθηκε ακόμα (αν επετευχθει εγω που ήμουν :smile:) και ενισχυτική βαθμίδα με απόδοση 100% δεν υπάρχει ακόμα. Απλά λέω ότι καλό είναι να είμαστε λίγο συνετοί όταν μιλάμε για οδήγηση, και το ελάχιστο που πρέπει να έχουμε υπόψη μας είναι μια καμπύλη φάσης-εμπέδησης για να ξέρουμε για τί μιλάμε.

Τι θυμήθηκα τωρα, θα τα έχεις υπόψη σου κάτι Apogee των 90s... :drinks:

Reaction score
4.794
Συμφωνώ για την ικανότητα του emitter Μάκη, η ερώτηση είναι εντελώς ρητορική. Με απόλυτα κριτήρια όμως η αρχη διατήρησης της ενέργειας δεν καταρίφθηκε ακόμα (αν επετευχθει εγω που ήμουν :smile:) και ενισχυτική βαθμίδα με απόδοση 100% δεν υπάρχει ακόμα. Απλά λέω ότι καλό είναι να είμαστε λίγο συνετοί όταν μιλάμε για οδήγηση, και το ελάχιστο που πρέπει να έχουμε υπόψη μας είναι μια καμπύλη φάσης-εμπέδησης για να ξέρουμε για τί μιλάμε.

Τι θυμήθηκα τωρα, θα τα έχεις υπόψη σου κάτι Apogee των 90s... :drinks:
Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση κ το ξέρεις ...
Ευτυχισμένος άνθρωπος ο άσχετος με το άθλημα ....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR