Καλώδια και θύματα

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
2 μεγαλουτσικα (8") κλιψ και ένα μεγαλουτσικο κλιψ κεντρικό, πες 1,500€ αυτά, και 2 Κράουν να τα οδηγούν, πες 600€, και άλλα 8 μικρότερα κλιψ, των 350€ ηχεία, σύνολο πες 3 χιλιάρικα, βάσεις και καλώδια συνολικά ένα χιλιάρικο, και 4 οικονομικά σαμπ των 600€,
..συγνώμη, σε όλα αυτά τα ηχεία συμπεριλαμβάνεις και τα δύο μπροστινά δαπεδου; Αυτά υπάρχουν (sonus faber Olympica), που θα παίζουν μέσω pass throuh, χρησιμοποιώντας το τελικό στάδιο (200W) του Mcintosh. Όπως καταλαβαίνεις, δεν προτίθεμαι να διαλύσω το δικάναλο.

Κώστα δε φιλοδοξώ να φτιάξω multichannel τόσο υψηλών προδιαγραφών. Αυτό που θα ήθελα είναι να συμπληρώσω το υπάρχων σύστημα, ώστε να απολαμβάνω τις ταινίες μου. Συμπληρώνω ότι μέσω του δορυφορικού δέκτου που εχω, σχεδόν όλες οι ταινίες και οι αθλητικές μεταδόσεις εκπέμπονται με 5,1 ήχο. Όπως βέβαια και στο Netflix.

Μια τέτοια λύση θα ήταν ιδανική για μένα, και στο μέλλον θα την υλοποιήσω..

• Like
Reactions: PMC

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
..συγνώμη, σε όλα αυτά τα ηχεία συμπεριλαμβάνεις και τα δύο μπροστινά δαπεδου; Αυτά υπάρχουν (sonus famber Olympica), που θα παίζουν μέσω pass throuh, χρησιμοποιώντας το τελικό στάδιο (200W) του Mcintosh. Όπως καταλαβαίνεις, δεν προτίθεμαι να διαλύσω το δικάναλο.
αυτά σου τα έχει βγάλει ήδη αγγελία :lolsign:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
αυτά σου τα έχει βγάλει ήδη αγγελία :lolsign:
.τα sonus; Μα....πουλιούνται τα Sonus; Ντροπή!!!!

Κοίτα παρακάτω κεντρικό και δορυφόρους. Χάρμα! Έχει και sub..

Κοψοχρονιά.
Τι λες ρε; Αι παίξε παραπέρα! >:(

Γ' αυτό που είπες...5φ!

daharis666

Moderator
Reaction score
79.682
.τα sonus; Μα....πουλιούνται τα Sonus; Ντροπή!!!!

Κοίτα παρακάτω κεντρικό και δορυφόρους. Χάρμα! Έχει και sub..

συγκινήθηκε τώρα....
ήδη σου έχει κάνει up την αγγελία με μείον 20%:lol:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..αφού του αρέσουν , του ανθρώπου. Δε τα δίνει.
..δεν εχει σημασία. Άλλαι αι βουλαί!
-25.
Να φεύγουν.
..θα..τα ξαναγορασω εγώ! Και δε μου λες ρε καλόπαιδο, ή αρχική τιμή ποια ήταν?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.682
+ 500%. Συγνώμη.. για SF μιλάμε..

14. Απαγορεύεται η αύξηση της τιμής για οποιονδήποτε λόγο.
ακόμα και για SF :laugh:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest

14. Απαγορεύεται η αύξηση της τιμής για οποιονδήποτε λόγο.
ακόμα και για SF :laugh:
....καλά. Άστον αυτόν να λέει.:fuckyou: Πάρτα εσύ, κοίτα πιστοποιήσεις που εχουν:https://www.sonusfaber.com/.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.682
....καλά. Άστον αυτόν να λέει.:fuckyou: Πάρτα εσύ, κοίτα πιστοποιήσεις που εχουν:https://www.sonusfaber.com/.
δεν με συγκινούν πλέον τα γυαλιστερά
αν δεν έχει 8ιντσο+ και σε δορυφόρο για παντού...και φυσικά κεντρικό

είναι στολίδια...αλλά :biggrin:

Reaction score
6.193
Της ίδια σειράς το μεγάλο το κεντρικό και δύο βάσης για πίσω και τέλος. Για σαμπ δύο dynaudio 18s και είσαι έτοιμος. Θα πυροβολαει το σύστημα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.628
Πλάκα πλάκα το 901 συνδυάζει όλες τις αρετές που μπορεί να έχει ένα ηχείο. Γιατί δεν κυκλοφορούν πολλά; Λες να μην βγήκε καλό; 🤣😂🤣😂.
Σιγά την χλάπα!
Επειδή αρέσει του πειραγμένου?
Τα ... τόχουν για πρωινό. :tongue: :lolsign:

Reaction score
15.543
..συγνώμη, σε όλα αυτά τα ηχεία συμπεριλαμβάνεις και τα δύο μπροστινά δαπεδου; Αυτά υπάρχουν (sonus faber Olympica), που θα παίζουν μέσω pass throuh, χρησιμοποιώντας το τελικό στάδιο (200W) του Mcintosh. Όπως καταλαβαίνεις, δεν προτίθεμαι να διαλύσω το δικάναλο.

Κώστα δε φιλοδοξώ να φτιάξω multichannel τόσο υψηλών προδιαγραφών. Αυτό που θα ήθελα είναι να συμπληρώσω το υπάρχων σύστημα, ώστε να απολαμβάνω τις ταινίες μου. Συμπληρώνω ότι μέσω του δορυφορικού δέκτου που εχω, σχεδόν όλες οι ταινίες και οι αθλητικές μεταδόσεις εκπέμπονται με 5,1 ήχο. Όπως βέβαια και στο Netflix.

Μια τέτοια λύση θα ήταν ιδανική για μένα, και στο μέλλον θα την υλοποιήσω..
αυτο

Της ίδια σειράς το μεγάλο το κεντρικό και δύο βάσης για πίσω και τέλος. Για σαμπ δύο dynaudio 18s και είσαι έτοιμος. Θα πυροβολαει το σύστημα.
subακια υπαρχουν πολλα......με 5.2 εισαι καλα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000