- Reaction score
- 15.543
ναι, μονο για παραβαν κανουν αυτα ετσι κιαλλιως ...
ναι, μονο για παραβαν κανουν αυτα ετσι κιαλλιως ...
Τώρα δλδ γιατί το έβαλες αυτό?
Τι abbey road και σαχλές λεμε τωρα....
View attachment 176621
Τις γκόμενες κοιτάζουν ρε, ποιος τα χέζει τα ηχεία..Ναι, αλλά αυτά δεν είναι B&W, είναι Focal.
Τι να κάνει ο κακόμοιρος ρε Ζορζ, δεν έχει club και τοβαλε εδώ..Ναι, αλλά αυτά δεν είναι B&W, είναι Focal.
ευγε χερ ντοκτορ αρχιζεις και σκεφτεσαι ορθολογικα εκανες και πολυ καλη εμφανιση στο νημα διακοπεςΤις γκόμενες κοιτάζουν ρε, ποιος τα χέζει τα ηχεία..
εμεις οι βινυλιαδες εχουμε υψηλη αισθητικη τι μας περασεςΣα το άλλο νήμα με τα βινύλια και τα πατώματα, γεμάτα πάτους τα πατώματα..
κακομηρος δεν ειμαι....Τι να κάνει ο κακόμοιρος ρε Ζορζ, δεν έχει club και τοβαλε εδώ..
ακομα χειροτερα(απο κακομοιρος) και δεν εχεις και με δαυτα clubκακομηρος δεν ειμαι....
Δεν εχω focal...
Eχω Adam ...!
Κοίτα, ζω στο 2020, όχι στη δεκαετία του '70..εμεις οι βινυλιαδες εχουμε υψηλη αισθητικη τι μας περασες
Νομιζα οτι εισαι μεγαλο παιδι και καταλαβαινεις ..........ακομα χειροτερα(απο κακομοιρος) και δεν εχεις και με δαυτα club
εισαι το δεύτερο άτομο μετά τον αδελφό μου που ξέρω να πήρε αυτά τα πράματα.... από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο σε αφήνουν να περάσεις ή πλακώνουν οι μπάτσοι ;Κοίτα, ζω στο 2020, όχι στη δεκαετία του '70..
Τα παπούτσια μου:
View attachment 177618
Συνδέονται με μπλουτουθ με το ρολόι μου και το κινητό μου, και βλέπω στους χάρτες με GPS τα βήματα που έκαναν τα παπούτσια μου