- Reaction score
- 372
"Ρε" Μανωλη στειλε pm με τις επιμαχες φωτογραφιες για να δω το λογο που εγινε ολη αυτη η φασαρια.κύριε Mr Spock
κύριε a μπε σε ντέ , και γιά όποιον άλλο Κύριο .
Μόλις επέστρεψα από το γραφείο του δικηγόρου μου .
Σας δηλώνω ότι καμιά από τίς αναρτήσεις μου στο εδώ θέμα του AVsite , όσον αφορά το γυναικείο περιεχόμενο δεν είναι δικιά μου . Σας δηλώνω επίσης οτι δεν είμαι φωτογράφος , καθώς ότι το θέμα αυτό στο AVsite προϋπήρχε πριν την ενγραφή μου εδώ .
Όλες μα όλες οι φωτογραφίες - κυριών - που έχω ποστάρει στο αυτό θέμα υπάρχουν ανα πάσα στιγμή στο διαδίκτυο και είναι άνω τον 18 ετών .
Οί περισσότερες φωτό είναι από το εξωτερικό που οι νόμοι είναι αδυσώπητοι και ώς εκ τούτου ό καθε φωτογράφος είναι υπεύθυνος γιά το έργο του , όσον αφορά την ηλικία της εικονιζόμενης .
- Ρωτήστε και τον κ. Kotsidis John -
Και τα δυο Warnings που δέχθηκα είναι γιατί α) Ακατάλληλο περιεχόμενο - δεν έβαλα τσόντα Κύριε , μια φωτο με sexapil ήταν που ....δεν το αντέξατε - β) Φωτογραφίες μικρών κοριτσιών ....που είναι πάνω από 18 ετών , που τις βρίσκεις ανα πάσα στιγμή μόνος σου , που δεν εχουν τραβηχτεί οι φωτό από εμένα που ......που που !
Θά ήθελα να πώ πως , φωτογραφίες από ηλικιωμένες κυρίες , και από αντρικά σώματα , δεν είναι του ενδιαφέροντος μου και δεν πρόκειται να τίς ποστάρω ποτέ .
Αν κάτι από αυτά που ανεβάζω - φωτό - δεν σας αρέσει ......απλά διαγράψτε το .
Ευχαριστώ
-
-
Καργα!!!!Τομπαιζετε είναι το σωστό!
Αυτο ειναι r20!!!