Έλα, τι θες;ποιητικη τουρτα
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Έλα, τι θες;ποιητικη τουρτα
... θελω ισοσταθμιση .... καθως και ανακατανομη του δυναμικου ευρους.. τι αλλο θα μπορουσα να θελω ;;Έλα, τι θες;
Στίχοι για τομπονο του άλλου!Την pro bono...στιχουργική πού τη βάζεις...
Χρειάζεται να βρεθείς ένα απόγευμα με τον Κόγια, να κάτσετε δγιό ωρίτσες για καφεδάκι κει στο Βόλο, να σου εξηγήσει κοσμίως (είναι ευγενική ψυχή) ποιο είναι το πρόβλημα.Προσωπικά έχω παραθέσει mot a mot απόψεις μεγεθών όπως του Nelson Pass για την αναδραση και του Andrew Jones για το τελικό voicing με το αυτί για να εισπράξω αστείο σχολιασμο. Το ίδιο και για την ισοστάθμιση τις λυχνίες κλπ. Έχετε μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για το audio την οποία πολλοι σοβαροί επαγγελματίες δεν συμμερίζονται. Αυτό είναι το προβλημα.
Πάρε καλώδια Κοντομ που γ@μουν και δέρνουν....!... θελω ισοσταθμιση .... καθως και ανακατανομη του δυναμικου ευρους.. τι αλλο θα μπορουσα να θελω ;;
Φικσντ!Επίσης, δεν είμαι μακρυμάλλης σα τον Κόγια.
Πάρε καλώδια Κοντομ
Εγώ, όταν ακούω για καλώδια, από ανθρώπους που δεν έχουν πολλαπλά σαμπ στο σετάπ τους:Πάρε καλώδια Κοντομ που γ@μουν και δέρνουν....!
.... ε τοτε δε τα χρειαζομαι, σιγουρα !!Πάρε καλώδια Κοντομ που γ@μουν και δέρνουν....!
It's not Donald Trump.. It is the capitalism, you homeless..!
στην κόλαση να πάει ο Αυτιάς
Εγώ, όταν ακούω για καλώδια, από ανθρώπους που δεν έχουν πολλαπλά σαμπ στο σετάπ τους:
View attachment 175296
Πως ορίζεται ένα καλώδιο της προκοπής για εσενα? Πως δηλαδή κανείς μπορεί να κάνει μια εύστοχη αγορά καλωδίου? Τι πρέπει να δει?...κι εγώ όταν ο άλλος διαθέτει συστοιχία σαμπ χωρίς κανένα καλώδιο της προκοπής στο σύστημα τους!!
Ωωωω! Ιδέα!! Καταπληκτικό!
για να δεις ότι σε σκεφτομαι!Ωωωω! Ιδέα!! Καταπληκτικό!
Λίγο toe-in θέλουν.