D
deleted user 10898
Guest
Όχι εγώ. Κολοκυθόπιτα. Σου λέει κάτι;
Τι ξεροσφύρι είναι αυτό ρε μάστορα;
Να. Έτσι.@costas EAR στήσε τα μάγκνεπαν (χωρίς σαμπ) στο σαλόνι με τη τζαμαρία, θέα θάλασσα, να αποκτήσεις πρόσωπο στην κοινωνία.
Όχι μισοδουλειές παρακαλώ,αλλά...ολοκληρωμένες επεμβάσεις.΅Εταζέρες γύρω-γύρω,τραπεζάκια ανάμεσα σε ηχεία και θέση ακρόασης με μπουκάλια από μπύρες και malt πάνω σε αυτά μαζί με το σύγγραμμα του Dr.Toole.@costas EAR στήσε τα μάγκνεπαν (χωρίς σαμπ) στο σαλόνι με τη τζαμαρία, θέα θάλασσα, να αποκτήσεις πρόσωπο στην κοινωνία.
Θέλω και ένα λαμπάτο προ παρακαλώ, τα ncore θα τα κρύψεις κάπου πίσω απο τα ηχεία να μην φαίνονται.
Μουσική μόνο την Ξινή, τζαζ δεκαετίας 60, μικρά σύνολα, Living voice, ξέρεις εσύ. Kraftwerk και Moby μόνο στο υπόγειο..
Θα περάσουμε και Dirac στο pc, Roon, και ενα dac με balanced out και είσαι κομπλέ.
Θα βάλεις και τα καλωδια που εχεις στα ντουλάπια.
Χαϊεντάς αξιώσεων.
Να μετράει η άποψη σου επιτέλους.
Άλλος ...audio hater επί το έργον.Έτσι στήνονται αυτά... είχαμε και τέτοια...
View attachment 175255
Μετά από τόση ΄΄απογείωση΄΄,ήταν επόμενο να επέβαινες σε...Jumbo Jet.Και με...χαλάκια μπάνιου εύχομαι....
Πουλάνε και κάτι ωραία ηχοαπορροφητικα δαπέδου για να ακούγονται πιο καθαρές οι χροιές..Και με...χαλάκια μπάνιου εύχομαι....
αν θυμάμαι; Και ερχόταν ο Κφ και μου έκανε χοντρή πλάκα για την Αμάθεια μου! Και κατάλαβα πόσο πολύ διάβασμα θέλει για να μπορείς να καταλάβεις τι παίζει πως παίζει και γιατί παίζει όπως παίζει ...Άλλος ...audio hater επί το έργον.
Άμα θυμάσαι,τα έλεγες τότε και...(ημι)ενεργά ,με παθητικό πάντα κρος να εξηγούμαστε...
Και κατάλαβα πόσο πολύ διάβασμα θέλει για να μπορείς να καταλάβεις τι παίζει πως παίζει και γιατί παίζει όπως παίζει ...
Ιδέαν δεν έχετε πόσο τυχεροί είστε.
Α, όχι εμένα, εγώ είμαι στην κατηγορία των φαλακρων ("50€").