JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.062
Μα"ιμού βάλε decode mode on. Δεν σε πιάνω.
εγώ που θέλω, να βγάλω το adblock;Και εγώ,Επί τη ευκαιρία,θερμή παράκληση στους διαχειριστές να προσέξουν αν είναι δυνατόν κάποιες διαφημιστικές καταχωρήσεις όπως μια πρόσφατα εμφανισμένη .
Δεν θέλω να γνωρίσω άλλες ώριμες γυναίκες στη περιοχή μου!!!
.. ειναι σαν τα πολλα σαμπ αυτοακυρονονται καποιες συχνοτητες. και εχεις πληρες συνολο.Μα"ιμού βάλε decode mode on. Δεν σε πιάνω.
τώρα που το λες .....Πάρε άλλο σαλόνι, σε άλλο σπίτι.
Τα λεφτά είναι πάντα το πρόβλημα.
σε καμία περίπτωση . Θα γεμίσει η θέα από την μπαλκονόπορτα με Ηχεια ?Σα να λέμε,δεν υπάρχει περίπτωση να εγκατασταθεί ποτέ το setup με επιμήκη προσανατολισμό εντός του σαλονιού;
αυτές μονο υψηλές βγάζουν ομως.. και αμα έχεις ανακλάσεις στον χώρο γμσετα!.. ειναι σαν τα πολλα σαμπ αυτοακυρονονται καποιες συχνοτητες. και εχεις πληρες συνολο.
-με μια γυναικα δε βγαζεις ακρη με 2 βγαζεις ακρη αλλα αν παρεις μια πλευρα εχεις τη γκρινια της αλλης...με 3 ειναι τελεια γιατι δε χρειαζεται καν να παρεις θεση.
το λεει και το τραγουδι:
ο καναπές πιο μπροστά δεν θα πάει .....δεν υπάρχει λόγος .( έχει μετρηθεί )Ή να παει ο καναπές ενάμιση μέτρο πιο μπροστά;
Και να πάρει 4-8 κλειστά μεγάλα σαμπ;
Και 4 ηχεία οροφής απο την ίδια σειρά;
Και να έρθει ο Τομ για καλιμπράρισμα επι τόπου.
Το πρώτο θα κοστίσει πολυ ακριβότερα απο τα άλλα τρία, αλλα γίνεται. Τζιο: Αν σου πει κιχ, μέτρα της 30.000€ να παει για ψώνια. Όλες οι αντιρρήσεις θα καμφθούν άμεσα. (Αν χρειαστεί μέτρα 50.000)
Συνολικό κόστος περιπου 100000€.
Πάντα είναι θέμα χρημάτων.
δεν προσεκσες καλα το μουσικο κομματι που το συνοδευει...υπαρχουν λυσεις..αυτές μονο υψηλές βγάζουν ομως.. και αμα έχεις ανακλάσεις στον χώρο γμσετα!
δεν υπάρχει λόγος μπουτιαμ......Σα να λέμε,δεν υπάρχει περίπτωση να εγκατασταθεί ποτέ το setup με επιμήκη προσανατολισμό εντός του σαλονιού;
Υπαρχουν. είσαι Παραπλανημένος.....Δεν υπάρχουν.
αλεξη.....σε παρακαλώ πολύ .@jiovani75 εγώ λέω να κόψεις τα πολλά πολλά με το γνωστό πρόσωπο. Σε Audio θέματα τουλάχιστον.
Οι απόψεις σου ξεκάθαρα χωρίζονται σε προ Λ και μετά Λ εποχή.
Έχεις ήδη το γνωστό βιβλίο το οποίο έχει μέσα αποτελέσματα ερευνών που κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει στο ίδιο επίπεδο και κάθεσαι και ασχολείσαι με το τη λέει ο καθένας.
Εχει χαλάσει λίγο τη πυξίδα καπετάνιε.
Φιλικά πάντα
Άλλος είναι ο λόγος και όχι αυτός που νομίζεις.Υπαρχουν. είσαι Παραπλανημένος.....
τα πιο πολλά στούντιο δεν έχουν σαμπ......λες να είναι μαλακες οι Επαγγελματίες?
στο λέω αυτό γιατί από αυτόν τον χώρο Προέρχεσαι .....
Λόγος πάντα υπάρχει,παράλληλα όμως δεν μας...πέφτει σε ξένα νοικοκυριά.δεν υπάρχει λόγος μπουτιαμ......
Αν είναι έτσι, τότε ξεκίνα να τα βλέπεις όλα με άλλη οπτική γωνία:λεφτα υπάρχουν......δεν είναι αυτά τα πραγματικά προβλήματα....
τα προβλήματα ξεκινούν όταν δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.
Έχεις δίκιο @alexis , τον έπεισα ν ακούει βιολιά χωρίς σαμπ!@jiovani75 εγώ λέω να κόψεις τα πολλά πολλά με το γνωστό πρόσωπο. Σε Audio θέματα τουλάχιστον.
Έχεις ήδη το γνωστό βιβλίο το οποίο έχει μέσα αποτελέσματα ερευνών που κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει στο ίδιο επίπεδο και κάθεσαι και ασχολείσαι με το τη λέει ο καθένας.
Εχει χαλάσει λίγο τη πυξίδα καπετάνιε.
Φιλικά πάντα
Έλα βρε, αμέσως αρπάχτηκες.αλεξη.....σε παρακαλώ πολύ .
Εδώ εννοείται πως κάνω πλάκα.@jiovani75 εγώ λέω να κόψεις τα πολλά πολλά με το γνωστό πρόσωπο. Σε Audio θέματα τουλάχιστον.
Εδώ πάλι όχι.Έχεις ήδη το γνωστό βιβλίο το οποίο έχει μέσα αποτελέσματα ερευνών που κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει στο ίδιο επίπεδο και κάθεσαι και ασχολείσαι με το τη λέει ο καθένας.
Ακομα μαιμου??? Λαγος δεν ειπαμε?!τα κουρελια ομως τραγουδανε ακομα...
εκει δεν ειναι παντα οι αντιηρωες?Επειδη ακριβως δεν ηταν λαγοι! Ηταν στην αντιπερα οχθη του συστηματος.