- Reaction score
- 1.752
Μα δεν είναι δυνατόν, να αρέσει αυτό το άκουσμα.να τα "δοκιμάσει" στο σπίτι του, με
Πιο θολό, αργό, μουντό, στρογγυλεμενο πεθαίνεις.
Μα δεν είναι δυνατόν, να αρέσει αυτό το άκουσμα.να τα "δοκιμάσει" στο σπίτι του, με
Κι όμως, είναι..Μα δεν είναι δυνατόν, να αρέσει αυτό το άκουσμα.
Πιο θολό, αργό, μουντό, στρογγυλεμενο πεθαίνεις.
Κι εγώ απορώ, αλλά με τη λέξη "γούστο" είναι σα να παίρνουν "άφεση αμαρτιών" ένα πράμα..Είχα έναν τέτοιον στο μακρύ παρελθόν είναι εξαιρετικός, για τα δικά μου γούστα φυσικά.
Γιατί νομίζεις ότι "ανέβηκαν" επίπεδο;έχω ανέβει επίπεδο
Μερικοί από μας, τα λένε.Δεν έχουμε τη δύναμη να πουμε: αστόχησα, έκανα λάθος, πλανηθηκα, ήταν απάτη, μπουρουχα, ψοφιμι,
Όταν γίνει κρούση σε καλά φτιαγμένα κρυστάλλινα σκεύη εκπέμπουν αυτά έναν καμπανιστό υψίσυχνο ήχο που δεν σβήνει αμέσως....Ρε σείς τι σημαίνει η φράση ¨κρυστάλλινα πρίμα ¨ και χρησιμοποιείται συνέχεια?
και αν είναι αυτό που φαντάζομαι ...γιατί να μην είναι ¨κρυστάλλινα μεσαία¨ , που είναι όλη η μουσική εκεί μέσα?
Εκτός από τα έντομα,πρέπει να διώξεις από το σπίτι και τα...πρωκτικά.γιατί μου την βγαίνεις έτσι τώρα που πάω να την δω χαιενδ?
και την τελικάρα τι να την κάνω?
να τον βάλω stonkwlomou?
Τι να κάνουμε η ξεροκεφαλίαση δεν είναι μόνο δικό σου προνόμιο αλλά και δικό μαςΓιατί νομίζεις ότι "ανέβηκαν" επίπεδο;
Αφού πάλι φυλλάδες τύπου TAS διαβάζουν, και τον Μιχαλάκη τον ανέκδοτο, τον φρενίρερ, τα γνωστά σαλιαρίσματα.
Απλώς άλλαξαν με κάποιο άλλο χρεπι το παλιό τους χρεπι.
Εφόσον δεν αλλάζουν μυαλά, δεν υπάρχει καμία σωτηρία.
Όσο η επιλογή γίνεται με τα ίδια κριτήρια, η πορεία είναι δεδομένη.
Χρειάζεται να αλλάξουν κριτήρια, τρόπο επιλογής, μυαλά. Μόνον έτσι μπορείς να πεις πως θα "ανέβουν" επίπεδο.
Μερικοί από μας, τα λένε.
Συνήθως πρόκειται για φαλάκρες.
Ακόμα και το να παραλληλίζεται αυτό που βιώνει και υποστηρίζει ο Ear με όσα βιώνουν κι ευχαριστιούνται αναλόγως κάποιοι άλλοι ξεροκέφαλοι είναι τουλάχιστον...ιεροσυλία.Τι να κάνουμε η ξεροκεφαλίαση δεν είναι μόνο δικό σου προνόμιο αλλά και δικό μας
Το βασικό είναι να υπάρχει Hapi End.Ε, καραφλιάζεις, δε καραφλιάζεις;
Καραφλιάζεις.
Κοίτα, θα βρεθούν 5-6 φωστήρες να σου πουν πως είναι πατάτες αυτά τα καλώδια, παίζουν χάλια, απαράδεκτα.https://www.thecableco.com/triple-crown-interconnect-pair.html αυτα ειναι καλωδια
να σου κάνω κονέ.....Γιατι με απογοητευεις μρε Κωστα και ημουν ετοιμος για αγορα
κοίτα κεφάλι!Στις μικρές ηλικίες έχεις κυρίως μαλλιά...Στις μεγάλες μυαλά.
View attachment 175925
Σιγά ιεροεξεταστή πάτα φρένο,Ακόμα και το να παραλληλίζεται αυτό που βιώνει και υποστηρίζει ο Ear με όσα βιώνουν κι ευχαριστιούνται αναλόγως κάποιοι άλλοι ξεροκέφαλοι είναι τουλάχιστον...ιεροσυλία.