Decembered
Μαϊμού
- Μηνύματα
- 18.315
- Reaction score
- 42.674
και, καλημερα..
Όχι, την είδαμε οτι δεν θέλουμε να μπούμε στη φυλακή.Εδώ την είδαμε κατηχητικό?
Το δικό μου ερώτημα πάντως είναι ένα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα απαντηθεί ποτέ.κύριε Mr Spock
κύριε a μπε σε ντέ , και γιά όποιον άλλο Κύριο .
Μόλις επέστρεψα από το γραφείο του δικηγόρου μου .
Σας δηλώνω ότι καμιά από τίς αναρτήσεις μου στο εδώ θέμα του AVsite , όσον αφορά το γυναικείο περιεχόμενο δεν είναι δικιά μου . Σας δηλώνω επίσης οτι δεν είμαι φωτογράφος , καθώς ότι το θέμα αυτό στο AVsite προϋπήρχε πριν την ενγραφή μου εδώ .
Όλες μα όλες οι φωτογραφίες - κυριών - που έχω ποστάρει στο αυτό θέμα υπάρχουν ανα πάσα στιγμή στο διαδίκτυο και είναι άνω τον 18 ετών .
Οί περισσότερες φωτό είναι από το εξωτερικό που οι νόμοι είναι αδυσώπητοι και ώς εκ τούτου ό καθε φωτογράφος είναι υπεύθυνος γιά το έργο του , όσον αφορά την ηλικία της εικονιζόμενης .
- Ρωτήστε και τον κ. Kotsidis John -
Και τα δυο Warnings που δέχθηκα είναι γιατί α) Ακατάλληλο περιεχόμενο - δεν έβαλα τσόντα Κύριε , μια φωτο με sexapil ήταν που ....δεν το αντέξατε - β) Φωτογραφίες μικρών κοριτσιών ....που είναι πάνω από 18 ετών , που τις βρίσκεις ανα πάσα στιγμή μόνος σου , που δεν εχουν τραβηχτεί οι φωτό από εμένα που ......που που !
Θά ήθελα να πώ πως , φωτογραφίες από ηλικιωμένες κυρίες , και από αντρικά σώματα , δεν είναι του ενδιαφέροντος μου και δεν πρόκειται να τίς ποστάρω ποτέ .
Αν κάτι από αυτά που ανεβάζω - φωτό - δεν σας αρέσει ......απλά διαγράψτε το .
Ευχαριστώ
-
-
-Το δικό μου ερώτημα πάντως είναι ένα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα απαντηθεί ποτέ.
Πόσες φορές την ημέρα τον παίζετε; ακολουθείτε το μοτίβο του τίτλου του θέματος και της συχνότητας που αναδημοσιεύετε τις φωτογραφίες που θαυμάζετε; πρωί, μεσημέρι, βράδι δηλαδή;
την τρίτη την πήδηξα και από τότε γράφω λάθος το βράδι, μάλλον το έχω συνδέσει με το λάδι-
και ενα παιδάκι τής τρίτης δημοτικού ξέρει πως γράφετε το - βράδι -
όσο γιά την απορία σας , καντε υπομονη , θα απαντηθεί .
-
Γιατί να ξέρει ένα παιδάκι πώς γράφει η @melina το βράδι?και ενα παιδάκι τής τρίτης δημοτικού ξέρει πως γράφετε το - βράδι -
μια το πρωι για γυμναστικη και μια το βραδυ μετα το σεχ στην ταρατσαΤο δικό μου ερώτημα πάντως είναι ένα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα απαντηθεί ποτέ.
Πόσες φορές την ημέρα τον παίζετε; ακολουθείτε το μοτίβο του τίτλου του θέματος και της συχνότητας που αναδημοσιεύετε τις φωτογραφίες που θαυμάζετε; πρωί, μεσημέρι, βράδι δηλαδή;
Σε κς 2 με 3. Για τους αλλους δεν ξερω.Το δικό μου ερώτημα πάντως είναι ένα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα απαντηθεί ποτέ.
Πόσες φορές την ημέρα τον παίζετε; ακολουθείτε το μοτίβο του τίτλου του θέματος και της συχνότητας που αναδημοσιεύετε τις φωτογραφίες που θαυμάζετε; πρωί, μεσημέρι, βράδι δηλαδή;
Γκραμαρ φασισμ. Ολοι εχουμε γραψει ανορθογραφα. Αυτο το πιο εχει σκοτωθει 5000 φορες απο το ποιο. Τεσπα.-
και ενα παιδάκι τής τρίτης δημοτικού ξέρει πως γράφετε το - βράδι -
όσο γιά την απορία σας , καντε υπομονη , θα απαντηθεί .
-
Ποια φυλακή? Αφού πρόκειται για φωτό που κυκλοφορούν ελεύθερες στο διαδίκτυο. Δεν προέρχονται από το τικιτακα πωσταλεναφτά, καμιάς ανήλικης. Όσες έχω δει εγώ, είναι σαφώς φωτό ενηλίκων.Όχι, την είδαμε οτι δεν θέλουμε να μπούμε στη φυλακή.
Τομπαιζετε είναι το σωστό!τον παίζετε