Καλώδια και θύματα

Reaction score
8.819
Η λογική λοιπόν έλεγε πλουμιστα καλωδια!!
Η πραγματικότητα όμως έλεγε άλλα....τα μαύρα τα μεγάλα.
Πάλι μπλεχτηκες ρε @Ν.Κ. , εδώ δεν ισχύουν τα γραφόμενα σου μιας και το φθηνότερο εκ των δύο κοστίζει όσο 4 ηχεία σου κι 3 σαμπ σου..
Επομένως δε μιλάς για σύγκριση μαύρου ..με πλουμιστου όπως λες, αλλά .. πλουμιστου με υπερπλουμιστου!!
Μέρα με τη νύχτα Παναγία μμ δηλαδή!!..
Υπάρχουν μετρήσεις καλωδίων ηχείων χωρίς χρήση μικροφώνου... όταν θα έχω όρεξη θα κάτσω να μεταφράσω.
Τώρα δεν είμαι σε φάση, ξεκίνησα με τεκίλα και έχω παραγγείλει γύρο με τζατζίκι και μπύρες. :biggrin:

Reaction score
1.752
1ον: Αστημπαναγιαήσυχη >:(
2ον: Ρε αδερφέ, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί σου είναι αδύνατο να αγνοήσεις τον ΝΚ. :idk: Άστον στο περιθώριο έτσι για δοκιμή. Test ;)
Ένας λόγος που τα νήματα ξεχυλιζουν τρολλιες, είναι επειδή δίνεις απάντηση σε όλα. Δεν χρειάζεται να έχεις τον τελευταίο λόγο, ούτε είναι όλα τα ποστ άξια να απαντηθούν.
Τέλος πάντων ρε φιλε, έχεις πολύ γερά συκώτια. :angel:
Μέρα με τη νύχτα Παναγία μμ δηλαδή!!..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.160
Το να παίρνεις ως αναφορά μία ηχογράφηση του 1959, με σκοπό να κρίνεις ένα σύστημα του 2020, σας φαίνεται λογικό?
Το ίδιο λογικό :lol: :tongue: :lol: :tongue: με το να ακούς δικάναλα εν έτει 2020, αντί να έχεις ένα τέτοιο να κάνεις τη δουλειά σου:

P

PMC

Guest
Ο συγκεκριμένος ενώ έφαγε πικάρισμα δυνατό από νωρίς κράτησε τους τόνους χαμηλά για μεγάλο διάστημα και οφείλω να το αναγνωρίσω. Σε παρόμοια κουβέντα με φυσική παρουσία νομίζω δεν θα υπήρχαν αυτές οι ''παρενέργειες''. Και ίσως και οι μπετόν αρμέ απόψεις να είχαν και πιό λείες γωνίες.

Πάντως Dimi, Jio, Λέανδρε, αν είχατε βρεθεί μόνο για μπυρίτσες (με χερούλι naturally :rolleyes: ) και μουσικούλα τώρα αντί αυτής της κουβέντας (παραδίπλα) θα κανονίζατε το επόμενο meeting...
Θυμήθηκα καφενέ το '90 που 'εβλεπες τους παππούδες μέλι γάλα με την πρέφα τους αλλά υπήρχε πινακίδα που έγραφε ''απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις'' :biggrin:
Στα ακούσματα.. ότι ευχαριστεί τον καθένα παιδιά.

Οποίος σοβαρός άνθρωπος γνωρίσει τον Λέανδρο από κοντά .......θα τον λατρέψει.:)

και το σπασμένο χερούλι καρφωμένο στην καρωτίδα :lol:
αυτο το σχολιο επιτρέπεται από mod?

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
τωρα αληθεια?? διαβαζω σωστα?
που κολλαει η καραμουζα και τα υπολοιπα μουσικα οργανα του Sketches για να κανει μετρησεις?
μηπως να του προτεινουμε και ν ακουσει και το bitches brew να μετρησει timing και ρυθμο? και τεμπο?

ρε παιδια, ενα οριο , πραγματικα δηλαδη.. διαβαζει κοσμος.
Καλή η ιδέα σου!!
Μπράβο!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.692
στον δικό σου τον λαιμό το βλέπω να καρφώνεται>:(
Moderator Uber Alles!
έτσι

ξαναδιαβάστε τον κανονισμό και και τους όρους λειτουργίας του σάιτ
από πάνω μέεεεεεχρι κάτω

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
έτσι

ξαναδιαβάστε τον κανονισμό και και τους όρους λειτουργίας του σάιτ
από πάνω μέεεεεεχρι κάτω
Tι έγινε, το τροποποιησες στα μέτρα σου mod?

