Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.279
.. εχει δικιο οπως παντα ο δοκτορας..
Τι είναι μαϊμουδίσιο balanced;Todkos αν τα ηχεία σου είναι όντως balanced και όχι μαιμουδίσια balanced προχώρα με το di όπως λες.
Αν δεν είναι balanced , μπορείς να συνδέσεις rca to xlr , μόνο με το non inverting σήμα.
Α αυτό εννοείς ..Χρησιμοποιεί xlr βύσμα , για unbalanced σήμα , σαν αυτό δλδ που μεταφέρει το rca.
Ρώτα την neuman τι σήμα χρειάζεται , blanced ή unbalanced , για να ξέρεις τι καλώδια και βύσματα να πάρεις και αν χρειάζεται να πάρεις και το bheringer di.
σιγά μην έχει και διπλούς ενισχυτές μεσα.Ε τότε χρειάζεσαι και το di box, αναγκαστικά , αλλιώς αν βάλεις rca to xlr τρίχες θα ακούς , μιάς και θα δουλεύει το μισό ενισχυτικό του ηχείου.
Τι εννοείς ;Σίγουρα γίνεται και χειρότερα, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ το πως
Ξανά μάνα ...τι θέλεις να πεις ;σιγά μην έχει και διπλούς ενισχυτές μεσα.
μονο η είσοδος είναι balanced.
τα σκουπίδια τύπου behringer περισσεύουν.
Εννοώ πως αγόρασες κορυφαία (μικρά-μικρής απόστασης) ηχεία, και προσπαθείς να τα χαντακώσεις πάση θυσία.Τι εννοείς ;
Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή . Απλά καλώδιο από σε rca σε xlr.Όταν πήρα τον Yamaha άλλαζα σε δόσεις τα RCA σε XLR με πρώτα τα front και δεν κατάλαβα καμία διαφορά σε ένταση και πχοιότητες.
Αλλά δεν είμαι χρυσαυτένιος ούτε ακούω μουσική εκεί.
Απακαρδιωτικός είσαι ρε συΕννοώ πως αγόρασες κορυφαία (μικρά-μικρής απόστασης) ηχεία, και προσπαθείς να τα χαντακώσεις πάση θυσία.
Ο AV πρέπει να αντικατασταθεί. Δεν κάνει για πολλούς λόγους. Κανένα έξοδο μην κάνεις εξαιτίας του, όλα στον κουμπαρά για την αγορά του επόμενου, με XLR.
Θα χάσεις πράγματι κάτι από την unbalanced, αλλά θα χάσεις περισσότερα απο το behringer.
Μάζευε λεφτά, ή ψάξε και στα μτχ/αγγελίες. Πούλα τον AV όταν μαζέψεις τα υπόλοιπα.
το πραγματικό balanced απαιτεί διπλα κυκλώματα από την είσοδο μέχρι την έξοδο.Ξανά μάνα ...τι θέλεις να πεις ;
Προσωπικά θα επέλεγα βάσει του ηχείου με τη μεγαλύτερη απόσταση. Αν βάλεις τα surrounds με 10 μέτρα καλώδιο όπως εγώ, θέλεις να είσαι ήσυχος.Θα υπάρξει ουσιαστική διαφορά από πάμφθηνο - αρκετά φθηνό - φθηνό καλώδιο ;
Εγώ έχω διαλέξει το mogami με neutrik που είναι η πιο safe επιλογή και αργότερα που θα παίξει προ με xlr απλά θα αλλάξω τα rca σε xlr.Ευχαριστώ όλους σας παιδιά κάθε απάντηση ήταν άκρως βοηθητική ..
Αποφασίστηκε προς το παρόν να πάω σε απλό καλώδιο rca σε xlr και όταν μαζέψω τα χρήματα που απαιτούνται να παρω έναν σοβαρό pre.
Μια τελευταία ερώτηση
Θα υπάρξει ουσιαστική διαφορά από πάμφθηνο - αρκετά φθηνό - φθηνό καλώδιο ;
π.χ
BIOKAΛ.
ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΑ < Ηχείων - Μικροφωνικά | ΚΑΥΚΑΣ
ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΑ < Ηχείων - Μικροφωνικά | ΚΑΥΚΑΣwww.kafkas.gr
Vandamme
καλώδιο εσωτερικών καλωδιώσεων van damme
Καλώδιο της σειράς Pro Classic XKE Install ενός (1) ζεύγους εύκαμπτο. Κατάλληλο για εσωτερικές καλωδιώσεις και balanced συνδέσεις (rack-κονσόλες,μικρόφωνα κλπ).www.stnet.gr
mogami
Mogami 2549 Neglex
www.athensproaudio.gr
όντως είναι μια χαρά. Άφοβα και για παραπάνω από 10 μέτρα.Προσωπικά θα επέλεγα βάσει του ηχείου με τη μεγαλύτερη απόσταση. Αν βάλεις τα surrounds με 10 μέτρα καλώδιο όπως εγώ, θέλεις να είσαι ήσυχος.
Μια χαρά φαίνεται το ΜαΝτάμ πάντως.
Απέφυγε το 2χ0,5 για τα μεγάφωνα, βάλε πιο χοντρό!!! Τουλάχιστον 2χ1,5 και πάνω.Ευχαριστώ όλους σας παιδιά κάθε απάντηση ήταν άκρως βοηθητική ..
Αποφασίστηκε προς το παρόν να πάω σε απλό καλώδιο rca σε xlr και όταν μαζέψω τα χρήματα που απαιτούνται να παρω έναν σοβαρό pre.
Μια τελευταία ερώτηση
Θα υπάρξει ουσιαστική διαφορά από πάμφθηνο - αρκετά φθηνό - φθηνό καλώδιο ;
π.χ
BIOKAΛ.
ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΑ < Ηχείων - Μικροφωνικά | ΚΑΥΚΑΣ
ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΑ < Ηχείων - Μικροφωνικά | ΚΑΥΚΑΣwww.kafkas.gr
Vandamme
καλώδιο εσωτερικών καλωδιώσεων van damme
Καλώδιο της σειράς Pro Classic XKE Install ενός (1) ζεύγους εύκαμπτο. Κατάλληλο για εσωτερικές καλωδιώσεις και balanced συνδέσεις (rack-κονσόλες,μικρόφωνα κλπ).www.stnet.gr
mogami
Mogami 2549 Neglex
www.athensproaudio.gr