- Reaction score
- 79.999
copy paste λέγεταιβασικα επιβεβαιωνεται η πρακτικη του @daharis666 που ξεφτυλιζει κοσμο.
copy paste λέγεταιβασικα επιβεβαιωνεται η πρακτικη του @daharis666 που ξεφτυλιζει κοσμο.
για την ελλειπση σοβαροφανειας οπου δε χρειαζεται λεω...copy paste λέγεται
Sorry για το off-topic, αλλά το 500ευρω δεν έχει αποσυρθεί. Σταμάτησε να τυπώνεται το τέλος του 2018, αλλά " το τραπεζογραμμάτιο των 500 ευρώ, όπως και οι άλλες ονομαστικές αξίες των τραπεζογραμματίων ευρώ, θα διατηρούν πάντα την αξία τους και μπορούν να ανταλλάσσονται στις εθνικές κεντρικές τράπεζες του Ευρωσυστήματος για απεριόριστο χρονικό διάστημα ".Κάτσε βρε , υπάρχουν και τα άλλα των 100 και 200, των 500 έχουν αποσυρθεί.
Είσαι μια εσύεγώ θα σταθώ σε αυτό
και αυτό
και ότι άρα ότι έγραφες πέρυσι ήταν λίγο πολύ μπαρουφίτσες
και άρα να μην παίρνουμε σοβαρά τις ακουστικές σου εντυπώσεις
κάτι αντίστοιχο με αυτό που γίνεται και σήμερα δηλαδή αλλά από την άλλη σχολή
ραντεβού σε 12 μήνες από τώρα λοιπόν
καλές ηχητικές απολαύσεις από εμένα και υγεία
σοβαρότατα τα βλέπωΕίσαι μια εσύ
Σοβαρά να τα βλέπεις αυτά που λέει..
Το να σου αρέσει η δημιουργία ίντριγκας το καταλαβαίνω αλλά δεν συνάδει με το καινούργιο σου ρόλο σε παρακαλώ πολύ προσαρμόσου.και ότι άρα ότι έγραφες πέρυσι ήταν λίγο πολύ μπαρουφίτσες
Εσύ προσωπικά να μην τις παίρνεις στα σοβαρά όπως και εγώ δε έχω πάρει εσένα ποτέ στα σοβαρά....και άρα να μην παίρνουμε σοβαρά τις ακουστικές σου εντυπώσεις
συγκριτικά με τους χαρακτηρισμούς που έχεις χρησιμοποιήσει (ατιμώρητα) σου το είπα πολύ κομψά...Το να σου αρέσει η δημιουργία ίντριγκας το καταλαβαίνω αλλά δεν συνάδει με το καινούργιο σου ρόλο σε παρακαλώ πολύ προσαρμόσου.
με πληγώνειςΕσύ προσωπικά να μην τις παίρνεις στα σοβαρά όπως και εγώ δε έχω πάρει εσένα ποτέ στα σοβαρά....
θα μπορούσες να βάλεις και κάτι με βυζάSorry για το off-topic, αλλά το 500ευρω δεν έχει αποσυρθεί. Σταμάτησε να τυπώνεται το τέλος του 2018, αλλά " το τραπεζογραμμάτιο των 500 ευρώ, όπως και οι άλλες ονομαστικές αξίες των τραπεζογραμματίων ευρώ, θα διατηρούν πάντα την αξία τους και μπορούν να ανταλλάσσονται στις εθνικές κεντρικές τράπεζες του Ευρωσυστήματος για απεριόριστο χρονικό διάστημα ".
Συνεχίστε το μαλλιοτράβηγμα ελεύθερα.
Σ' αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον @Dimifoot , για τη βοήθεια που πράγματι έδωσε και σε μένα βοηθώντας με το να πάρω τις μετρήσεις με σωστή μεθοδολογία, αλλά και να κατανοήσω τα διαγράμματα αυτών και να προσπαθήσω να βελτιώσω με απλές μεθόδους χωρίς ισοστάθμιση το χώρο μου.Μάλλον οφείλονται σε παρανοήσεις. Ή σε συζητήσεις με ψεκασμένους. Ή κομπλεξικούς.
Απο ολα εχει ο μπαξές.
Εγώ οπως είπα από χτες εχω χαλαστεί, και δεν πρόκειται να βοηθήσω ποτέ, και κανέναν σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αξίζει τον κόπο.
Χαίρομαι που πλέον είσαι ευχαριστημένος απο αυτό που ακούς.
Θα το σκοτώσω το γ@μημένο λιοντάρι που πείραξε το φιλαράκι μου!λάμπα ήθελες είπαμε?
Εγώ οπως είπα από χτες εχω χαλαστεί, και δεν πρόκειται να βοηθήσω ποτέ, και κανέναν σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αξίζει τον κόπο.
..διαβάζοντας τα παραπάνω, μου φέρνει στη μνήμη η "βοηθεια" που προσέφερες σ' μένα. Κάποια στιγμή, πριν από λίγα χρόνια, είχα ανοίξει ένα θέμα (και είχα μάλιστα την αφέλεια να δείξω και φωτό του σαλονιού μου), όπου ρωτούσα για τη σωστή τοποθετηση των ηχείων.Σοβαρά; Δεν συνεργάστηκα με όλον τον κόσμο;
Σύγκριση πρίμων του 2017 με σήμεραΑργότερα τον πίεζα να ρίξει πρίμα. Κόψε κι άλλα πρίμα ρε, κόφτα τα μπουρδέλα να μη τα βλέπω, όχι, δεν ήθελε. Μετά τα έκοβε. Ε, να. Σιγά σιγά. Δεν είναι εύκολο να προσαρμόσετε το αυτί από χρόνια ακρόασης σε χρεπια. Θέλει κόπο, θέλει επιμονή. Μερικές φορές θέλει και εμπιστοσύνη σε αυτόν που στα λέει, γιατί τα πέρασε ήδη αυτά τα στάδια.
Ότι μπορούσε έκανε, πιθανόν να μην είχε διαβάσει τα βιβλία τοτε..διαβάζοντας τα παραπάνω, μου φέρνει στη μνήμη η "βοηθεια" που προσέφερες σ' μένα. Κάποια στιγμή, πριν από λίγα χρόνια, είχα ανοίξει ένα θέμα (και είχα μάλιστα την αφέλεια να δείξω και φωτό του σαλονιού μου), όπου ρωτούσα για τη σωστή τοποθετηση των ηχείων.
Θυμάσαι ποια ήταν η βοήθειά σου; Αυτό που προσέφερες ήταν σχολιασμοί για τα πετσετάκια που ήταν στρωμένα! Δεν ήταν του γούστου σου! Και μαζί με σένα κάποιος άλλος (ποιος άραγε, σχολίαζε ότι ο χώρος χρήζει επίσκεψης διακοσμητή. Δε βρήκες ούτε μια κουβέντα να πεις για την ουσία του θέματος.
Θλίβομαι που σήμερα διαπιστώνω ότι θεωρείς τον εαυτό σου καλό Σαμαρείτη, και μάλιστα θιγμένο.
Συμφωνώ με την πρόθεση σου να σταματήσεις να δίνεις συμβουλές, σε προτρέπω να το κάνεις.