- Reaction score
- 15.543
περιττο να πω οτι οποιος εφτιαξε αυτη την καμπυλη στα pmc ειναι για κρεμασμα .....δεν εχει επαφη και καλο ειναι να μην ξαναασχοληθει......λιγοτερα db απο τα 100hz και κατω ;
Τέτοια κόλπα έκανα επί χρόνια προ REW και λογισμικών διόρθωσης...Ευχαριστήθηκα πολύ διαπιστώνοντας επιπλέον ότι οι θέσεις που είχα επιλέξει για κάποια χοανάτα ηχεία ήταν τελικώς και οι βέλτιστες από μετρητικής άποψης...Τώρα οι όποιες αναζητήσεις μπορούν να πιστοποιηθούν με κάθε επισημότητα και ακόμα περισσότερο να προκύπτουν καμπύλες-στόχοι στις οποίες να προσαρμόζεται το ακουστικό αισθητήριο,ώστε να επιζητεί την ισορροπία αντί μιας απολαυστικής εκκεντρικότητας.Έτσι! Αυτό λέγεται επίδειξη
Ανώτερης τεχνικής και είναι για λίγους...
Αναμένω και την κάρτα μέλους με τα ΄΄ειδικά΄΄ προνόμια...
πμ με την διευθυνση να σου στειλω καρτα με τα ΄΄ειδικά΄΄ προνόμιαΑναμένω και την κάρτα μέλους με τα ΄΄ειδικά΄΄ προνόμια...
Σκάβαμε τα ντουβάρια στο σπίτι για εντοιχισμό των ηχείων κάτι οι λάσπες κάτι οι σοβάδες που χρόνος αλλά δεν υπάρχει και ενδιαφέρον στα νήματα που κυριαρχούν τον τελευταίο καιρό.σαν τα σαλιγκάρια βγαίνετε μερικοί
Προτιμώ να παίζω με...ακριβούς ανθρώπους.πμ με την διευθυνση να σου στειλω καρτα με τα ΄΄ειδικά΄΄ προνόμια
δεν σχολιαζω περι sub και RT .......μολις παιξεις και με ηχεια τυπου jio τα ξαναλεμε
Ούτε μια καλωδίωση της προκοπής...Ούτε ένα τόσο δα βυσματάκι...Σκάβαμε τα ντουβάρια στο σπίτι για εντοιχισμό των ηχείων κάτι οι λάσπες κάτι οι σοβάδες που χρόνος αλλά δεν υπάρχει και ενδιαφέρον στα νήματα που κυριαρχούν τον τελευταίο καιρό.
ενώ τον παλιό σου ξούριζαν τη σκέψη..αλλά δεν υπάρχει και ενδιαφέρον στα νήματα που κυριαρχούν τον τελευταίο καιρό.
συνέχισε να σκαβς μέχρι να βρεις πετρέλαιοΣκάβαμε τα ντουβάρια στο σπίτι για εντοιχισμό των ηχείων κάτι οι λάσπες κάτι οι σοβάδες που χρόνος
Να ζητάς άδεια και για τη μουσική που ακούς. Όχι ημίμετρα.Παρών! Με ένα sub στην ενδεδειγμένη θέση όμως και με άδεια.
Και τα καλώδια μου αναβάθμισα και τα ηχεία μου αλλά δεν είναι της παρούσης.Ούτε μια καλωδίωση της προκοπής...Ούτε ένα τόσο δα βυσματάκι...
Βλακεία είπες. Δε χρειάζεται να ζητήσω από κανέναν την άδεια. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.Να ζητάς άδεια και για τη μουσική που ακούς. Όχι ημίμετρα.
Καλά τραβάς,μετά τα...καλώδια-παγίδες νάσου και οι μπασοπαγίδες.Και τα καλώδια μου αναβάθμισα και τα ηχεία μου αλλά δεν είναι της παρούσης.
Α πήρα και τέσσερις μπάσο παγίδες
Φίλε μου, χαλάρωσε, έκανα ένα τρολοαστειάκι στο αστειάκι σου. Όσο για τις μουσικές που ακούω, μακάρι να υπήρχε άτομο από το οποίο θα έπαιρνα άδεια - θα πρέπει να ήταν πολύ γαμάτος τύπος.Βλακεία είπες. Δε χρειάζεται να ζητήσω από κανέναν την άδεια. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ε, βάλε φατσούλα με γλωσσίτσα έξω να το καταλάβω βρε παιδί μου! Χωρίς emoticon νόμιζα ότι το έλεγες σοβαρά.Φίλε μου, χαλάρωσε, έκανα ένα τρολοαστειάκι στο αστειάκι σου.
κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κατανοητό το πως συμπεριφέρονται οι χαμηλές συχνότητες σε ένα κλειστό χώρο και γιατί τα ηχεία δεν μπορούν να είναι και subΤουλάχιστον ένα sub χρειάζεται σε ένα δικαναλο σύστημα αρκεί να γίνει σωστά η δουλειά. Επίσης να είναι sub που να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά των ηχείων σου,μην έχεις έναν Δαυίδ sub δίπλα σε 2 Γολιάθ ηχεία..
Και χωρίς sub μπορείς να παίξεις αλλά το sub δίνει σίγουρα το κάτι παραπάνω.
Άντε να τους πείσεις..Πάντα με subs πρέπει να παίζεις, Γολιάθ ή μη.
Τα Γολιάθ ηχεία σίγουρα θα δώσουν το κάτι παραπάνω σε απόσταση ακρόασης.
Και χωρίς μεγάλα ηχεία μπορείς. Χωρίς subs ποτέ.
500 watt rms ηχεία και σαμπ 100 watt; Αναλογία 1 προς 5;Εννοούσα ότι δε μπορείς να έχεις 2 ηχεία 500 watt rms και να τους βάλεις 1 sub 100 watt.. τους βάζεις ένα ανάλογο sub.
Γενικά το sub χρειάζεται για πιο ολοκληρωμένο ήχο.
Τα σαμπ είναι τα θεμέλια της μουσικής.