P
PMC
Guest
Σωστά στημένο δεν είναι.
ξερεις που ανήκει το παραπάνω σύστημα που λες ότι δεν είναι καλά στημένο?
......κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός......
Σωστά στημένο δεν είναι.
Γιατί δυστυχώς; Από την τσέπη σου τα έβγαλε ο ιδιοκτήτης; Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το δυστυχώς και το ευτυχώς; Ή θα σου άρεσε να κρίνει κάποιος άσχετος με τι την παίζεις εσύ;Δυστυχώς υπάρχει ακόμη κόσμος τον 21αιωνα που την παίζει με τέτοιου είδους φωτογραφίες.
Ρε φίλε, σοβαρά τώρα; Έχει σημασία ποιου είναι το σύστημα; Κι είναι αυτό κριτήριο για το εάν είναι στημένο σωστά ή όχι; Και ξέρει καλύτερα ο εικονιζόμενος από εμένα κι εσένα; Με ποια προσόντα, ακριβώς;ξερεις που ανήκει το παραπάνω σύστημα που λες ότι δεν είναι καλά στημένο?
View attachment 174484
Πίστεψέ με, ο εικονιζόμενος ξέρει να στήνει καλύτερα από τον καθένα εδώ μέσα, και χωρίς μικρόφωνα και λοιπές αηδίες. Για να μην πω ότι το μικρόφωνο μόνο κακό κάνει στα στησίματά του.Ρε φίλε, σοβαρά τώρα; Έχει σημασία ποιου είναι το σύστημα; Κι είναι αυτό κριτήριο για το εάν είναι στημένο σωστά ή όχι; Και ξέρει καλύτερα ο εικονιζόμενος από εμένα κι εσένα; Με ποια προσόντα, ακριβώς;
Ρε φίλε, σοβαρά τώρα; Έχει σημασία ποιου είναι το σύστημα; Κι είναι αυτό κριτήριο για το εάν είναι στημένο σωστά ή όχι; Και ξέρει καλύτερα ο εικονιζόμενος από εμένα κι εσένα; Με ποια προσόντα, ακριβώς;
Μια φορά ειδα κατι σα τσαλακωμενο 5ευρω στο δρομο - δε φορουσα και τα γυαλια μου - δεν εγειρα να το πιασω.
Ρε φίλε, τον ξέρω τον Μπέο, στην Κύπρο ζω, δεν ζω σε σπηλιά! Και ζούσα και στην Ελλάδα χρόνια - πρόλαβα και την "παράγκα" (ξέρεις "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε...), απλά δεν "έπιασα" το αστείο! Όλα καλά!Γιώργο , προσπαθεια για αστείο ηταν ....
μάλλον δεν τον ξέρεις....γιαυτο και το λες αυτό.
ειναι ποδοσφαιρικός παράγοντας εδώ στην Ελλάδα που είχε ενεργό ρόλο στην υπόθεση «στημένων»
παιχνιδιών......( σορρυ)
ευχαριστω παιδι μου , λαβε και μια φωτο να σε συνοδευει στσι αναζητησεις σου... με καλυπσες Oldy σε μεγαλο βαθμο...
Η αλεπού μπορεί να μη τα φτάνει, αλλά ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη για λίγο.
ρε συ @oldy ,αυτές είναι για τα δικά μας τα γούστα!ευχαριστω παιδι μου , λαβε και μια φωτο να σε συνοδευει στσι αναζητησεις σου
View attachment 174493
χαχα ...
re συ leandros αν εθωριες ετσα καλα που (λενε τα πιντιεφ) οτι γροικας , δε θα ηβαζες ετοινα τη φωτο με τα Κατατρομοκρατημενα ...ρε συ @oldy ,αυτές είναι για τα δικά μας τα γούστα!
του @Decembered όμως...είναι...λίιιγο διαφορετικά!
View attachment 174496
Αυτά είναι επιχειρήματα του...Μπέουςξερεις που ανήκει το παραπάνω σύστημα που λες ότι δεν είναι καλά στημένο?
View attachment 174484
Μη το λες απαξιωτικά αυτό,αφού στις δικές μου ενιαίες οντότητες στόχος ήταν να παίζουν τα επιμέρους κανάλια σε θέσεις εκτός sweet spot ενιαία και ομοιόμορφα,σαν μονοφωνική ηχόσφαιρα.Δικάναλο; Βαλε άλλα 9, αλλιώς κρεμαστάρια
Πάλι καλά που δεν ήταν mono
Άντε, να πάμε και στο θρεντ με τις τηλεοράσεις να βάζουμε ασπρόμαυρες
ρε συ oldy, δεν είναι τρομοκρατημένα τα μαϊμούδια..εκστασιασμένα είναι για το "κονέ" με τον @Decembered ...re συ leandros αν εθωριες ετσα καλα που (λενε τα πιντιεφ) οτι γροικας , δε θα ηβαζες ετοινα τη φωτο με τα Κατατρομοκρατημενα ...
Όπου Μπέος και...δέος.ρε συ oldy, δεν είναι τρομοκρατημένα τα μαϊμούδια..εκστασιασμένα είναι για το "κονέ" με τον @Decembered ...
αμέσως κι εσύ!..
.. επομενη μετενσαρκωση με βλεπωευχαριστω παιδι μου , λαβε και μια φωτο να σε συνοδευει στσι αναζητησεις σου
View attachment 174493
χαχα ...
...μονοφωνική ηχόσφαιρα
εμενα ετοισας ειναι το ταργετκερβμου και δε τονε λειπουνε οι δυο πρωτες οχταβες.. επομενη μετενσαρκωση με βλεπωπιανω...πιανο.. οτι οκταβες μου λειπουν θα τις αποκτησω σε επομενη ζωη.
κοιτα, αμα εχουν καμμια κορη ανιπσχια να το δουμε το πραμα.. αγγλικο χιουμορ αντεχω οπως και αγγλικη μπυρα
.. μεσα πεφτεις ... τσιρζ !!
επι του θεματως, των γυναικων, Η πτωση, Α.Καμυ.
Σωστος Oldy πολυ μεγαλος ο Mark Smith (RIP), ειναι απο τις πιο αγαπημενες μου μπαντες, εμενα, και ισως δεν ειναι και οτι πιο ευπεπτο υπερηχητικως ..αλλα ακουω και χειροτερα..οι fall ... ενω τσι βρισκω ιδιοφυεις - δε μ' αρεσουνε ...