- Reaction score
- 4.587
Το αυτόματο πότισμα θέλει τρελό καλιμπράρισμα. Όπως και τα ηχεία έτσι και οι γλάστρες όσο πιο πολλές τόσο πιο σύνθετο και επίπονο το καλιμπράρισμα.
Να, το γυρίσουμε πάλι στα ενυδρεία και τα ψάρια. Έτσι μπορεί να μας τη χαρίσει λόγω επαγγέλματος!!Ωχ, θα μπει ο Βετ και θα μας γ$@1$€1...![]()
Που ποτέ δεν τελειώνει.Το αυτόματο πότισμα θέλει τρελό καλιμπράρισμα. Όπως και τα ηχεία έτσι και οι γλάστρες όσο πιο πολλές τόσο πιο σύνθετο και επίπονο το καλιμπράρισμα.
αν βιάζεσαι μπορώ να σε περιποιηθώ και εγώΩχ, θα μπει ο Βετ και θα μας γ$@1$€1...![]()
θα χωρίσω με τον vet τις ηλικίες.....τους νέους αυτός...τους ηλικιωμένους εγώΠάντα φιλότιμο αυτό το παιδί.![]()
![]()
Γιατί μαρκετίστικα κάνεις δήλωση (statement). Αφήνει τη σφραγίδα του στο χώρο. Το καλώδιο, η εταιρεία whatever. Είναι και αυτό μέρος για την ανηφόρα του τιμοκαταταλόγου.Έχω μια ερώτηση: γιατί τα 9 στα 10 καβλώδια τα λεν signature μη χε;
At least twice the improvement!!
Εδώ ρε του Μάρκου τα μηχανήματα τα βάφτισαν vintage τη μέρα που κυκλοφόρησαν... Το signature σε πείραξε;;Έχω μια ερώτηση: γιατί τα 9 στα 10 καβλώδια τα λεν signature μη χε;
ουιιιιιιι τι λεειΕδώ ρε του Μάρκου τα μηχανήματα τα βάφτισαν vintage τη μέρα που κυκλοφόρησαν... Το signature σε πείραξε;;
Έχω μια ερώτηση: γιατί τα 9 στα 10 καβλώδια τα λεν signature μη χε;
Δεν γίνεται να πουλάς ένα καλώδιο 500€ και 1000€ το μέτρο και να έχει όνομα 7321 ή 10GB24 σαν το Cat6a Belden που θα πάρω σήμερα εγώ.Γιατί μαρκετίστικα κάνεις δήλωση (statement). Αφήνει τη σφραγίδα του στο χώρο. Το καλώδιο, η εταιρεία whatever. Είναι και αυτό μέρος για την ανηφόρα του τιμοκαταταλόγου.
Που να δεις τη πληρώνεις όταν λέει Crown.
Όλα αυτά βέβαια στο χώρο και στο κοινό που απευθύνονται.
Α, να ένα καλό παράδειγμα όμως.Τον αντικαταστάτη πώς θα τον πουν; 911;![]()
Το κακό με τα καλώδια είναι ότι οι διαφορές τους δεν μετριούνται.Ρε συ, μήπως είμαστε λίγο οφ τοπικ;
Λες;;