- Reaction score
- 2.826
Όπως έχω ξαναγράψει πολλές δεκάδες φορές, ξέρω ότι είμαι κούκλος, αλλά δε χρειάζεται να ασχολείστε και σεις με μένα και την ομορφιά μου.
Όπως έχω ξαναγράψει πολλές δεκάδες φορές, ξέρω ότι είμαι κούκλος, αλλά δε χρειάζεται να ασχολείστε και σεις με μένα και την ομορφιά μου.
Δηλαδή το να περνάς ουυυλη σου τη ζωή να προσπαθείς να βρεις κακώς κείμενα για να την πεις στον άλλον, και το να θεωρείς ότι είναι μαγκιά να κρίνεις τον άλλον τι κάνει τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ είναι φυσικά ένδειξη....εξυπνάδας?Μπορει να έχεις δίκαιο....άσχετος επί παντός.
Βάζεις τα ωραία σου τα χρήματα κάθε μήνα να συντηρήσεις το φόρουμ για να γράψει ο καθένας τηνμ@λ@κι@ τού.
Με ξεπερνά.....
Τους χαιρετισμούς μου.
Ωχ, τη φαντάζομαι τη φάση. Και που λες, άλλαξα καλώδιο ρεύματος στη μεσαία αντλία και τσακ!, του έπεσε ο πυρετός του πιράνχα και ξανάνιωσε και ξανάρχισε να τρώει με όρεξη...σε ενυδρειακο φορουμ σαν συνιδρυτής που ήμουν
Πολύ κοντά είσαι! Εκεί είχαμε τα θαυματουργά ζουμιά, που θεραπεύουν κάθε νόσο, ενώ τα κοράλια και τα ψάρια έχουν τέτοιο χρωμα που δεν υπάρχει!Ωχ, τη φαντάζομαι τη φάση. Και που λες, άλλαξα καλώδιο ρεύματος στη μεσαία αντλία και τσακ!, του έπεσε ο πυρετός του πιράνχα και ξανάνιωσε και ξανάρχισε να τρώει με όρεξη...
Τα τελευταία 9 (εννέα) χρόνια για τα οποία έχω γνώση, το AVsite έχει αναρτήσει 5 (πέντε) διαφημίσεις που αντιστοιχούσαν σε μικρό, κάτω απο 15%, τμήμα των εξόδων.Δηλαδή το να περνάς ουυυλη σου τη ζωή να προσπαθείς να βρεις κακώς κείμενα για να την πεις στον άλλον, και το να θεωρείς ότι είναι μαγκιά να κρίνεις τον άλλον τι κάνει τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ είναι φυσικά ένδειξη....εξυπνάδας?
μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μαςΤα τελευταία 9 (εννέα) χρόνια για τα οποία έχω γνώση, το AVsite έχει αναρτήσει 5 (πέντε) διαφημίσεις που αντιστοιχούσαν σε μικρό, κάτω απο 15%, τμήμα των εξόδων.
Οι 3 ήταν άψογοι, ο ένας πλήρωσε τα μισά κι εξαφανίστηκε πονηρά και ένας χρωστάει.
Τέτοια κονόμα.
Δεν νομίζω ότι πρέπει να αφορά κανέναν τα οικονομικά έσοδα του φόρουμ, όπως επίσης δεν έχεις καμμία υποχρέωση να αναφέρεσαι σε αυτά, κακώς δίνεισ λογαριασμό.Τα τελευταία 9 (εννέα) χρόνια για τα οποία έχω γνώση, το AVsite έχει αναρτήσει 5 (πέντε) διαφημίσεις που αντιστοιχούσαν σε μικρό, κάτω απο 15%, τμήμα των εξόδων.
Οι 3 ήταν άψογοι, ο ένας πλήρωσε τα μισά κι εξαφανίστηκε πονηρά και ένας χρωστάει.
Τέτοια κονόμα.
