- Reaction score
- 136.954
Αν πάντως έχετε φτιάξει χώρο που να μετράει σωστά πάνω από τους 80 κύκλους, και για πιο κάτω έχετε επιτύχει έλεγχο των τοιχωματικων ορίων με πολλαπλά σαμπ, τότε περνάτε στο στάδιο των δορυφόρων, είτε 2 είτε 32 (αναλόγως μεγέθους παντόφλας), και "ποιότητα" σε αυτήν την επιλογή, σημαίνει:
1. Υψηλό δυναμικό εύρος (spl)
2. Ισορροπημένη απόκριση on axis & off axis (spinorama της προκοπής)
3. Απουσία ιδιοσυντονισμών
4. Χαμηλές ολικές αρμονικές παραμορφώσεις
Αφού περάσετε αυτό το στάδιο, μένει η ισοστάθμιση στο επιθυμητό ταργκετ κερβ. Αν θέλετε και ακριβά καλώδια, παρακαλώ, be my guest, no problem. Πάρτε όσο ακριβά θέλετε, όποιου χρώματος σας αρέσει, φιλ φρι.
Αλλά τομάρια, κανονίστε να έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, διότι νωρίτερα από αυτό, αναλαμβάνει ο Μάρκου, τα γνωστά..
Αδιαφορώ πλήρως για την πηγή που θα χρησιμοποιήσετε. Δώστε όσα θέλετε, δεμενοιαζει, μου είναι αδιάφορο.
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, όλες οι σύγχρονες ψηφιακές πηγές είναι άριστες, μεγάλου δυναμικού εύρους και υψηλής πιστότητας ήχου. Αν θέλετε να διαλέξετε με το αφτί, be my guest, no problem. Θέλετε ματσινγκ με τα καλώδια τα πλουμιστά; no problem, be my guest.
Αλλά τομάρια, είπαμε, ο Μάρκου παραμονεύει. Κανονίστε την πορεία σας.
Χώρος και ηχεία, όπως ανωτέρω.
Μάρκου. Προσοχή, δαγκώνει.
1. Υψηλό δυναμικό εύρος (spl)
2. Ισορροπημένη απόκριση on axis & off axis (spinorama της προκοπής)
3. Απουσία ιδιοσυντονισμών
4. Χαμηλές ολικές αρμονικές παραμορφώσεις
Αφού περάσετε αυτό το στάδιο, μένει η ισοστάθμιση στο επιθυμητό ταργκετ κερβ. Αν θέλετε και ακριβά καλώδια, παρακαλώ, be my guest, no problem. Πάρτε όσο ακριβά θέλετε, όποιου χρώματος σας αρέσει, φιλ φρι.
Αλλά τομάρια, κανονίστε να έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, διότι νωρίτερα από αυτό, αναλαμβάνει ο Μάρκου, τα γνωστά..
Αδιαφορώ πλήρως για την πηγή που θα χρησιμοποιήσετε. Δώστε όσα θέλετε, δεμενοιαζει, μου είναι αδιάφορο.
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, όλες οι σύγχρονες ψηφιακές πηγές είναι άριστες, μεγάλου δυναμικού εύρους και υψηλής πιστότητας ήχου. Αν θέλετε να διαλέξετε με το αφτί, be my guest, no problem. Θέλετε ματσινγκ με τα καλώδια τα πλουμιστά; no problem, be my guest.
Αλλά τομάρια, είπαμε, ο Μάρκου παραμονεύει. Κανονίστε την πορεία σας.
Χώρος και ηχεία, όπως ανωτέρω.
Μάρκου. Προσοχή, δαγκώνει.