Καλώδια και θύματα

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Της ίδια σειράς το μεγάλο το κεντρικό και δύο βάσης για πίσω και τέλος. Για σαμπ δύο dynaudio 18s και είσαι έτοιμος. Θα πυροβολαει το σύστημα.
Το ξέρω. Είναι όμως πανάκριβα Αλέξανδρε. Στο πολυκαναλο δεν έχω απόλυτες απαιτήσεις. Η απολυτότητα εξαντλήθηκε στο δικαναλο. Μπορώ να ικανοποιηθώ και με πολύ λιγότερα χρήματα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
Στο πολυκαναλο δεν έχω απόλυτες απαιτήσεις. Η απολυτότητα εξαντλήθηκε στο δικαναλο. Μπορώ να ικανοποιηθώ και με πολύ λιγότερα χρήματα.
εκεί είναι το θέμα Νίκο που δεν γίνεται κατανοητό από πολλούς που έχετε ξεδώσει τον τρόπο που ακούτε σε 2κάναλο

δεν γίνεται αυτό που λες και δεν έχει να κάνει τόσο με το χρηματικό ποσό... όσο με την ομοιομορφία
και χρέπια ίδια να χεις...θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο από το να έχεις 2 κορυφαία ηχεία L-R και τα υπόλοιπα κάσες

πρέπει να γίνει κατανοητό ότι πολυκάναλο σωστό ξεκινά από ίδια ηχεία παντού πλέον..
το απαιτούν οι ηχογραφήσεις

δεν υπάρχουν πολλές εκπτώσεις σε αυτό
ειδικά όταν δεν μπορείς να κάνεις σωστές ρυθμίσεις για τον κάθε δορυφόρο ξεχωριστά

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.529
εδώ έχω ερώτηση

πχ το dirac δίνει επιλογές σημείων για καρέκλα και καναπέ

πόση ομοιόμορφη διασπορά(σε τι αποστάσεις) πέραν της θέσης ακρόασης θέλουμε?
Για συμβατικά δικαναλικά setup με δορυφόρους μονοπολικής ακτινοβολίας κάθε δυνατή τοποθεσία έμπροσθεν των δορυφόρων σε διαφορετικές αποστάσεις και όχι κολλητά σε τοιχωματικά όρια για να είμασταν...μετριοπαθείς.

Ο ίδιος βεβαίως έχω προβλέψει ικανοποιητική απόκριση και για θέση πολύ κοντινή σε τοιχωματικό όριο,όπως εκείνη στο προσκέφαλο του κρεβατιού από το setup με τα Vecteur...
..δεν εχει σημασία. Άλλαι αι βουλαί!

..θα..τα ξαναγορασω εγώ! Και δε μου λες ρε καλόπαιδο, ή αρχική τιμή ποια ήταν?
Η καλύτερη ΄΄τιμωρία΄΄ θα ήταν να τ'αποκτούσα ο ίδιος και κατόπιν να παρουσίαζα πώς θα μπορούσαν ν'αποδώσουν υπό δικές μου συνθήκες setup...
Το πρώτο Electa Amator με τις αυθεντικές του βάσεις ήταν το μοναδικό ηχείο για το οποίο έχω ποτέ μετανιώσει - έστω και ύστερα από χρόνια - που έφυγε από τα χέρια μου...Και να μην έπαιζε ποτέ,θ'άξιζε να το είχα να το χαζεύω με τις ώρες.😢
...
πρέπει να γίνει κατανοητό ότι πολυκάναλο σωστό ξεκινά από ίδια ηχεία παντού πλέον..
Μα και τα δικαναλικά οφείλουν να ξεκινούν από δεδομένο χώρο και δύο ηχεία δορυφόρους διευθετημένα σε προβλεπόμενες θέσεις . Όλα τ'άλλα θα ΄΄χτίζονταν΄΄ πάνω σε αυτόν τον ακρογωνιαίο λίθο και όχι αντιστρόφως,από πηγές λ.χ. ή ενισχυτικά...

