Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.823
Βρε κουτά.. αυτές τις ''καμπύλες'' και την ισορροπία στα πρίμα την προσφέρει απλόχερα η Spendor από τα default...
από εκείνη την αποχή μου έμεινε αυτή η αδυναμίαΤο νου σου μόνο μη σε κερδίσουν τελικώς...τα βλήματα.
και γιατί να το έκανα αυτό?Την φιάλη την έβαζες μέσα σε τάπερ με νερό ?
Οπως μια οικογενεια σε περιοδους γιορτων ?Καλό είναι ότι όσο και να πικάρουμε ο ένας τον άλλον παραμένουμε στο βάθος ωραία παρέα - κατά την...ατμόσφαιρα.
λαστ γιαρ2. Για κάποιους δυστυχώς στην μουσική υπάρχουν και τα πρίμα.
Εγώ έχω βγάλει δυο συμπεράσματα από την κουβέντα
1. Η ακρόαση της μουσικής είναι επιστήμη και όχι απόλαυση και προσωπικό γούστο του καθενός.
2. Για κάποιους δυστυχώς στην μουσική υπάρχουν και τα πρίμα.
Την φιάλη την έβαζες μέσα σε τάπερ με νερό ?
Εμείς είμαστε η ΄΄γιορτή΄΄με τις γνώμες που διατυπώνονται...μετά τον στραγγαλιστή της Βοστώνης,οι...στραγγαλιστές των πρίμων.Οπως μια οικογενεια σε περιοδους γιορτων ?
Μουσικη ροκ απο Α.I.Σε λιγα χρονια (τωρα γινεται ηδη σε επιπεδο μουσικης video games) οχι μονο η ακροαση αλλα και η δημιουργια με A.I.
οχι με ανθρωπους. Discuss ....
Αν και κοντεύουν σαράντα χρόνια από τότε θυμάμαι ότι επειδή η φιάλη πάγωνε και δεν δούλευε καλά την βάζαμε σε τάπερ με χλιαρό νερό.από εκείνη την αποχή μου έμεινε αυτή η αδυναμία
και γιατί να το έκανα αυτό?
η φιάλη(ες) αποτέλεσαν τρομερή πηγή προωθητικού αερίου
ακόμα θυμάμαι τον Γερακόπουλο(καθηγητής τεχνολογίας) είχε χ3στεί πάνω του αρκετές φορές τα 2 χρόνια που τον είχα
Όπως στην εικόνα υπάρχουν τα χρώματα και το φως....
2. Για κάποιους δυστυχώς στην μουσική υπάρχουν και τα πρίμα.
κατάλαβα ότι εκεί θα το πηγαινες...αλλά αυτές που έπαιρνα ήταν αρκετά μακρόστενες και μου έβγαζαν σχεδόν όλη την δουλειά απροβλημάτισταΑν και κοντεύουν σαράντα χρόνια από τότε θυμάμαι ότι επειδή η φιάλη πάγωνε και δεν δούλευε καλά την βάζαμε σε τάπερ με χλιαρό νερό.
Είναι αυτό που θα λεγαν...΄΄τι σας κάνω πρίμα μου΄΄...δειξτου βρε μπουτια τι κανεις στα πριμα, εκει στα 10khz να παθει...
Τι δηλαδη αν βαλεις σαμπ ακουγεται αλλοιως το βιολι; τι site ειναι αυτο, ολο κατι κουλα διαβαζουμε...Είναι αυτό που θα λεγαν...΄΄τι σας κάνω πρίμα μου΄΄...
Υπόψιν όμως ότι ο βαθμός τόνωσης μπορεί να ξεκινά και από κατώτερη ζώνη,ανάλογα με την αυθεντική απόκριση του ηχείου κι εκτός του άξονα και τις υφιστάμενες τιμές RT στις γύρω οκτάβες...
Που γυρνάς τέτοια ώρα με απαγορευτικό?πηγα μια βολτα .. γυρισα.. και τιποτα σκοταδι μονο... καμμια αποδοση.... 2 σκαρτες σελιδες... και αυτες με το ζόρι...
Στην πυρά..Δ777, διαμενω κεντρο (αθηνα) .. οποτε περπάτησα 500 μετρα ιπια τη μπυριτσα που μου βαλανε (μια πλισνερ) με παπρικα sauce και παξιμάδακι στην αγαπημενη μου μπυραρια/στεκι και γυρισα με τα ποδια.. (παραδοσιακα με βγαζει βολτα ενας φιλος μια φορα τη βδομαδα.. τις 2 βδομαδες .. )
μπηκα στο φορουμ... και τιποτα... αυτο λεω.. :/