Τι αλλαγες κανετε ανα εποχη στο ηχοσυστημα σας..

Reaction score
6.110
ειναι γνωστο πως η καθε εποχη στο σπιτι , επιφερει και καποιες αλλαγες οπου θεωρω αλλαζουν την ηχητικη μας ταυτοτητα.
χειμωνας με κλειστα παραθυρα , κλειστες πορτες ,πατωματα με μοκετες η χαλια επιδρουν δραματικα και ο ηχος στα αυτια μας ερχεται πολυ διαφορετικα.
αντιθετα με το καλοκαιρι που τα παντα ειναι ανοιχτα και ελευθερα , παλι ολα ειναι διαφορετικα.
και ενω μετα απο καποιες μερες συνηθιζει το αυτι στον χωρο καποιοι οπως εγω ολο αυτο με χαλαει.
θα ηθελα πολυ ολο αυτο να μην συνεβαινε αλλα δεν μπορουμε να αλλαξουμε τους νομους της φυσικης.

προσωπικα ολα τα χρονια γινομαι κακο σπυρι μην περιμενοντας να συνηθισω αλλαζοντας(και καλα τωρα) διαφορα μπλιμπλικια τα οποια θα κανουν μικροτερη διαφορα αλλα μπα...........ματαια οταν μπει το γαμωχαλι , τα πριμα ναι μεν γινονται πιο γλυκα αλλα πανε περιπατο μαζι με τα μεσαια.
το ιδιο συμβαινει και οταν βγαινει, οπου αυτα γινονται λογω ανακλασεων πιο εντονα και εκει χανεται μερος του μπασου αφου μεγαλωνει ο χωρος λογω του οτι ειναι ανοιχτα τα παντα, εκτος και αν εχεις κλιματιστικο και τα εχεις κλειστα.

τη λυση την εδωσε η γυναικα μου( xaxaxaxa) ετσι απλα και ανωδυνα , μιας και εδω και καποιες μερες ξαναπηρα τις παλιες μου αγαπες A.S XANADU και εχοντας και τις αλλες αγαπες epos m22i , λεγοντας μου, τα μεν τα κρατας για καλοκαιρι( EPOS) και τα Ελληνικα για χειμωνα αφου σου αρεσουν και τα δυο, και παψε να μας ζαλιζεις τα ουμπαλα με το χαλι της μανας μου...........:p:p

εσεις ρε παιδια σοβαρα τωρα, κανετε καποιες αλλαγες η τα εχετε χειμωνα καλοκαιρι βρεξει χιονισει ιδια?
πολλες καλημερες σε ολη την παρεα.
Δεν εχω παρατηρησει καποιες αξιες λογου διαφορες στην αποδοση μεταξυ χειμωνα/καλοκαιριου οποτε δεν κανω καποια αλλαγή στο setup

Reaction score
6.110
Μα δεν υπάρχουν , κάποιες , για να το κάνεις θέμα.
Δεν ξεκινησα καποιο "θεμα". Απλα απαντησα στον φίλο που ξεκίνησε το "θέμα" και εκανε, εκτός των αλλων, και την κάτωθι ερώτηση:
"..εσεις ρε παιδια σοβαρα τωρα, κανετε καποιες αλλαγες η τα εχετε χειμωνα καλοκαιρι βρεξει χιονισει ιδια?
πολλες καλημερες σε ολη την παρεα.""

Reaction score
846
Μα δεν υπάρχουν , κάποιες , για να το κάνεις θέμα.
Ότι πεις Μεσιε.
Ερώτηση όμως.
Αν δεν υπήρχαν , τότε για πιο λόγο όλα τα καταστήματα ηχου έχουν μπροστά από τα ηχοσυστήματα τους , μοκέτες ;
Γιατί δεν τα έχουν γυμνά να κάνουν και οικονομία;
Παρακαλώ;

Reaction score
674
Πιθανόν αλλαγές να έχουν νόημα όταν κάποιος έχει ενισχυτικά τάξης Α που παράγουν αρκετή ζέστη και να υπάρχει μια δυσκολία σε ακρόαση μουσικής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Reaction score
30.296
Ότι πεις Μεσιε.
Ερώτηση όμως.
Αν δεν υπήρχαν , τότε για πιο λόγο όλα τα καταστήματα ηχου έχουν μπροστά από τα ηχοσυστήματα τους , μοκέτες ;
Γιατί δεν τα έχουν γυμνά να κάνουν και οικονομία;
Παρακαλώ;
Δεν είπα ότι δεν κάνουν διαφορές τα χαλιά. Εχω χαλί στρωμένο μπροστά από τα ηχεία μου μόνιμα, χειμώνα καλοκαίρι.
Αυτό όμως δεν είναι διαφορά.