Last edited:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
και χρέπια ίδια να χεις...θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο από το να έχεις 2 κορυφαία ηχεία L-R και τα υπόλοιπα κάσες

δεν υπάρχουν πολλές εκπτώσεις σε αυτό
ειδικά όταν δεν μπορείς να κάνεις σωστές ρυθμίσεις για τον κάθε δορυφόρο ξεχωριστά
Χάρι συμφωνώ. Το ξερω, το εχω γραψει και σε κάποιο άλλο θέμα. Η πολυτυπία γενικά δε βοηθά. Όμως δε θα μπορούσα να αγοράσω SF για να φτιάξω 5,1, ή ,2. Κάποια στιγμή η "αιμοραγια" πρέπει να σταματήσει. Τη στιγμή μάλιστα που δε μ' ενδιαφέρει να φτιάξω ένα ref πολυκαναλο..

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Η καλύτερη ΄΄τιμωρία΄΄ θα ήταν να τ'αποκτούσα ο ίδιος και κατόπιν να παρουσίαζα πώς θα μπορούσαν ν'αποδώσουν υπό δικές μου
.
Η καλύτερη ΄΄τιμωρία΄΄ θα ήταν να τ'αποκτούσα ο ίδιος και κατόπιν να παρουσίαζα πώς θα μπορούσαν ν'αποδώσουν υπό δικές μου συνθήκες setup...
..σαν υπόθεση θα μπορούσα να τη δεχθώ. Όμως η "ταπείνωση" θα μπορούσε να προέλθει και δια της αντιστρόφου οδού, όπου παρά τις προσπάθειές σου, οι προσδοκίες σου να μην εκπληρώνονταν.

Τυχόν απόρριψη αυτής της παραμέτρου από μέρους σου θα φανέρωνε μη σωστή επιτελική σκέψη...

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.230
Μη το γελάς και τόσο,είχε πλευρές από φέτες μασίφ ξύλινες με σατινέ βερνίκωμα και δερμάτινη επένδυση σε πρόσοψη και...οπίσθια.:O_o:
Αχ, πριν 30 χρόνια θα σούλεγα, φερ' τα γιαμαχάκια σου να τους βάλω δερμάτινη επένδυση, να κάνουνε τις σονοφάμπιες να μοιάζουν ιταλίδες βλαχάρες.
Μπαρδόν. Αρχοντοχωριάτισσες έπρεπε να γράψω...:lolsign:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.529
.

..σαν υπόθεση θα μπορούσα να τη δεχθώ. Όμως η "ταπείνωση" θα μπορούσε να προέλθει και δια της αντιστρόφου οδού, όπου παρά τις προσπάθειές σου, οι προσδοκίες σου να μην εκπληρώνονταν.

Τυχόν απόρριψη αυτής της παραμέτρου από μέρους σου θα φανέρωνε μη σωστή επιτελική σκέψη...
Η αποτυχία στο νου είναι πάντα μια πιθανότητα,αρκεί να μη γίνει...εναλλακτική επιλογή.:sneaky:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.085
Παιδιά, τα γούστα είναι γούστα, πάω πάσο.

Άλλο όμως τα γούστα, κι άλλο το σοβαρό αποτέλεσμα. Είναι πάντα θέμα προτεραιοτήτων. ;)

Reaction score
6.193
Τα τρία μπροστινά πρέπει σίγουρα να είναι ίδια και στο ίδιο ύψος. Τα sr και πιο μικρά να είναι δεν χάθηκε ο κόσμος, απλά τουλάχιστον θα πρέπει να είναι της ίδιας σειράς με τα μπροστινά. Ιδανικά βέβαια πρέπει να είναι όλα ίδια.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.529
Τα τρία μπροστινά πρέπει σίγουρα να είναι ίδια και στο ίδιο ύψος. Τα sr και πιο μικρά να είναι δεν χάθηκε ο κόσμος, απλά τουλάχιστον θα πρέπει να είναι της ίδιας σειράς με τα μπροστινά. Ιδανικά βέβαια πρέπει να είναι όλα ίδια.
Κάτι ανάλογο ισχύει και με τους χαρακτήρες...Ιδανικά θα έπρεπε όλοι οι συμμετέχοντες να είχαν ίδιο,είτε για να μην τσακωνόμασταν,είτε για να ήταν καλύτερα διαχειρίσιμος...ο όποιος τσακωμός.:sneaky:

