- Reaction score
- 408
στου Σαλέα είναι αυτό?
στου Σαλέα είναι αυτό?
κότα...
Προσωπικά τα B&W μου αρέσουν. άσχετα αν δεν πρόκειται να τα αγοράσω ποτέ. Φαντάζομαι μου αρέσουν για τους λόγους που αρέσουν σε πολλούς που πολλές φορές είναι φετιχιστικοί. Ωστόσο να δίνει τόσα λεφτά για μηχανήματα- σε dedicated όπως φαίνεται χώρο- και να μη ξοδεύει ούτε ένα ευρώ για να "φέρει" τον χώρο, μου φαίνεται τελείως παράλογο.
Classe. Φαίνονται στην πρώτη φωτογραφία, κάτω, χαμηλά, μεταξύ του subwoofer και του αριστερού ηχείου.Με τι τα οδηγάει ρε παιδάκι μου,δεν βλέπω τιποτα
πεστα μ@ρη
Μπα, άμα είναι να στήσω μ@λακία σεταπ στο πάνω σαλόνι, θα βάλω και γω μπιενταμπλεγιου ρε φαλακροπόδη!Κότα φαλακρέ στήσε τα μάγκνεπαν
Δεν θέλω λέμε.Ναι ρε, ποιος θα το προσέξει;
Κάτι να βαράει από μπρος, και κάτι από πίσω. Γέμισε.
Πάντως κυκλοφορεί ένα ωραίο 5-αρι σετάκι τζενελεκ... Λέω τώρα...
Ν αλλάξεις σαλόνι, τα χρέπια δεν τ αλλάζουμε.Μπα, άμα είναι να στήσω μ@λακία σεταπ στο πάνω σαλόνι, θα βάλω και γω μπιενταμπλεγιου ρε φαλακροπόδη!
Μόνο κίτρινο να μην έχουν στα γουφερ, δε ταιριάζει με τα χρώματα του σαλονιού!
Εμένα μου φαίνεται παράλογο που τόσο ωραίο χώρο τον γέμισε με ηχεία...Προσωπικά τα B&W μου αρέσουν. άσχετα αν δεν πρόκειται να τα αγοράσω ποτέ. Φαντάζομαι μου αρέσουν για τους λόγους που αρέσουν σε πολλούς που πολλές φορές είναι φετιχιστικοί. Ωστόσο να δίνει τόσα λεφτά για μηχανήματα- σε dedicated όπως φαίνεται χώρο- και να μη ξοδεύει ούτε ένα ευρώ για να "φέρει" τον χώρο, μου φαίνεται τελείως παράλογο.