JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.883
Σωστά.
-Αλλωστε watts υπάρχουν.
Εγώ έχω πολλά.
Μόνο ο JBL MPX 1200 φτάνει.
Αυτός το ξεκίνησε!!! Κριτικάρει τους Sansui υψηλής κατηγορίας,ποιος? Ο Λέανδρος με τα 750va για στέρεο 2x200w@8Ω.Τελικά πετάγεσαι παντού σαν την φορδή μόνο και μόνο για να την πεις στον Λέανδρο, και έχεις και άποψη για πράγματα τα οποία δεν έχεις ακούσει και κάνεις και κριτική και ειρωνία μόνο διαβάζοντας specks δεν κοιτάς τα χάλια σου αλλά μας την λες κιόλας.
Και εσένα τι σε νοιάζει σου πρόσβαλε τα sansui τα οποία δεν έχεις, άρα έρχεσαι στα λόγια μου όσον αφορά το πρόβλημά σου με το τι λέει ο Λέανδρος.Αυτός το ξεκίνησε!!! Κριτικάρει τους Sansui υψηλής κατηγορίας,ποιος? Ο Λέανδρος με τα 750va για στέρεο 2x200w@8Ω.
Υ.Γ. έχω ακούσει του Λεανδρου.
Αυτός το ξεκίνησε!!! Κριτικάρει τους Sansui υψηλής κατηγορίας,ποιος? Ο Λέανδρος με τα 750va για στέρεο 2x200w@8Ω.
Τώρα μονομπλόκ με 15 κιλά βάρος, μου ακούγεται λίγο αδερφίστικο. Τι είναι ? class D?
Αμα δεν είναι καμιά 30ριά κιλά ο τελικός να την ακούς κάθε φορά που πας να τον μετακινήσεις δεν κάνουμε δουλειά.
Πωωω τιείπες τώρα? Ψάρωσα ....
Από τα SANSUI μου , ο ένας έχει 1,4kva τοροειδή.για 2χ300/8
Ο άλλος ο μικρός έχει 700wa τοροειδή για 2χ100/8.
Ο άλλος ο παλιός G22000 έχει 2 τοροειδείς 950wa έκαστος για 2χ220/8.
Οπότε άστο καλύτερα , γιατί δεν σε παίρνει με τίποτα.
ακριβώς!..Αμα έχει 110000pf να πάει να τα βάλει εκεί που ξέρει.
έχεις πμ.Αυτός το ξεκίνησε!!! Κριτικάρει τους Sansui υψηλής κατηγορίας,ποιος? Ο Λέανδρος με τα 750va για στέρεο 2x200w@8Ω.
Όλα στη φόρα!Όχι p.m., εδώ!
Τυχερουλη....Υ.Γ. έχω ακούσει του Λεανδρου.
Κανένα υφάκι απλά να ξέρουμε γιατί λες ανακρίβειες και μύθους τα οποία σίγουρα είναι στην σφαίρα τις φαντασίας σου.Μήπως θέλεις να με ρωτήσεις και πότε είχα περίοδο τελευταία φορά?
Αυτό το ανακριτικό υφάκι δεν στο επιτρέπω.
Ακόμα δε μπήκες στην κλιμακτήριο μωρή pushτόγρια;Μήπως θέλεις να με ρωτήσεις και πότε είχα περίοδο τελευταία φορά?
Αυτό το ανακριτικό υφάκι δεν στο επιτρέπω.
Τι θες μωρή τσουρόγρια εσύ? , να ξέρεις ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνη.Ακόμα δε μπήκες στην κλιμακτήριο μωρή pushτόγρια;
Εντάξει, δεν έχω sansui, έχω Bryston. Τα ίδια είναι περίπου! 750va για δύο κανάλια πάντως, δεν έχω!Και εσένα τι σε νοιάζει σου πρόσβαλε τα sansui τα οποία δεν έχεις, άρα έρχεσαι στα λόγια μου όσον αφορά το πρόβλημά σου με το τι λέει ο Λέανδρος.
