Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Παιδιά εγώ θέλω ένας να βγει να πει ότι είπε στην γυναίκα του ότι έδωσε 200 ευρώ σε καλώδιο ρεύματος και ότι αυτή μετά δεν τον πλάκωσε στα χαστούκιαθελω ενας κυριος να βγει και να μου πει, οτι ξερεις κατι κυρ'Βασιλη, εβαλα το ταδε καλωδιο ρευματος και ακουσα διαφορα.
Η δικια μου ξερει ποσο κοστισε το καθε τι απο καλωδια,τα 5-6 πικαπ, κεφαλες, 3-4 cdp & dvd, λαμπες , δισκοι, σιντια , ηχεια κλπ.......Παιδιά εγώ θέλω ένας να βγει να πει ότι είπε στην γυναίκα του ότι έδωσε 200 ευρώ σε καλώδιο ρεύματος και ότι αυτή μετά δεν τον πλάκωσε στα χαστούκια
τι και συ?Και εγώ τα ίδια..
Και εγώ τα ίδια..
Ίσως έκανε τα ίδια με τον puretone στο σπίτι παντρεμένου ξαδέλφου τουτι και συ?
θες να μας πεις ότι τρύπησες το ταβάνι του χολ για ξεχωριστή γραμμή σύμφωνα με τους κανονισμούς της ηλεκτρικής υπηρεσίας της χώρας σου αντί για μπαλαντέζα οικοδομής να διασχίζει μόνιμα το μισό σπίτι?
τα ιδια καναμε και στο σπιτι ....................... παντρεμενου ξαδελφου μου εν γνωσει της συμβιας του
οχι....δεν χρειαστηκε τετοια γραμμη...τι και συ?
θες να μας πεις ότι τρύπησες το ταβάνι του χολ για ξεχωριστή γραμμή σύμφωνα με τους κανονισμούς της ηλεκτρικής υπηρεσίας της χώρας σου αντί για μπαλαντέζα οικοδομής να διασχίζει μόνιμα το μισό σπίτι?
Δε λέω,τιμητική η διάθεση.Είναι όμως πιθανότερο ν'αποκτούσα κάποτε Atmos με όλα τα κομφόρ και Geithein 901 ως δορυφόρους,παρά...σύζυγο.Αν αλλάξεις ποτέ γνώμη εδώ είμαστε.
Σόδομα και Γόμορρα...Και ύστερα χαλάει κάποιους το sub στην άκρη του κρεβατιού και σε δική του βάση...Ίσως έκανε τα ίδια με τον puretone στο σπίτι παντρεμένου ξαδέλφου του
και εσύ νομίζεις τώρα ότι αν κάποτε αποκτούσες χομ σινεμα με geithain....Δε λέω,τιμητική η διάθεση.Είναι όμως πιθανότερο ν'αποκτούσα κάποτε Atmos με όλα τα κομφόρ και Geithein 901 ως δορυφόρους,παρά...σύζυγο.
Κοιτα.Η συζυγος δεν ειναι κακο πραγμα. Η παντοφλα και το.........μουστακι ειναι . Οι συζυγοι,μοιραζονται τον.......ζυγο ε ?.Είναι όμως πιθανότερο ν'αποκτούσα κάποτε Atmos με όλα τα κομφόρ και Geithein 901 ως δορυφόρους,παρά...σύζυγο.
Εμας εδω περνανε πλαστικους σωληνες στους τοιχους ..........αντί για μπαλαντέζα οικοδομής να διασχίζει μόνιμα το μισό σπίτι?
Εισαι παντρεμενος; Επιτηδες εγραψα τη λεξη (ανκαι πλεονασμος ηταν στην προταση),για να ακουσουμε κατι απο παντρεμενους που κοροιδευουν τους καλωδιαδες. Για να .....ακουσουμε μουστακια............παντρεμεναΊσως έκανε τα ίδια με τον puretone στο σπίτι παντρεμένου ξαδέλφου του
Έχω ένα θέμα...Θεωρώ πως εκείνες είναι το ΄΄ισχυρό΄΄ φύλο...εχεις θεμα με τις γυναικες βλεπω......δεν εχεις αυτοπεποιθηση μπουτια...
...κανε αλλιως την φραντζα...
Ο τροπος να τις αφοπλισεις ειναι να τους το αναγνωρισεις. Και ολα θα πανε καλα .......Έχω ένα θέμα...Θεωρώ πως εκείνες είναι το ΄΄ισχυρό΄΄ φύλο...