JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.061
come again?
Σόουλ τρίτμεντ...Γυροκομείον...΄΄η πίττα του παππού΄΄
μα κυριε Μαρκου ο αβγδ ειναι μουσικος εν αντιθεση με σενα που εισαι ασχιετος περι τεχνηςΘέλει να εμπλέξει και τον άλλο τον ηλικιωμένο τον ABCD , γιατί φοβάται , αν τους αρχίσει στα σκληρά
αν ο @abcd παιζει οπως σεταρει πικαπ.... τοτε σιγουρα ειναι πολυ μεγαλος καλλιτεχνης...ο αβγδ
ναι...παιζ νταούλι...αν ο @abcd παιζει οπως σεταρει πικαπ.... τοτε σιγουρα ειναι πολυ μεγαλος καλλιτεχνης...
Καλιγώνει ψύλους.Τι κάνει?
Δεν υπάρχει βραχίονας !!!τωρα παιζω χωρις βραχιωνα
Μου θυμισες εποχες που εβαζα βελονα και πλαστικο ποτηρι στους δισκους του πατερα μου. Τους ειχα ξεσκισει μιλαμε.@Nick Arvanitakis τελευταια φορα που σεταρα τη (νεκρο)κεφαλη ... μου εφαγε τα παξιμαδια ....
τωρα παιζω χωρις βραχιωνα...μου ειπε "δε χρειαζεται για εφε το βαζουν τα CD που ειναι μοντερνα δεν εχουν" ..ετσι ειπε.. ξερω γω, σαμπως ειχα και στο χουριομ μ πικαπ..
τετχοιοι που ηταν...τους ακσιζε..(αστειευομαι) εγω (σε ηλικια 5 χρονων) γυρισα το διακοπτη στο ραδιοενισχυτη με πικαπ στα 110 βολτ και η καριερα μου ως DJ εληξε αδοξα..Τους ειχα ξεσκισει μιλαμε.
Κι εγω ειχα οργιασει πανω στο πικαπ αλλα οχι εται. Εκανα τον rap dj... Εννοειται πως δεν ακουγοταν τιποτα.τετχοιοι που ηταν...τους ακσιζε..(αστειευομαι) εγω (σε ηλικια 5 χρονων) γυρισα το διακοπτη στο ραδιοενισχυτη με πικαπ στα 110 βολτ και η καριερα μου ως DJ εληξε αδοξα..
Αναρωτιέμαι πόσο ξύλο έχεις γλυτώσει , και πόσο θα σου έριχνα εγώ?Κι εγω ειχα οργιασει πανω στο πικαπ αλλα οχι εται. Εκανα τον rap dj... Εννοειται πως δεν ακουγοταν τιποτα.
Την ιδια περιοδο εκαψα ενα midrange στο ενα ηχειο, ενα tweeter στο αλλο ηχειο και εκανα θρυψαλα τις αναρτησεις των 4 10ιντσων μεγαφωνων. Εφερνα παντα στα ορια του τον ενισχυτη μεχρι να κλεισει μονος του απο ασφαλεια. Quad 606...