Εσύ ξεκίνησες με τα VA πάντως.ακριβώς!..
όπως τα λες είναι!!
εγώ το ξεκίνησα...
κι ύστερα λες ότι δεν έχει κόλλημα μαζί μου ε??Εντάξει, δεν έχω sansui, έχω Bryston. Τα ίδια είναι περίπου! 750va για δύο κανάλια πάντως, δεν έχω!
Εσύ ξεκίνησες με τα VA πάντως.
Υ.Γ. 120 βατ μονομπλοκ? Ρε σεις, με τόσα χρήματα παίρνετε Bryston με 300 βατ στο κανάλι.
Το ποιος είναι Βαρόνος Μυνχαουζεν άστο, εγώ δεν λέω ιστορίες φαντασίας αλλά ότι δοκιμάζω το ανεβάζω και γράφω την άποψη μου είτε το αγοράζω είτε όχι, το να λέω ανακρίβειες έτσι για να δημιουργώ εντυπώσεις είναι τουλάχιστον γελοίο, είμαι σίγουρος ότι ούτε από έξω από το σπίτι σου δεν πέρασαν απλά λες για να πεις, σε αμφισβητώ ευθέως,Αν εγώ λέω ανακρίβειες και μύθους , εσύ είσαι ο Βαρώνος ΜΥΓΧΆΟΥΖΕΝ.
Λοιπόν θα έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα. Ignore list και τελειώνει η ιστορία. Αντε γειά.
Τι θες μωρή τσουρόγρια εσύ? , να ξέρεις ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνη.
Ε,βάλε και ένα τελικό Bryston να ακούσεις πως είναι να τα πηγαίνει ο τελικός γ@μιωντας. Ο ίδιος αντιπρόσωπος δεν είναι?Το ποιος είναι Βαρόνος Μυνχαουζεν άστο, εγώ δεν λέω ιστορίες φαντασίας αλλά ότι δοκιμάζω το ανεβάζω και γράφω την άποψη μου είτε το αγοράζω είτε όχι, το να λέω ανακρίβειες έτσι για να δημιουργώ εντυπώσεις είναι τουλάχιστον γελοίο, είμαι σίγουρος ότι ούτε από έξω από το σπίτι σου δεν πέρασαν απλά λες για να πεις, σε αμφισβητώ ευθέως,
Επί δύο εβδομάδες είχα τα B350 non plus στο σπίτι μου και τώρα έχω στην κατοχή μου αγορασμένα τα plus τα οποία είναι το βελτιωμένο μοντέλο κανένα δεν κλίπαρε πουθενά και τα έπαιζα σε εντάσεις του 90%,
Την προηγούμενη βδομάδα κιόλας επειδή με ενδιαφέρει η αλλαγή των ηχείων μου πήρα τα μηχανηματά μου και έκανα ακρόαση τα PMC twenty5 26i τα οποία έχουν και ευαισθησία 86db (και όχι ενενήντα φεύγα σαν μερικά μερικά) τρεις ώρες ακρόασης σε ένταση 90% και τα οδηγούσε τάπα χωρίς να κάνει κιχ ο ενισχυτής ούτε καν ζεστάθηκε, οπότε οι μυθοπλασίες πάνε και έρχονται.
Δεν μου αρέσει το ηχό-χρωμα και παρά την ονομαστική διαφορά σε βατ μην νομίζεις ότι παίζει τραγικά πιο δυνατά είναι πολύ κοντά προσωπικά μου αρέσει καλύτερα αυτά που έχω τώρα και είχα την δυνατότητα να αγοράσω το σετ Bryston CD pro τελικόΥ.Γ. 120 βατ μονομπλοκ? Ρε σεις, με τόσα χρήματα παίρνετε Bryston με 300 βατ στο κανάλι.