Reaction score
3.249
Δεν είπα ότι δεν κάνουν διαφορές τα χαλιά. Εχω χαλί στρωμένο μπροστά από τα ηχεία μου μόνιμα, χειμώνα καλοκαίρι.
Εσύ στο σαλόνι σου δεν θες χαλί, τομάρι από τυραννόσαυρο θες για να το καλύψεις αυτό το πράγμα.

Reaction score
30.296
Βάζω 4 χαλιά , 3 στο σαλόνι και 1 στην τραπεζαρία.
Ενίοτε αναλόγως των ορέξεων βάζω και 4 στο σαλόνι και 1 στην τραπεζαρία. :rofl:

Reaction score
3.249
Βάζω 4 χαλιά , 3 στο σαλόνι και 1 στην τραπεζαρία.
Ενίοτε αναλόγως των ορέξεων βάζω και 4 στο σαλόνι και 1 στην τραπεζαρία. :rofl:
Θύμισε μου όταν ξανά έρθω να φέρω Walkie talkie για να μιλαμε ρεη!

gid

Reaction score
10.507
Εγώ δεν έχω χαλί στο χώρο οπότε όταν πιάσουν τα κρύα ανασηκώνω λίγο περισσότερο τα καλώδια. :thumbsup:

Reaction score
846
Τότε Γιάννη μου , εσυ δεν ακούς διάφορες, είσαι ο τυχερός της υπόθεσης.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.648
Εγω πάντως αλλάζω ρούχα, ζέστη πιζαμουλα το χειμώνα, σορτσάκι και διχάλο σαγιονάρα το καλοκαίρι. Η σαγιονάρα με βοηθάει και στον ρυθμό της μουσικής. Κάτι σαμπο ξύλινα ενοχλούσαν τον απο κάτω και τα σταματησα...:p

Reaction score
846
Εγω πάντως αλλάζω ρούχα, ζέστη πιζαμουλα το χειμώνα, σορτσάκι και διχάλο σαγιονάρα το καλοκαίρι. Η σαγιονάρα με βοηθάει και στον ρυθμό της μουσικής. Κάτι σαμπο ξύλινα ενοχλούσαν τον απο κάτω και τα σταματησα...:p
Ο κάθε ένας ,αναλόγως με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ένα ποστ, απαντάει ανάλογα.
Σε ευχαριστώ .

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.648
Ο κάθε ένας ,αναλόγως με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ένα ποστ, απαντάει ανάλογα.
Σε ευχαριστώ .
Ωστοσο ειμαι και εγω απο αυτούς που δεν αλλάζω κατι στο σύστημα μου. Το μονο που φεύγει ειναι το χαλί μπροστά απο το συστημα και κάνει διάφορα περισσότερο οταν ειναι εκει παρα οταν λείπει. Αυτό με εχει κάνει να μην ασχολούμαι πολυ με μετρήσεις γιατί παιζει σοβαρό ρόλο κάθε φορά που φεύγει.

Reaction score
3.624
Συγγνώμη, άσχετο αλλά και σχετικό: εδώ στην παραλία με 60 βαθμούς τις βλέπεις να φοράνε... παντόφλες γούνινες...
Η τελευταία λέξη της μόδας.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
93.137
Ξερωγω έχει 45 βαθμους το καλοκαίρι και το γουναρικο στο πάτωμα δεν μοιάζει σωστό;
Τι εννοείς γουναρικό; Και τι εννοείς “σωστό”;

Reaction score
3.249
Το χαλί ντε... Με 40+ βαθμούς στην Αθήνα ρε μάνα μου ποιο χαλί ; Εδώ πετάμε παγάκια στο πάτωμα να δροσίσει λίγο η πατουσα.
Εκτός αν έχει να βαράει το ac όλη μέρα, εκεί αλλάζει το πράγμα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.163
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos