C
chrispo
Guest
...ζεστή μπύρα , με σπασμένο χερούλι θα κερνούσαν τον Λέανδρο.
Last edited by a moderator:
Δεν αποτελεί ούτε μεμονωμένο περιστατικό, ούτε εξαίρεση, ίσα ίσα είναι δείγμα του "κανόνα" σε πληθώρα μουσικόφιλων παύλα όντιοφιλς.Ο Jio δεν έχει λόγο να λυπάται αφού στα χέρια του υπάρχουν ήδη τόσο το καλό καρπούζι όσο και κοφτερό μαχαίρι.
Από και κλείεται. Ιδέα σου είναι. Ο Λέανδρος; Απαπαπαπαππαραποιείς τα γραφόμενα μου !!!!!!!!!!!!
Άσε τον άνθρωπο στην ηρεμία του. Τη σου έκανε;Τώρα δε θα θέλατε ένα ξέσπασμα Ζαπ; Εγώ θα το ήθελα πάντως
Όχι ρε φίλε. Οι μετρήσεις γίνονται με Στανίση, Αντζελα και Ρίτα. Άσε μας τώρα.Οι μετρήσεις γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο γιατί υπάρχει από πίσω τους μια ολόκληρη επιστήμη. Έρευνα και δημοσιεύσεις στα εγκυρότερα περιοδικά καθορίζουν τον τρόπο που θα γίνουν αυτές. Τα μετρητικά προγράμματα παγκοσμίως πλησιάζουν το ένα το άλλο σε αποτελέσματα ενώ αυτά χρησιμοποιούνται για να στηθούν τα Μεγαρα μουσικής και τα studio σε όλη την υφήλιο.
Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως από εδώ και πέρα ανακρίβειες πως «το τάδε δεν μετράει καλά γιατί δεν μετράει μουσική» που επαναλαμβάνονται με σκοπό να καθιερωθούν στο μυαλό κάποιων ,όπως παρατήρησε και ο bhutia , θα σβήνονται κατευθείαν και η επανάληψη τους θα θεωρείται τρολαρισμα.
Καλημέρα
Το αυτό ισχύει και για τον Λέανδρο - όποια και να ναι τα παιχνίδια του εντός κι εκτός...Δεν αποτελεί ούτε μεμονωμένο περιστατικό, ούτε εξαίρεση, ίσα ίσα είναι δείγμα του "κανόνα" σε πληθώρα μουσικόφιλων παύλα όντιοφιλς.
...
Ωστόσο, οφείλει να αναγνωριστεί, πως η ενασχόληση με τα παιχνίδια του κάθε "τζιο", σημαίνει κατά βάση ενδιαφέρον για τον ίδιο τον τζιο.
Καπις;
και το σπασμένο χερούλι καρφωμένο στην καρωτίδα...ζεστή μπύρα , με σπασμένο χερούλι θα κερνούσαν τον Λέανδρο.
και το σπασμένο χερούλι καρφωμένο στην καρωτίδα
Δεν είναι τίποτα σπουδαίο ή περίεργο.Το holy grail στο audio
Μαζί σου και σε ευχαριστώ (και εκ μέρους όσων το επιθυμούν) για τις προσπάθειες σου να μοιράζεσαι συσσωρευμένη γνώση που πίσω της κρύβει κόπο και μελέτη.Έχω αφιερώσει δεκάδες ώρες προσπαθώντας να βοηθήσω μέλη να ακούσουν καλύτερα.
Εχω δει εκατοντάδες μετρήσεις, και κάποιες (ελάχιστες)φορές και με φυσική παρουσία.
Ποτε δεν ζήτησα καμία αμοιβή, παρά μόνο να περνάμε καλά και να ακούμε σωστά, όσο το δυνατόν.
Φυσικα και δεν συμφωνώ κάθε φορά με την προσέγγιση του καθενός. Πχ την αγάπη προς το δικαναλο, την απουσία σαμπ, το βινυλιο ή το καλωδιοκυνηγητό.
Είναι ελάχιστοι αυτοί με τους οποίους συμφωνώ 100%, και αυτοί δεν χρειάζονται την βοήθεια μου.
Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω εύκολα, είναι να μην γίνονται κατανοητά πράγματα που έχω εξηγήσει εκτενώς. Ασχέτως αν δεν γίνουν αποδεκτά για λόγους γούστου ή οικονομοτεχνικούς περιορισμούς.
Εχοντας αρκετή εμπειρία ως εκπαιδευτής (ιατρών) νομίζω πως είμαι καλός στο να εξηγώ, ακόμα και δύσκολες έννοιες. Και νομίζω επίσης πως μπορώ να αντιληφθώ πότε κάποιος κατάλαβε αυτό που εξήγησα.
Όταν αποδεικνύεται πως τελικά αυτός ο στόχος δεν επετεύχθη, πρώτα τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί μπορεί να μην ήμουν αρκετά σαφής. Ψάχνω να βρω τι δεν εξήγησα όπως θα έπρεπε
Μετά περνάω από αυτήν την φάση, και σοκάρομαι με τις εμμονές του μέσου ανθρώπου στις αντιεπιστημονικές αναναπόδεικτες δοξασίες.
Όταν αυτό συνοδεύεται και από αγένεια ή χλευασμό.....
Και βέβαια υπάρχει.Το holy grail στο audio που θα τακτοποιούσε τα παντα και θα έλυνε όλα τα προβλήματα δεν υπάρχει.
Ακομα και τα studios είναι "φορτωμένα".
Μερικοί το ερμηνεύουν ως φιγούρα.
Το λέω προβληματική καταγραφή της πραγματικότητας.
Μην το προσωποποιείς. Δεν αναφερόμουν σε κάποιον συγκεκριμένα, έχει γίνει πολλές φορές.τον Λέανδρο
Sorry, ήθελα να το αναφέρω και επωφελήθηκα της παρέμβασης σου..Μην το προσωποποιείς. Δεν αναφερόμουν σε κάποιον συγκεκριμένα, έχει γίνει πολλές φορές.
Δεν έχει και φυσική παρουσία το μαγαζί να κάνεις και καμμιά φασίνα ρε γαμώτ...είμαι στο 7ο κουμπα λιμπρε....έχουμε τίποτα για μπαν;
Ασε ρε , τα 50ρικα που ζήταγες τα ξέχασες?Έχω αφιερώσει δεκάδες ώρες προσπαθώντας να βοηθήσω μέλη να ακούσουν καλύτερα.
Εχω δει εκατοντάδες μετρήσεις, και κάποιες (ελάχιστες)φορές και με φυσική παρουσία.
Ποτε δεν ζήτησα καμία αμοιβή, παρά μόνο να περνάμε καλά και να ακούμε σωστά, όσο το δυνατόν.
είμαι στο 7ο κουμπα λιμπρε....έχουμε τίποτα για μπαν;
Πάλι μπλεχτηκες ρε @Ν.Κ. , εδώ δεν ισχύουν τα γραφόμενα σου μιας και το φθηνότερο εκ των δύο κοστίζει όσο 4 ηχεία σου κι 3 σαμπ σου..Παιδιά όπως βλέπετε, μπορεί ένα μαύρο καλώδιο να πατήσει τα πλουμιστα όπως λέει και το αγαπητό μας μελος Αχ Παναγία μ... θαυμαστά τα έργα σου.
Θυμίζω ότι μιλάμε για ένα μηχάνημα που έχει τουλάχιστον πενταπλάσιο κόστος του bryston!!.
Η λογική λοιπόν έλεγε τρινοβ!!
Η πραγματικότητα όμως έλεγε αλλά..