Ακριβώς έτσι, αυτός που ξερει δεν χάνει σχεδόν τίποτα. Απλά πράγματα.Όντως, τα ξέρω και γω από πρώτο χέρι, συμμετείχα σε τέτοια φόρουμ ενυδρείων και έπαθα φρίκη τους σιχαθηκα και τους παράτησα στο βάλτο τους.
Τα ψοφανε τα ψάρια το ένα μετά το άλλο, άγνοια και ξεροκεφαλιά μέχρι κει που δε φαντάζεστε..
Έχω πάνω από 40 χρόνια ψάρια, και τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια, ο μόνος τρόπος για να ψοφήσει ψάρι, είναι να το βγάλω με το ζόρι για να το ψήσω...
Εντάξει, και ατυχήματα, κει που σπάει ο διαλος το ποδάρι του, μιλάμε η ακριβότερη αντλία της σιτσε που μπορούσα να βρω, 9+ τόνους καθαρή ροή την ώρα (13-18 στα χαρτιά), με κύκλωμα ολόκληρο slow start, έτυχε να μην ξαναξεκινησει μετά από διακοπή ρεύματος, όταν ήμουν σε διακοπές! Δε γίνονται αυτά ρε, δε γίνονται... Έκανα μετά δεκάδες αλλεπάλληλα τεστ, ήταν αδύνατο να μην πάρει μπρος η αντλία. Κι όμως, δε πήρε μπρος όταν χρειάστηκε η ρημάδα...
Έχασα ψάρια που τα είχα πάρει μήκους 0.5-1cm και τα είχα φτάσει 70cm μοσχάρια...
Μερικά πράγματα δεν σηκώνουν αστεία και αστεϊσμούς.μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας
σίγουρα χρεώνετε στα κρυφά τη μλκία κάποιων και είστε εκατομμυριούχοι....
για να το λες....ζήτα συγνώμη στον ζιζίκο εκ μέρους μου σε παρακαλώΜερικά πράγματα δεν σηκώνουν αστεία και αστεϊσμούς.
Δεν νομίζω να χρειάζεται να απολογηθείς σε ΚΑΝΈΝΑ.Τα τελευταία 9 (εννέα) χρόνια για τα οποία έχω γνώση, το AVsite έχει αναρτήσει 5 (πέντε) διαφημίσεις που αντιστοιχούσαν σε μικρό, κάτω απο 15%, τμήμα των εξόδων.
Τέτοια κονόμα.
Α, αυτοί δεν είναι τίποτα.Με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ζωντανά σε γυάλες και κλουβιά και είναι υπερήφανοι για τον εαυτό τους.
Σκέψου να ξυπνήσεις καμιά μέρα και να δεις το μικαππαπέντε να έχει βγάλει πόδια και στόμα και να την έχει πέσει στον τρίννοφ!Τελικά το κράτησε λίγους μήνες, και μου το έδωσε πίσω, κανείς δε μπορούσε να το πάρει. Όταν έφτασε κοντά στους 80ποντους άρχισε να μου τρώει ψάρια, ή να προσπαθεί πολύ, οπότε το εψησα στα κάρβουνα, με μεγάλη παρέα, ήταν θεονόστιμο..
Τουφέκισμα στο 1 μέτρο!Σκέψου να ξυπνήσεις καμιά μέρα και να δεις το μικαππαπέντε να έχει βγάλει πόδια και στόμα και να την έχει πέσει στον τρίννοφ!
ρε μάστορα ούτε τα πόκεμον εξελίσσονται τόσοπου το πήρα 2,5 cm μισοφαγωμενο από κάτι κιχλίδες, και του το πήγα πίσω σχεδόν μισό μέτρο... Ψάρι επίδειξης..
Σωστά!!Τουφέκισμα στο 1 μέτρο!
Είναι και βαριά κατασκευή το άτιμο..σαν τεθωρακισμένο!Τουφέκισμα στο 1 μέτρο!