Reaction score
15.543
Χάρι συμφωνώ. Το ξερω, το εχω γραψει και σε κάποιο άλλο θέμα. Η πολυτυπία γενικά δε βοηθά. Όμως δε θα μπορούσα να αγοράσω SF για να φτιάξω 5,1, ή ,2. Κάποια στιγμή η "αιμοραγια" πρέπει να σταματήσει. Τη στιγμή μάλιστα που δε μ' ενδιαφέρει να φτιάξω ένα ref πολυκαναλο..
και ο EAR ετσι τα ειχε (διαφορετικα.ηχεια για πολλα χρονια ) και ακουγε, εμαθε ομως οτι ειναι λαθος και πηρε ιδια...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
Δεν νομίζω ότι αυτά που λες έχουν την όποια υπαρκτή βάση (υβριστικός υπαινιγμός τσ... τσ... τσ… που είναι το υβριστικό δεν λες όμως στο “βλήματα” ή στα “καλώδια”), ειδικά αν κάνεις μια αναφορά στο παρελθόν και στον “εκλεπτυσμένο” γλωσσικό χειρισμό της “ελίτ” του site στο ίδιο ακριβώς post . Κατά τα λοιπά μην μου προσάπτεις χαρακτηρισμούς στην προσπάθειά σου να αδειάσεις τη ντουλάπα σου και να φανείς καμπόσος, εκτός και αν η μνήμη σου και η εφαρμογή της όποιας εξουσίας σου έχει δοθεί λειτουργεί εντελώς επιλεκτικά για ότι δεν συμπλέει με σένα και τις απόψεις σου… :)
Και κάτι ακόμα ποιος χαρακτηρίζει κάποιον σαν "θύμα" και με τι κριτήρια αυτό επιτρέπεται και το "βλήμα" ως επίσης ένας χαρακτηρισμός "λάθους" ή "άσχετης" επιλογής απαγορεύεται;
πάμε πάλι ξανα΄....
το τι γινόταν στο παρελθόν σταματάει εδώ

στην αρχή της καριέρας μου σας ζήτησα να διαβάσετε από όλους τον κανονισμό

εσύ μάλλον δεν μπήκες στην διαδικασία

Κάθε απορία που έχει σχέση με διαγραφή μηνυμάτων ή μελών του AVsite, ή με οποιαδήποτε ενέργεια της διαχειριστικής ομάδας, θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα στα μέλη της διαχειριστικής ομάδας και όχι δημόσια στο forum.

Παρότι το AVsite προωθεί την ανταλλαγή απόψεων και στηρίζει τη μοναδικότητα κάθε προσωπικότητας, μηνύματα που θα υπερβαίνουν τα όρια σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, όπως για παράδειγμα υβριστικές εκφράσεις και προσωπικές επιθέσεις μεταξύ μελών απαγορεύονται και θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Αν ένα μέλος θεωρεί ότι κάποιο μήνυμα που έχει γραφτεί εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες, θα πρέπει να το αναφέρει στη διαχειριστική ομάδα με το αντίστοιχο κουμπάκι της αναφοράς που υπάρχει σε κάθε μήνυμα. Απαγορεύεται η δημόσια τοποθέτηση τύπου "το τάδε μήνυμα είναι προσβλητικό", ή "γιατί διαγράφηκε το τάδε μήνυμα".

Υ.Γ. κ όποτε θέλεις δείξε μου με πμ που ακριβώς εφήρμοσα την ''εξουσία'' μου πάνω σου

Last edited:

Reaction score
15.543
Το ξέρω. Είναι όμως πανάκριβα Αλέξανδρε. Στο πολυκαναλο δεν έχω απόλυτες απαιτήσεις. Η απολυτότητα εξαντλήθηκε στο δικαναλο. Μπορώ να ικανοποιηθώ και με πολύ λιγότερα χρήματα.
να παρεις τουλαχιστον σωστο κεντρικο ......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000