Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.108
ε θα διαβαζει αβουσαιτ και θα πηρε κοτετσοσυρμα...Τα κινέζικα λαμπατέρ του δίευρου παίζει να έχουν καλύτερα...
ε θα διαβαζει αβουσαιτ και θα πηρε κοτετσοσυρμα...Τα κινέζικα λαμπατέρ του δίευρου παίζει να έχουν καλύτερα...
Ακουστες διαφορες σε καλωδια ρευματος?
Γελάνε και τα καλώδια με όποιον πιστεύει πως η απάντηση μπορεί να είναι ναι.
Aκριβώς ίδια περίπτωση και εγώ. Και ακριβώς το ίδιο με τα καλώδια ηχείων! Οσο ακριβότερα τόσο περισότερο ξύριζαν.Προσωπικά μάλλον είμαι απ' τα κουφαλογα της παρεας.... Δεν ακουω διαφορά ουτε με καλώδια ρεύματος αλλά ούτε καν με αλλαγη των rca καλωδιων για line level.
Άκουσα μικρή διαφορά με καλώδια ηχείων όπου όσο πιο ακριβά τόσο χειρότερα. Δεν θυμαμαι μάρκες πανε χρόνια. Κατεληξα παντως στο χοντρό φθηνό multicore καλώδιο. Αυτο το φθηνιαρικο ναι...
Ξέρεις πόσοι ακούνε έτσι?Πήγα σ' ένα φίλο μου προχθές να τον βοηθήσω με τον καινούριο του AVR γιατί από αγγλικά δεν έχει ιδέα και το μενού του Marantz που πήρε το θεώρησε (και λογικό) σαν πυρηνική επιστήμη...
Διάφορα ακριβά μηχανήματα σε αφιερωμένο χώρο, τέλος πάντων τρέχω το audyssey και καθώς έκανε ιου ιου ανακαλύπτω πως έχει συνδέσει ανάποδα τα πίσω ηχεία (το αριστερό στο δεξί).
Σταματάω τη διαδικασία και πάω πίσω από το rack να τα αλλάξω.... και βλέπω κάτι καλώδια ηχείων που ακόμα και 'γω που δηλώνω αντικαλωδιάς έφριξα!!! Τα κινέζικα λαμπατέρ του δίευρου παίζει να έχουν καλύτερα...
Τον κοιτάω και του λέω.... "άμα σε βρει ο Λέανδρος τη γ@μησες..."!! Ακόμα ψάχνει να βρει ποιος είναι ο Λέανδρος
ναι ρε παιδια, αλλα το τελευταιο ενα ,εναμησι μετρο που θα παρει το ρευμα και θα κανει την διαφορα?
οταν ολη η προηγουμενη καλωδιωση ειναι η τυπικη ενος παλιου σπιτιου?
Ξερω, ειναι ενα θεμα που εχει χιλιοσυζητηθει πολλες φορες μεσα απο το φορουμ...........
Προφανως και οι διαφορες στο ακουσμα ΔΕΝ προερχονται απο το τελευταιο 1,5 μετρο αλλα ΑΠΟ την γεωμετρια, υλικα του καλωδιου που καταστελλει τα RF και βιομηχανικα παρασιτα τα οποια ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Σε πελατη με υποσταθμο της ΔΕΗ στο υπογειο της πολυκατοικιας του στην Πλακα, με πολυ ακριβο και ιδιαιτερο συστημα , ΚΑΝΕΝΑ καλωδιο που δοκιμασε ΔΕΝ επεφερε καμια διαφορα.
Αντιθετα πελατης στην Ελευσινα διπαιστωνε τεραστια επιδραση οποιασδηποτε αλλαγης καλωδιου ρευματος.
Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των καλωδιων ρευματος κινειται σε 3 αξονες.
1) Αν και ποση "βρωμια" (RF και βιομ. παρασιτα) υπαρχουν στην πριζα μας.
2) ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ η ΟΧΙ θωρακισμενη ειναι η συσγκευη μας οσον αφορα τα προβληματα του ρευματος
3) ποσο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ειναι το καλωδιο στην καταστολη τους.
Πολλοι μπερδευεστε γιατι μπορει να εχετε τυχη και να μην εχετε προβληματα στο ρευμα, οποτε οτι και να δοκιμασετε εχει απειροελαχιστο αποτελεσμα η απλα εχει προβλεψει ο κατασκευαστης η ενδεχομενως δοκιμαζετε μουφα καλωδιο !
και γιατί να επιλέξουμε καλώδιο και όχι κάποιο φίλτρο στους ακροδέκτες?1) Αν και ποση "βρωμια" (RF και βιομ. παρασιτα) υπαρχουν στην πριζα μας.
2) ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ η ΟΧΙ θωρακισμενη ειναι η συσγκευη μας οσον αφορα τα προβληματα του ρευματος
3) ποσο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ειναι το καλωδιο στην καταστολη τους.
εταιρίας χαιενδ καλωδίων εννοείς φαντάζομαιΕγώ θέλω να μου δείξουν ένα καλώδιο με 60db φιλτράρισμα στα παράσιτα. Μετρημένα.
Έμπαινε Γιούτσο!
Τα ουσιαστικά τα λήγοντα εις "-ούτσος" είναι ανδρείας ή σοφίας σημαντικά, π.χ. Ανδρούτσος, Πανούτσος.ο 1965, ο παίκτης του Ολυμπιακού Νίκος Γιούτσος κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Σύντομα γίνεται ένας από τους αγαπημένους παίκτες της κερκίδας, με το σύνθημα «έμπαινε Γιούτσο» να ακούγεται όλο και πιο συχνά.
Άρα, ο ισχυρισμός ορισμένων ότι... "αφού δεν άκουσες διαφορά έχεις μάπα μηχάνημα" είναι ανυπόστατος2) ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ η ΟΧΙ θωρακισμενη ειναι η συσγκευη μας οσον αφορα τα προβληματα του ρευματος
Η APC έχει ωραιότατα πολύπριζα 8 θέσεων παρακαλώ με φίλτρα EMI & RFI των 60db με 38.90€.
Από εκείνα που...καταστέλλουν τα δυναμικά,μήπως ;;;και γιατί να επιλέξουμε καλώδιο και όχι κάποιο φίλτρο στους ακροδέκτες?