ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΒΙΣΑΙΤ

Status
Not open for further replies.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.283
Βρε π@παρα αφου καταλαβαινεις τι λεω.Γιατι προσπαθεις να το διαστρεβλωσεις;

Ολοι μιλανε ελευθερα και για αυτο ο Κωσταυτιας δεν εχει φαει ποτε μπαν με τις ειρωνικες αρχιμ@λακιες που γραφει!

Ναι,ειμαστε παρεακι και τα λεμε μεταξυ μας και εκτος φορουμ και ειμαστε αμετρητοι που εδω μεσα εχουμε σιχαθει κυριολεκτικα την ταπεινωτικη προς αλλα μελη,συμπεριφορα μερικων κ@ραμαλακων...

Σου μιλαω ετσι ανοιχτα διοτι μεταξυ μας υπαρχει ενα αισθημα μεγαλο!Το λεει και το τραγουδι :lolsign:

Ρε παιδια,μηπως να φτιαξουμε εμεις ενα φορουμ χωρις το Video?Αυτα ειναι για τα Home Theaters ενω εμεις ακουμε μονο μουσικη με ποιοτικο τροπο.:p
Γιάνννη μου επειδή βλέπω έχεις κατανοήσει την αγάπη που τρέφω στις ευαίσθητα νοητικά ομάδες :biggrin:

για πολλοστή φορά κλαίγεσαι(στε) για τον Εαρ τον ένα τον άλλο....κούρασε

έχω να σου πω ότι από την πλευρά μου τουλάχιστον έχω σημειώσει όλες σας τις ατάκες, τις κρυφές(φανερές πλέον) ''ευχές'' σας (και τα Like κάτω από αυτές) για αυτό τον χώρο
και δεν σου κρύβω ότι από εδώ και πέρα θα μου επηρεάζουν απίστευτα την κρίση στο Moderation

σας εύχομαι όλους εσάς τους αμέτρητους καλή σταδιοδρομία σε όποιον χώρο και αν επιλέξετε να βγάλετε τη χολή σας

και μην ξεχνάτε....σας αγαπώ😍

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.762
Εσείς οι αναιδέστατες παραπονεμένες κλαψιάρες, γιατί δε κάνετε ένα δικό σας φόρουμ για να μαζευτεί όλη η κατηγορία ορατού τεφαλ, του συνδυασμένου;

Αφήστε παράθυρο να μπαίνει και κανάς αγνοούμενος.

270075_7af1c6862027da57ff32ac4b17640567.jpg

Φιλικά ε;
Αγάπη μόνο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Ναι ισχύει.
Σε δίκτυο irc πριν 16 τουλάχιστον χρόνια ήταν εφικτό και εκεί να βλέπουν τα πμ.
Αλλά ειμαι σίγουρος ότι δεν το κάνει κανένας και πουθενά.
Τέσπα, αφού την κάναμε λάστιχο την αγγελία, μια απορία λιγώτερο πάντα κάνει καλό. Λοιπόν, ο xfader βαριέται - ως συνήθως, εγώ δεν ενδιαφέρομαι, ο Αρβανίκ είναι άσχιετος, ο Δευκαλίων ασχολείται αποκλειστικά με τα τεχνικά - άλλη δουλειά δεν είχε να δγιαβάζει τα κουτσομπολιά σας, οπότε με τα πμ -ολωνών σας, να εξηγούμαστε- ασχολείται αποκλειστικά ο zizik. Και δεν έχει υπογράψει καμιά nda πουθενά. Και ούτε πρόκειται να υπογράψει στον αιώνα τον άπαντα.

Αφτακιαμασασαρέσει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.762
Γιάνννη μου επειδή βλέπω έχεις κατανοήσει την αγάπη που τρέφω στις ευαίσθητα νοητικά ομάδες :biggrin:

για πολλοστή φορά κλαίγεσαι?(στε) για τον Εαρ
Λοιπόν, σοβαρά τώρα, ψαχτε να βρείτε πότε κουόταρα μήνυμα του γιανννης, για να "του την πω".