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
ο κανονισμός υπάρχει εδώ και χρόνια....
Και λέει ότι ο μοντ μπορεί να κάνει flaming & trolling εναντίον μέλους με διαφορετική άποψη, και μάλιστα να αφήνει υπονοούμενα για τη σωματική ακεραιότητα του μέλους ή ακόμη χειρότερα και για τη ζωή του??
Αλήθεια??
Σε πιο εδάφιο του κανονισμού αναφέρεται αυτό mod της καρδιάς μας??
Ένα λινκ πλιζ??

daharis666

Moderator
Reaction score
79.692
Και λέει ότι ο μοντ μπορεί να κάνει flaming & trolling εναντίον μέλους με διαφορετική άποψη, και μάλιστα να αφήνει υπονοούμενα για τη σωματική ακεραιότητα του μέλους??
Αλήθεια?
Σε πιο εδάφιο του κανονισμού αναφέρεται αυτό mod της καρδιάς μας?
Ένα λινκ πλιζ??
οκ...επειδή μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις...και έχεις χαράξει δική σου πορεία

από εδώ και στο εξής το χιούμορ σας.. το παίρνω τοις μετρητοίς...

και να δω πόσοι θα βγάλετε την μέρα
συνεχίστε ;)

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
οκ...επειδή μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις...και έχεις χαράξει δική σου πορεία

από εδώ και στο εξής το χιούμορ σας το παίρνω τοις μετρητοίς...

και να δω πόσοι θα βγάλετε την μέρα
συνεχίστε ;)
Έχω καταλάβει απόλυτα, εδώ και καιρό, αυτό είναι το πρόβλημα mod!.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.692
Έχω καταλάβει απόλυτα, εδώ και καιρό, αυτό είναι το πρόβλημα mod!.

εσύ ειδικά θα έπρεπε να μου λες ευχαριστώ κάθε μέρα,,,

μια που το πιασες όμως σοβαρά....θα κοιτάξω να έχει αναδρομική ισχύ το νέο μέτρο

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
εσύ ειδικά θα έπρεπε να μου λες ευχαριστώ κάθε μέρα,,,

μια που το πιασες όμως σοβαρά....θα κοιτάξω να έχει και αναδρομική ισχύ το νέο μέτρο
Όπως βλέπεις, έχω απόλυτα δίκιο... ευχαριστώ για την επιβεβαίωση των γραφομενων μου!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.577
Συγνώμη που επιμένω, αλλά αν είναι να γίνει κάτι, ας γίνει έστω σωστά... για να μην καταλήξει Sketches of Pain.

Το "όπως θα έπρεπε να είναι" που λες, πού το βρίσκουμε?
Άσε να σου λυθεί σύντομα η απορία...

Η εικονιζόμενη φασματική κατανομή ενέργειας θα ήταν δυνατόν ν'αποδοθεί αξιοπρεπώς από οιοδήποτε ηχοσύνολο με προδιαγραφές υψηλής πιστότητας - και με δυνατότητα για ανερχόμενη συνεχόμενη μέση στάθμη αναφοράς όσο η κατασκευή του εμπλεκόμενου ηχειακού συστήματος θα ήταν στιβαρότερη - υπό ανηχοϊκές βεβαίως συνθήκες αναπαραγωγής...

Πλην όμως το ανωτέρω απεικονιζόμενο ιδεώδες αλλοιώνεται αυτομάτως για οποιοδήποτε ηχοσύστημα εγκαθίσταται να παίξει εντός τυπικού οικιακού χώρου...Αυτό που αρκετοί τείνουν να λατρεύουν εσφαλμένα - εμπλέκοντας και καλώδια ή συναφή παρελκόμενα - είναι διάφορα μοτίβα αλλοίωσης.Το REW με τη σειρά του είναι σε θέση να μας ενημερώνει για το βαθμό και τύπο αλλοίωσης που θα επέρχεται εντός δεδομένης ενιαίας οντότητας.
Και λέει ότι ο μοντ μπορεί να κάνει flaming & trolling εναντίον μέλους με διαφορετική άποψη, και μάλιστα να αφήνει υπονοούμενα για τη σωματική ακεραιότητα του μέλους ή ακόμη χειρότερα και για τη ζωή του??
Αλήθεια??
Σε πιο εδάφιο του κανονισμού αναφέρεται αυτό mod της καρδιάς μας??
Ένα λινκ πλιζ??
1597590358770.png

Αν δίνω κάποιο δίκιο στον Λέανδρο,είναι ότι μας περιγράφει κάθε φορά πραγματικά όσα αντιλαμβάνεται.Είναι όμως εξοικειωμένος στο να αντιλαμβάνεται συγκεκριμένα μόνο στοιχεία που δεν περιγράφουν τα ίδια εξ ολοκλήρου μιαν ενιαία οντότητα,ούτε καν τη δική του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.639
Members
38.213
Νεότερο μέλος
koumou57