PURETONE
Ένα σκέτο "Π"
- Reaction score
- 4.017
Στο τελος της ....... σκηνης,τα πραγματα θα παρουν τον δρομο τουςΈτσι. Βγάλε γούστα !
View attachment 177984
Στο τελος της ....... σκηνης,τα πραγματα θα παρουν τον δρομο τουςΈτσι. Βγάλε γούστα !
View attachment 177984
δεν θελει καν σηζητηση πολυ σωστα το θεωρειτε μεσιε μπουτιαΈχω ένα θέμα...Θεωρώ πως εκείνες είναι το ΄΄ισχυρό΄΄ φύλο...
Χμμμ...Εύστοχη υπόμνηση...Οπότε αποκλείεται και Atmos με Geithein...και εσύ νομίζεις τώρα ότι αν κάποτε αποκτούσες χομ σινεμα με geithain....
θα σε άφηνε αστεφάνωτο ο Εαρ και δεν θα σου κατσικωνόταν να γίνετε ένα υπέροχο γκει ζευγάρι
Εεεε οοοο ο γιατρός έχει αποκατασταθεί πλήρως! Χώρια που τον είδα πρώτος!και εσύ νομίζεις τώρα ότι αν κάποτε αποκτούσες χομ σινεμα με geithain....
θα σε άφηνε αστεφάνωτο ο Εαρ και δεν θα σου κατσικωνόταν να γίνετε ένα υπέροχο γκει ζευγάρι
Στα κελιά, τα σαμπ, για εξοικονόμηση χώρου τα ΄χουν εντοιχισμένα βρεΔηλαδή έπρεπε να γίνει έλεγχος για να βρουν 2 σαμπ και 7 ηχεία, τα έκρυβαν σε χαραμάδα στον τοίχο
Όσο ζεις, μη λες ποτέ.Χμμμ...Εύστοχη υπόμνηση...Οπότε αποκλείεται και Atmos με Geithein...
Ποτέ...δεν θα το μάθαινες.Το πολύ να έμενες με την εντύπωση ότι θα είχα ένα ζεύγος δικαναλικό.Όσο ζεις, μη λες ποτέ.
Τα πράγματα είναι απλά...Για να εγκαθιστούσα πολυκαναλικό - όχι υποχρεωτικά Atmos - θα πρέπει να έχω φτιάξει χώρο ακρόασης με RT γύρω στα 300 msec...Οπότε δεν θ'ανησυχούσες,τουλάχιστον μέχρι να είχα διαθέσιμο κάποιον χώρο ακρόασης με ανάλογο RT...Θα δείξει αν έχω...Ρε τη σουπχιάαααααα
Περίεργο σου φαίνεται;... εγω μπαινω σε αυτο το νημα να σιγουρευτω οτι δε μπαινει κανενας καλωδιας... και δεν το πιστευω !!
άλλα μου έταξαν εμένα... εγω μπαινω σε αυτο το νημα να σιγουρευτω οτι δε μπαινει κανενας καλωδιας... και δεν το πιστευω !!