Τον αγνοώ εδώ και κάνα χρόνο, δεν απαντάω σε τίποτα από όσα γράφει.

Προφανώς με αγαπάει πολύ, του έχω λείψει, και θέλει επειγόντως την προσοχή μου. Δεν εξηγείται αλλιώς η κλαψα...

Αλήθεια λέω, ψάξτε να βρείτε. Αφού είναι στο ιγκνορ! Χαχαχαχαχαχαχα

Πόσους να χωσω ακόμα στο ιγκορ λιστ να μην απαντάω σε τίποτα από όσα γράφουν; Παρακαλώ στείλτε μου pm όσοι επιθυμείτε μηδενική ανταπόκριση εκ μέρους μου, να σας τακτοποιήσω μετά χαράς.

Αιτήματα δεκτά και θα γίνουν σεβαστά.

Σταματήστε όμως την κλαψα, δεν μοιράζουν χαρτομάντιλα εδώ.

Κι επιτέλους μη γ@μείτε την αγγελία!
Έλεος κάπου δηλαδή.
:tongue:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.346
Πόσους να χωσω ακόμα στο ιγκορ λιστ να μην απαντάω σε τίποτα από όσα γράφουν; Παρακαλώ στείλτε μου pm όσοι επιθυμείτε μηδενική ανταπόκριση εκ μέρους μου, να σας τακτοποιήσω μετά χαράς.
Θες να σου στείλω με πμ την δικιά μου λίστα, να τελειώνεις;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.359
Πρέπει αρκετοί εδώ μέσα να επαναπροσδιορίσουν τις προτεραιότητες στη ζωή τους. Δεν είμαστε όλοι κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και δημιουργούμε ίντριγκες, ούτε σκεφτόμαστε κουτοπόνηρα σε κάθε θέμα. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και τα κουτσομπολιά είναι κακή διαχείρισή του.

Ακόμα και τον χαβαλέ, ορισμένοι τον εκλαμβάνουν ως πεδίο γκρίνιας βγάζοντας όλα τους τ' απωθημένα.

Υ.Γ. Όποιος θυμώνει, π.χ. για τα καλώδια, χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Εδώ κοιτάμε πώς να τα εξαφανίσουμε από παντού για να μην τα βλέπουμε.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.359
Μια διευκρίνηση:
Δεν υπάρχει τρόπος να δει κανείς τα μηνύματα των χρηστών απο την admin πλατφόρμα του AVsite χωρίς password reset. Κανείς, ούτε οι super admins. ;)
Προσωπικά, και να μπορούσα δεν θα το έκανα. Μου είναι εντελώς αδιάφορα.

Reaction score
3.164
Τέσπα, αφού την κάναμε λάστιχο την αγγελία, μια απορία λιγώτερο πάντα κάνει καλό. Λοιπόν, ο xfader βαριέται - ως συνήθως, εγώ δεν ενδιαφέρομαι, ο Αρβανίκ είναι άσχιετος, ο Δευκαλίων ασχολείται αποκλειστικά με τα τεχνικά - άλλη δουλειά δεν είχε να δγιαβάζει τα κουτσομπολιά σας, οπότε με τα πμ -ολωνών σας, να εξηγούμαστε- ασχολείται αποκλειστικά ο zizik. Και δεν έχει υπογράψει καμιά nda πουθενά. Και ούτε πρόκειται να υπογράψει στον αιώνα τον άπαντα.

Αφτακιαμασασαρέσει.
Ακριβώς,θέλει ειδικές γνωσεις και χρόνο για να γίνει.
Απλά όπως είπα ειμαι 100% σίγουρος ότι δεν γίνεται και το εννοώ.

Reaction score
855
Μια διευκρίνηση:
Δεν υπάρχει τρόπος να δει κανείς τα μηνύματα των χρηστών απο την admin πλατφόρμα του AVsite χωρίς password reset. Κανείς, ούτε οι super admins. ;)

Ουφ, ευτυχώς, συνήθιζα να κάνω ''δια-πιμι-ακό'' σεξ με πολύ κόσμο εδώ μέσα.....

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831